Wkuno

Hvordan lage en rekke ren på runescape

Dette er en guide til hvordan å lage en serie pure på RuneScape.

Trinn

Hvordan lage en rekke ren på runescape. Med en ren utvalg, dine viktigste mål er rekkevidde, forsvar, og helsepoeng.
Hvordan lage en rekke ren på runescape. Med en ren utvalg, dine viktigste mål er rekkevidde, forsvar, og helsepoeng.
 1. 1
  Med en ren utvalg, dine viktigste mål er rekkevidde, forsvar, og helsepoeng. (Ikke bekymre deg, helsepoeng er som en side note, de nivå som du nivå).
 2. 2
  Start ut med planering på kyr, eller i lumbridge, bare å ta grunnleggende krav egnet til begynnelsen nivå. Også ta en rekke matvarer (brød er best for lavere nivåer fordi den har 5 helbrede og er relativt enkelt å gjøre) og en rekke potion er foreslått, da dette vil øke din rekkevidde stat med 10 nivåer slik at for rask og rask exp vinne.
 3. 3
  Nå når du har minst nådd ca 20 forsvar 20 serien og variert hk nivå du er på, begynne å trene på stein krabber som ligger i rekkela. Dette er en stor kilde til exp gir deg 192 exp per krabbe. Det kan synes å ta en stund å drepe dem på dette nivået med spekter nivå så lavt, så fortsatt bruke området potion også med rock krabber. Også ta en god kilde til mat.
 4. 4
  Congrats! Nå er du klar til å gå nå hodet til den Stronghold of Safety og drepe kakerlakk soldater. Du bør være i stand til å håndtere veien rundt, og husk, ta en god kilde til mat og utvalg potter for de er level 83 og hold avstand! Jeg anbefaler at du gjør dette før level 60
 5. 5
  Nå er du klar til å gå begynne å drepe de grønne dragene. De kan finnes i kaoset Tunnels i om nivå 3 villmark i nærheten av delingen av Edgeville og Varrok var vassdraget deler. Det vil være på høyre side, men hvis du ikke klarer å finne deg veien bare bruke Knowledge Base
 6. 6
  Samle sine hide og bein for dette kan brukes til å lage forsyninger for utjevning din ren. Dette vil gjøre deg penger til å kjøpe mat og utstyr.
 7. 7
  Nå, hva du gjør herfra er helt ditt valg. Nå skal du være erfaren nok til å ta dine egne avgjørelser.

Alternativ metode

 1. 1
  Gå til huset litt nord for der du gyte i lumbridge og gå ned. Snakk med sir mende og få to erfaring lamper, bruke dem både på rekkevidde. Du kan bare komme ned stigen på combat level 20 +.
 2. 2
  Gå til høyborg av sikkerhet og få 10k og fancy / slåssing støvler, bruker dette på neste trinn. Så gå til Barbarian Village og gå ned i sentrum og gjøre labyrinten der og få 10k og vernehansker.
 3. 3
  Kjøp 10k bronse piler (hvis du ikke har nok penger, bør du soler deg) lær kropp, makt amulett, lær kutte, normal skaut, alle buer, grønne d'hide vamps / chaps, nå dine klare til å begynne å være en ren
 4. 4
  Gå til hønsehuset nord for lumbridge og bruk raske og utvalg kyllinger til nivå 5, deretter bytte til eik Kortbueskytter, holde alt her til level 10
 5. 5
  på nivå 10 kan du treffe litt høyere, gå til Goblin huset rett bak kyr området, rekkevidde her til 20, eller hvis du er i et lavt befolkede verden går til toppen av kyr området i lumbridge.
 6. 6
  På 20 serien utstyre normal skaut, piggdekk chaps og selje Kortbueskytter, gå til høyborg for sikkerhet og rekkevidde minotaurs til 30 serien
 7. 7
  På 30 range utstyr lønn Kortbueskytter og hodet til klosteret, spenner munkene her til rundt 36-38 range # siden din en ren du sannsynligvis ikke har mye penger så hodet til bakken gigantene og rekkevidde til 40 serien (du gjør 30 - 150K), eller du kan drepe zombier og skjeletter i draynor kloakk som er 600 xp i om 5minutes
 8. 8
  etter iført green'd skjul chaps og vambs, gå til laging laug og spenner de nisser over bekken til 50 serien (du mister alle dine piler med mindre MEMS din med en enhet av ava-tallet eller du kan bruke en slynge det kan kjøpes på grand utveksling krever ingen ammo) (merk:. hvis du ikke ønsker å miste dine piler så kan du løpe rundt og få piler + diverse dråper inkludert limwurt røtter og juveler
 9. 9
  At 50 nå igjen til bakken gigantene til 55 serien (samle de store bein for gode penger og bank på en full oversikt.)
 10. 10
  På 55 utvalget, gå til moss gigantene i varrock kloakk til 65 serien (hvis lage en serie / bønn du kan begrave bein og få 31 bønn)
 11. 11
  På 65 range hodet til mindre demoner til 75, ved 75 range sterkt anbefaler jeg å bli medlemmer, men det er opp til deg
 12. 12
  Fra 75-99 er det virkelig et valg for hvor du ønsker å variere, hvis en rekke tank en god idé er å gå til den andre vest rom på nivå 2 høyborg av sikkerhet og la din person i kjødet crawler rommet, de har lav forsvar og auto-angrep i ​​25 - 30 minutter.
 13. 13
  på 95 serien du maks ut, forblir din maks hit det samme (dette er et godt nivå å stoppe på for store PKers som cb ikke heve for hk lenger, og du holde maxed ut)
 14. 14
  Gratulerer din 99 serien! kan du nå kjøpe din kappe og se kul
 15. 15
  Du har fått range ned nå. Du bekjempe nivået er så høyt som det vil gå for en ren.

Tips

 • Rundt 50 serien ville det være til nytte å gå til sikkerheten høyborg, gjennom kjelleren, bak plakaten og ned trappene for å få til kakerlakk arbeidere. Det er noen få området flekker i nord av trappen og jeg gjorde 90k med 1k piler. Så det dobler utgangspunktet pengene u bruke på pilene. Jeg har ikke testet steinhard, men det kan samsvare med kostnaden av pilene siden deres så dyrt.
 • Jagex oppdatert munker å ikke helbrede seg selv. Dette kan gjøre dem mindre effektive alternativer for trening
 • Ved første kill kyr, kan du selge for mange cowhides for GP
 • Vit når du skal løpe vekk fra en kamp. Ikke vent til siste minutt og ikke vær redd for å bruke "run"-kommandoen.
 • Ta alltid med en stash av god mat (hummer eller kjøtt pizza) å bringe tilbake HP (skade) opp igjen.
 • Hvis du har problemer med å drepe minotaurs, gå til barbar landsby og drepe barbarene bak bordene.
 • Lytt til musikk mens du spiller, det gjør det en morsom opplevelse.
 • Hvis du har dem i banken din, og det nødvendige magiske nivå (noe som ikke anbefales med mindre du er en range / mage hybrid fordi det hever combat level), bruk alltid noen Teleport runer samtidig gå ut i naturen eller trening på høyt nivå monstre. Dette er effektivt når en klan gjenger opp på deg.
 • Husk hele tiden vil være godt betalt for på slutten!
 • Jagex lagt Bounty Worlds som erstatning for den gamle villmark, noe som kan ta litt tid å bli vant til på grunn av mangfoldet av aktører Pking der.
 • Hvis du ikke føler deg trygg på PvPing, få noen venner eller noen av dine klanmedlemmer og hoppe spillere i flerveis kamp i høyere wildy. Eller du kan spille hoppe spillere langveisfra. PJing får du fyren du drepte tyvegods, og hvis han ikke kommer tilbake da fyren han drept! Hvis din raskere enn plyndrerne

Advarsler

 • Når pking, vil du dø hvis du ikke betaler oppmerksomhet!
 • 1 forsvar kan få deg drept så trene den høyere hvis du ønsker.
 • Vokt dere for "safers" som kjører i vill og når du angriper dem, de kjører ut igjen forårsaker du å kaste bort dine piler fordi du ikke treffer noe på dem.
 • Hvis du gjør lavt nivå bh (3-55) får ikke høyere enn 10 forsvar, fordi ingen kjemper forsvar noobs i lav krateret, derfor vil du ikke få noen dreper, pluss det viser en mangel på dyktighet.
 • Ikke bli for avhengige. Husk, det er bare et spill. Prøv å få litt mosjon, kanskje ta en tur utenfor.
 • Ikke bot eller annet du kan bli utestengt.