Wkuno

Hvordan du kan gjenopprette slettede bilder

Når du sletter bilder på datamaskin som kjører Microsoft Windows eller på et minnekort, forsvinner koblingen til data, men dataene fortsatt gjenstår før overskrevet av nye filer. Hvis du handle raskt, kan du være i stand til å kunne gjenopprette slettede bilder på datamaskinen eller minnekortet. Hvis du ikke kan gjenopprette slettede bilder på datamaskinen via papirkurven, kan du prøve å gjenopprette tidligere lagrede versjoner av filene. Å gjenopprette slettede bilder på et minnekort, derimot, må du laste ned et bilde recovery program.

Trinn

Hvordan du kan gjenopprette slettede bilder. Åpne papirkurven (finnes på skrivebordet eller i Start-menyen) og sjekke det for de slettede bildefiler.
Hvordan du kan gjenopprette slettede bilder. Åpne papirkurven (finnes på skrivebordet eller i Start-menyen) og sjekke det for de slettede bildefiler.

Bruk papirkurven for å gjenopprette slettede bilder på datamaskinen

 1. 1
  Åpne papirkurven (finnes på skrivebordet eller i Start-menyen) og sjekke det for de slettede bildefiler.
 2. 2
  Velg filene eller mappene du ønsker å gjenopprette.
 3. 3
  Høyreklikk og velg "restore" fra menyen. Disse handlingene vil gjenopprette filene til sin opprinnelige plassering før sletting.

Gjenopprette tidligere versjoner av slettede bilder på datamaskinen

 1. 1
  Trekk opp start-menyen og velg "datamaskin" for å finne mappen som inneholdt de bildefilene du ønsker å gjenopprette. Vær sikker på at det er mappen hvor filene faktisk ble reddet, snarere enn et bibliotek.
 2. 2
  Høyreklikk på den angitte mappen og, i pop-up menyen, velg "gjenopprette tidligere versjoner." Hvis filene var i en mappe som ligger i en stasjon, for eksempel C: \, velg deretter "Gjenopprett tidligere versjoner" ved å høyreklikke på den aktuelle stasjonen.
 3. 3
  Gjennomgå listen over tidligere versjoner av mappen eller filene i denne mappen / stasjonen. Bestem den siste forrige versjon av bildefilene eller en mappe som inneholder dem, at du ønsker å gjenopprette og dobbeltklikke på den.
 4. 4
  Flytt slettede bildefiler eller mappe som inneholder dem til en ny plassering på datamaskinen, ved å klikke og dra dem til det stedet i tilgangen menyen på venstre side av "datamaskin"-vinduet. Ideelle steder for de nye redning kan være en ny mappe, skrivebordet eller en ekstern harddisk.

Gjenopprette slettede bilder på kameraet eller minnekortet

 1. 1
  Tilgang til en USB-port for å koble kameraet til datamaskinen og gjenopprette slettede bilder på minnekortet. Noen datamaskiner har kortlesere, slik at du kan sette minnekortet direkte inn i datamaskinen for denne prosessen.
 2. 2
  Laste ned et bilde recovery program for minnekort. Se etter et gratis program som er en kjørbar fil du trenger ikke å installere på datamaskinen, for eksempel Artplus Digital Photo Recovery, PC Inspector Smart Recovery eller Kingston Minnekort Data Recovery Tool.
 3. 3
  Kjør programmet ved å dobbeltklikke på den nedlastede kjørbare filen og klikke på "run".
 4. 4
  Velg stasjonen som inneholder de slettede bildefilene fra de tilgjengelige kortleser stasjoner eller kamera stasjoner i rullegardinmenyen.
 5. 5
  Angi plasseringen på datamaskinen der du vil de gjenopprettede filene skal lagres. Skriv inn denne informasjonen på riktig sted på programmet.
 6. 6
  Begynn restaurering prosessen ved å klikke på "start". Avhengig av antall slettede bildefilene du forsøker å gjenopprette, kan prosessen ta bare noen få minutter eller utvide i flere timer.

Ting du trenger

 • USB-port eller kortleser