Wkuno

Hvordan å holde PCen kjører fort og glatt

Windows XP ble utviklet for å være brukervennlig og dette lettere direkte bidrar til den suksess. Ulempen er at jo mer praktisk noe er, jo mer potensial det kan være for konflikt. Jeg liker å tenke på det som en balansegang mye som det av Newtons tredje lov som sier hver handling må ha en lik og motsatt reaksjon. Eller ikke vitenskapelig tilnærming "Du kan ikke få i pose og sekk".

Trinn

Hvordan å holde PCen kjører fort og glatt. Aldri bruke internett uten anti-virus programvare installert.
Hvordan å holde PCen kjører fort og glatt. Aldri bruke internett uten anti-virus programvare installert.
 1. 1
  Aldri bruke internett uten anti-virus programvare installert: Dette er trolig den viktigste regelen. Aldri bruke internett eller sjekke e-post uten antivirusprogramvare installert. Ikke bare er det viktig å ha en god Anti-Virus programvare løsning installert, men også sørge for at det holdes oppdatert. Tusenvis av datamaskiner er infisert med virus daglig. Verksteder kan lade hundrevis av dollar for å fikse en infisert system. En Anti-Virus løsning vil typisk kjøre mindre enn 40€. Vi kan også anbefale en utmerket løsning.
 2. 2
  Hold vinduene oppdatert: Så mange databrukere glem å holde sin Windows XP-operativsystemet oppdatert. Være flittig i å sjekke etter oppdateringer til Windows XP-operativsystemet.
 3. 3
  Hold Windows-registret ren med et register renere: Når du prøver å åpne et program, for eksempel, spør din tekstbehandler-datamaskinen registeret for å finne hvor programmet er lagret. Registeret inneholder referanser til innstillinger og verdier for operativsystemet, programmene, brukerprofiler, dokumenttyper, egenskapsark innstillinger, systemets maskinvare og porter. I utgangspunktet er mye av hva som går inn eller kommer ut av maskinen bemerket i Windows-registret.
 4. 4
  Alltid bruke "legg til eller fjern programmer" for å fjerne installert programvare: Aldri bare slette programvare eller programmer som er installert på datamaskinen. Legg til eller fjern programmer alternativet ligger i kontrollpanelet er en flott funksjon innebygd i Windows til å oppdage og bruke Uninstaller skript. Det er viktig å bruke Legg til eller fjern programmer ellers kan du ødelegge andre deler av systemet hvis de måtte være å dele noen av de samme filene.
 5. 5
  Kontroller at systemet kan håndtere oppgraderingen: De fleste programmer og maskinvareprodusenter liste systemkravene for å bruke deres produkt. Når planlegger å gjøre en hardware eller software oppgradering, alltid sørge for at systemet har de nødvendige ressurser og kan håndtere oppgraderingen.
 6. 6
  Gå til oppgavelinjen, åpne opp uønskede programmer og fjern merket den "start ved oppstart av Windows '(ordlyden kan variere med hver applikasjon) alternativ fra innstillingene i respektive programmer.
 7. 7
  Åpne opp startmenyen og klikk "oppstart. ' Slette alle uønskede snarveier som du ikke vil at hver gang på systemet oppstart.
 8. 8
  Alltid holde harddisken ledig plass over 15%.
 9. 9
  Installere nye programmer på en annen partisjon enn 'c: \'.
 10. 10
  Hvis datamaskinen er koblet til internett som kjører Windows XP eller en annen tidligere Windows-operativsystemet, det bedre å bruke brannmur med både innover og utover bundet beskyttelse. F.eks Zonealarm, Søk på Google etter flere brannmurer.

Tips

 • La datamaskinen være av fri programvare og dårlige nettsteder som vil gi deg et virus, malware, spyware, og hackere i datamaskinen.