Wkuno

Hvordan bruke clan chat i runescape

Clan chat er en funksjon som lar deg snakke med din klan, dine venner, eller noen andre. Dette er spesielt bra for å snakke med to eller flere personer. Dette kan imidlertid være litt overveldende når du ikke vet hvordan du skal bruke den. Men med denne artikkelen, kan du lage clan chat andre natur.

Trinn

Hvordan bruke clan chat i runescape. Klikk på klanen oppsett.
Hvordan bruke clan chat i runescape. Klikk på klanen oppsett.

Å gjøre en klan

 1. 1
  Klikk på klanen oppsett. Dette tar deg til stedet hvor du kan kalle den klanen, angir hvem som kan se din clan chat, angir hvem som kan snakke om din clan chat, angir hvem som er i stand til å sparke folk fra din klan chat, og gi rekkene til folk i din klanen.
 2. 2
  Gjør du klanens navn. Velge en klan navn er nødvendig hvis du ønsker å bruke denne funksjonen. Det må imidlertid være 12 bokstaver / tall eller mindre. Husk, du kan alltid endre din clan navn hvis du vil.
 3. 3
  Velge hvem som kan gå inn i klanen chat. Gå inn i chat betyr å se på chat. Du kan velge hvem som har evnen til å gå inn i chatten. Dette er nyttig fordi det kan stoppe rivaliserende klaner fra å se klanen snakker.
 4. 4
  Velge hvem som kan snakke i chatten. Nå kan du komme til å kontrollere hvem som kan snakke i chatten. Så dette kan hjelpe hvis du bare vil at folk observerer din clan chat hvis du ikke vil ha dem snakke i den.
 5. 5
  Velge hvem som kan sparke folk fra chatten. Sparker folk fra chat er i utgangspunktet å kaste dem ut av chat slik at personen ikke kan snakke. Det er vanligvis en god idé å ikke la klarerte folk sparke fordi de kunne sparke folk du prøver å ha en diskusjon med eller deg selv! Dette er bra for irriterende folk som kommer i chatting.
 6. 6
  Velg rekkene av folk i klanen din. Den som vert chat er automatisk Channel eier. De andre rekkene som kan gis ut er fra høyeste til laveste rang: General, kaptein, løytnant, sersjant, korporal, Recruit, og venn. Du kan bare gi rekkene til folk på vennelisten din. Hvis de ikke er i klanen din, og er på vennelisten din, den er automatisk en venn.
 7. 7
  Klikk på X når du er ferdig. Du trenger ikke å trykke på noen lagreknappene. Så når du føler deg fornøyd med den nye klanen, klikker du på X-knappen.

Snakke med en klan

 1. 1
  Klikk på delta chat. Dette vil la deg velge hvilken klan chat du ønsker å delta.
 2. 2
  Skriv inn klanen eierens brukernavn. Ja, skriver du brukernavnet sitt, ikke navnet på klanen. Hvis du prøver å snakke med din egen klan, skriver ditt eget brukernavn i.
 3. 3
  Begynne å chatte med klanen din. For å gjøre dette, bare sette en / før meldingen. Når du har gjort dette bør du ha hell skrevet en melding til klanen din!
 4. 4
  Avslutte chat når du er ferdig. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen som vil få deg ut av klanens chat. Dette er bra fordi du kan bare snakke med en klan av gangen.

Tips

 • Folk i din ignorere listen vil ikke være i stand til å snakke eller se din clan chat.
 • Noen som har blitt sparket får lov til å komme tilbake i en time eller når alle har forlatt klanen chat.

Advarsler

 • Ikke spam når du snakker, kan det få deg utestengt!
 • Ikke irritere andre fordi de kan ha muligheten til å sparke deg!