Wkuno

Hvordan endre en datamaskin sak

Alle disse dager har en datamaskin av en type eller en annen. Likevel har ikke alle en datamaskin inne i en one-of-a-kind, tilpasset saken! Begrepet "mod" er en forkortelse for en modifisert PC, en som er unik fordi den har blitt endret i forhold til sin opprinnelige, lager utseende eller funksjon. I denne guiden vil du lære hvordan å mod datamaskinens tilfelle.

Trinn

Hvordan endre en datamaskin sak. Få en sak hvis du ikke har en ennå.
Hvordan endre en datamaskin sak. Få en sak hvis du ikke har en ennå.
 1. 1
  Få en sak hvis du ikke har en ennå.
 2. 2
  Bestem hva du ønsker å gjøre, for eksempel legge til fans, eller et vindu (akryl paneler med tosidig automotive tape, varmt lim, eller via boret hull og monteringsskruer). Ikke bruk duct tape eller andre midlertidige festene.
 3. 3
  Hvis du valgte å bruke kald katode (CCFL) lys for å belyse saken, installere disse nå. Finne et sted og sørge for at strømkablene nå. Montere den til saken med de medfølgende festene og koble det til en strømkabel (Molex tilkobling) fra datamaskinens strømforsyning.
 4. 4
  Test klaringer for sakens monteringsområder etter nøye å sette lokk tilbake på rammen.
 5. 5
  Inspiser for støv, tape, eller noe annet som påvirker kvaliteten på arbeidet ditt.
 6. 6
  Lukk opp saken dersom alt ser bra ut. Hvis ikke, fikse alt som er i veien.

Tips

 • Hvis du har planer om å jobbe på en eksisterende datamaskin, få en boks med komprimert luft for den første åpningen - det blir veldig skittent der inne.
 • Male enten inne en maling messe eller et lukket område. Hvis det er utendørs, er det utsatt for å samle støv, insekter og blader. Se advarsler om maleri i lukkede områder.
 • Mål alltid i det minste to ganger. Er du i tvil, kuttet et beløp som vil tillate deg å justere ting ved å kutte mer senere. Aldri kuttet for mye materiale, eller kutte for stor av et hull. Det er mye lettere å skjære igjen i motsetning til å fabrikere seksjoner for å kompensere for for mye skjæring.

Advarsler

 • Arbeid aldri på en datamaskin med strømmen slått på når du risikere skade på komponentene.
 • Husk at all strøm inneholder ulike kondensatorer innsiden av dem som beholder makten, selv etter at den er slått av. Aldri åpne opp strømforsyningen eller stikk metallgjenstander inn i åpningene av det, så du kan risikere elektrisk støt.
 • Unngå å la maling tørke eller kurere inne oppholdsrom. Mange maling avgir giftige gasser før den er utherdet. Ved maling innendørs (for eksempel en garasje, ikke oppholdsrom) sørge for at det er godt ventilert.

Ting du trenger

 • Multiverktøy for eksempel en Dremel for skjæring og sliping av metall og plast
 • Jigsaw hvis du ikke bruker et roterende verktøy
 • Sandpapir og / eller sliping verktøy
 • Akryl panel kuttet til riktig størrelse for case vinduer
 • Verktøy for måling og merking av disse målingene
 • Klemmer eksempel 'c' klemmer eller raske grep klemmer
 • Få ulike maling forsyninger hvis maleriet ditt tilfelle, som kan inkludere self-etsning primer for bart metall, primer, ditt valg av farge maling, klar-coat, og tack rags for å forberede flater. Bruk en plast bonding maling uten primer for maling plast, vanlig grunning og maling for å male tidligere malt metall, og selv-etsning primer og maling for å male bart metall.