Wkuno

Hvordan å slutte runescape

RuneScape er et online rollespill. Som mange andre MMORPGs, kan det bli ganske vanedannende. Avhengighet kan redusere din evne til å studere, konsentrere seg, eller gjøre andre ting i livet ditt. Prøver å kontrollere tiden du spiller og måten du tror vil være den beste metoden for å ha det gøy og nyte livet samtidig. Men slutte RuneScape er et alternativ hvis du ønsker å aldri spille spillet igjen. For å være vellykket på RuneScape du må tenke på det som et nytt liv.

Trinn

Hvordan å slutte runescape. Ha en fest i Falador festlokale.
Hvordan å slutte runescape. Ha en fest i Falador festlokale.
 1. 1
  Ha en fest i Falador festlokale. Du kunne ha en "forlate" party og slippe alle elementene inn i brystet. Du kan også være lurt å stoppe i Lumbridge og hjelpe nye brukere ved å tilby dem noen penger til å hjelpe dem på deres reise. Du kan til og med slippe elementer som tillater dem å forsvinne fra spillet helt, eller spre dine elementer blant dine venner. Uansett hva du velger å gjøre, la det være en måte som tilfredsstiller deg og potensielt kan være til nytte for samfunnet.
 2. 2
  Si opp abonnementet. Dette er en åpenbar en, å kansellere abonnementet bare lar deg spille gratis å spille versjonen av RuneScape. Selv om du holder logge inn for å spille RuneScape du ikke vil ha så mye moro som du ville gjort i medlemmer, og kan ende opp lei av spillet lettere.
 3. 3
  Slett cache. Jagex lagrer en cache på maskinen din, slik at massene av informasjon i spillet for å laste inn mye raskere. Slette det vil ikke bare spare deg for litt plass på harddisken, men også gjøre RuneScape mer laggy og ikke reagerer første gang du logger deg inn hvis du ikke kan motstå går tilbake.
 4. 4
  Tenk på hvorfor du spiller. Spiller du for spenning? Kjedsomhet? Uansett hva det kan være det er ofte en annen sunnere måte å tilfredsstille deg. Plukke opp en hobby er en fin måte å avlaste avhengighet. For å spille RuneScape effektivt, bør du tenke på det som bare et spill, ikke en livsnødvendighet. Tenk på hvordan spillet påvirker deg. Se på hvordan det påvirker andre.
 5. 5
  Unngå å logge inn. Dette er ganske opplagt, men dette trinnet kan være vanskelig. Prøv å fange deg selv hver gang før du kommer til innloggingsbildet.
 6. 6
  Blokkere nettstedet fra datamaskinen, hvis du er i stand til. Du kan gjøre dette med Windows HOSTS-filen, eller du kan ha foreldrekontroll programvare du kan bruke, eller har dine foreldre satt.
 7. 7
  Gi det bort! Det er riktig. Går opp til noen og gi din konto unna. Ikke bare har du hjulpet noen andre, er du ikke lenger det nivået 100 du var hvis du noen gang prøvd å spille igjen. Alternativt, legge det ut på nettet for noen andre å bruke.
 8. 8
  Har et familiemedlem endre passordet og ikke fortelle deg hva det er. Dette vil holde deg fra å logge inn permanent. Skulle du noen gang ønsker å spille RuneScape igjen, ville du trenger for å opprette en ny konto.
 9. 9
  Finne en annen hobby som du liker, som ikke er relatert til noen spill. Dette kan inkludere å lære å spille et instrument, sport, samle inn, eller reiser. Dette vil ta tankene bort fra spillet, og mer tid du tilbringer borte fra det, jo mer ledig tid til å konsentrere du vil ha.
 10. 10
  Ødelegge din konto. Gå til endring av passord skjermen, og skriv inn et tilfeldig virvar av bokstaver i adressefeltet. Kopiere og lime dette inn i din "Nytt passord"-boksen. Denne måten vil du vite kontoen din er borte for alltid, og det er ingen måte å få det tilbake.
 11. 11
  Elsker noe nyttig i det virkelige liv. For eksempel, hvis du forelske deg i matematikk eller jogge, kan du tilbringe mye tid med den i stedet for med Runescape. Det er virkelig ikke mye vits i å bare gå bort fra Runescape eller trekker ut på internett: du vil komme tilbake fordi timeplanen din og livet er tomt. Du må fylle den med noe nyttig, noe som vil ta opp tiden din. Selvfølgelig, hvis du mangler disiplin til å gjøre dette, bør du aktivt lete etter hjelp for noen til å hjelpe disiplin deg. For eksempel vil en kjempeflott eksempel være hvis du elsket Matematikk og du begynt å forberede seg for den internasjonale matematikk-OL. Så ville du finne massevis av ressurser på nettet og mange instruktører for å hjelpe deg. Eller du kan ordne med vennen din til å ha et spesielt treningsprogram slik at du har en plan og trene deg hardt for ting som jogging eller studerer matematikk. Når du fylle dette gapet i livet ditt (når du faktisk har et mål som du ønsker å oppnå, som tar opp tiden din, og du bare elsker å gjøre det) bør du ikke være avhengige av Runescape lenger.

Tips

 • Hvis du velger å avslutte spillet, prøv å ha selvkontroll og unngå å fokusere på noe relatert til spillet.

Advarsler

 • Ikke bruk denne opplæringen hvis du ønsker å komme tilbake senere, hvis du gjør det, vil du ikke være i stand til å bringe tilbake til kontoen din, og du vil ha noe i den hvis du selv gjenopprette det eller noe.
 • Ikke begynne å spille et annet MMORPG. Du vil bli avhengige av at en også. Prøv å snuse deg vekk fra datamaskinen.
 • Ikke banne, trakassere eller bryte noen andre regler for RuneScape i forsøk på å få kontoen utestengt. Dette forstyrrer spillet for andre mennesker som ønsker å ha det gøy. Har enkle oppførsel og la spillet på en god tone.