Wkuno

Hvordan cosplay som L / Lawliet (death note)

Ok. Så du er allerede forelsket i manga, sukker og handle "normalt". Men fortsatt ingen liker deg. Og du er lei av å sette opp en falsk ansikt akkurat for dem. I realiteten vil du opptre som din favoritt anime karakter: L fra Death Note! Her er noen grunnleggende trinnene for L og deretter noen grunnleggende generelt at du kan følge for alle tegn du ønsker å være. Hvorvidt dette er hverdagen eller bare for cosplay moro!

Trinn

Hvordan cosplay som L / Lawliet (death note). Øynene er en av de viktigste delene av å være L.
Hvordan cosplay som L / Lawliet (death note). Øynene er en av de viktigste delene av å være L.

Utseende

 1. 1
  Øynene er en av de viktigste delene av å være L. Han har poser under øynene fra netter uten søvn, men det er ikke anbefalt du være oppe hele natten på grunn av helsefare. Iført noen svart eyeliner og øyenskygge bør fungere hvis du gjør det riktig.
  • En annen måte er å bruke mascara til sengs, spesielt på de nederste vippene. Når du våkner opp i morgen vil du ha minst gråaktig poser under øynene. Bortsett fra dette, øynene må ha nesten en blank se til dem og gjøre deg se litt tapt. Alltid stirre på folk når du snakker til dem, bør øynene dine være vidåpne men det bør ikke se tvang. Prøv å ikke la dine følelser vise gjennom dine øyne. Den trenger å se ut som du vet noe andre ikke.
 2. 2
  Håret må se rotete. Spike det hvis du virkelig vil, men ikke gjør det åpenbart at du gjorde dette med vilje. Det skal se ut som du nettopp har stått opp fra sengen. Legg litt mer hår på venstre side av hodet ditt når styling hvis det ikke er kuttet sånn allerede, og gjøre alt ser ujevn. Hairspray hjelper. Fluff den opp og sette litt hår over øynene dine.
  • Endene av håret ditt bør ikke være mye lengre enn halsen. For å legge til utseendet, sjekk og se om venstre side er lengre enn den høyre. Hvis det er, du gjør det ganske bra så langt. Hvis det ikke er det, er det greit fordi folk flest ikke vil merke. Hvis du ikke har svart hår. Hvis noen forteller deg at han har blått hår, de er feil, han har blått hår bare som en "aksent" motstridende aura av rødt de plasserer i Light Yagami. Sort hårfarge vil være nok.
  • Hvis du ikke vil at håret til å være svart for alltid bare bruke den midlertidige typen som skyller ut i dusjen. Hvis du har krøllete hår, bare rette det. Eller hvis du foretrekker ikke å farge og klippe håret, er et annet alternativ å kjøpe en parykk og klippe og stil som i stedet. Det kan koste litt mer, men du vil ha det i tilfelle du skulle velge å være L igjen.
 3. 3
  L's klær er enkel og billig. Enkel baggy jeans er et must, ikke bruke et belte med dem. Prøv ikke å bruke masse penger på antrekket ditt. 75€ jeans er ikke akkurat L-esque. L's lange ermer hvit skjorte er litt stor for ham, ikke for lite.
 4. 4
  Ikke ha noe tilbehør. Ingen sko, sokker, briller, eller smykker. Hvis du må bruke sko, prøve seg joggesko eller hvit flip-flops. Jo mer utslitte de er, jo bedre. Sokker er ikke anbefalt. På college hadde han joggesko, men ingen sokker. Som for briller, noen kan forstå hvis du trenger briller for å se, men for en konkurranse av noe slag kan du ta dem av for en kort stund. Hvis du må, kontakter fungere også.

Atferd

 1. 1
  Vet l's personlighet. Det er noen ting om L's personlighet som gjør ham unik som å sitte, stå og gå merkelig, ikke på seg sko eller sokker, alltid iført det samme, store øyne med tomt uttrykk, holder gjenstander forkjært, uhøflighet, bluntness, paranoia, ekstrem mat preferanser, oppmerksomhet til små detaljer, og aversjon mot å bli rørt. Dette er bare noen av de mange ting om L's personlighet.
 2. 2
  Alltid oppmerksom på hvordan din favoritt karakter tenker. Hvis det ikke er mye referanse til dette eller det ikke gir mening for deg så ikke bry.
 3. 3
  Intelligens. Hvis du allerede det har så du er fin. Ikke tving noe som ikke er ment å være! Hvis du er "hva hvis" tenker og elsker deg å tyde hvordan folk arbeider, så er du klar.
 4. 4
  Logic. Noen mennesker er mer logisk enn andre. De vil bare tro noe hvis de ser det eller få ekte bevis på det! Det er best at du også har denne funksjonen i din personlighet naturlig fordi det kan og vil påvirke holdninger som verdier og religion!
 5. 5
  I anime og manga, gester er viktig for hvordan et tegn føles. Pass på at der du disse er hensiktsmessige og passer til enhver situasjon du er i.
 6. 6
  Hendene: Med L, vil du legge merke til at han plasserer en finger på leppene hans da tenker og han holder ting delikat (som han ikke ønsker hans fingeravtrykk på dem på grunn av okkupasjonen hans). Disse kan få deg noen oppmerksomhet, men bryr meg ikke hva noen tror, ​​fordi de er alle parti poopers.
 7. 7
  Når du spiser, holder til regelen om hvordan å holde ting. Bruk pekefingeren og tommelen til å holde skjeer og gafler og stappe maten inn i munnen en skje / forkful om gangen, tygge med munnen lukket ennå snakke med den full av knapt åpne munnen. L er svært nøye med hva han spiser. Han foretrekker søtsaker som kake, jordbær, is, godteri, kjeks, kaker, etc.. Når man drikker kaffe eller te sørg for å bruke så mange sukkerbiter eller skjeer sukker du kan stå. Hvis du ikke kan spise mye sukker, bare leke med den søte maten i stedet, det gir samme effekt som å spise den. Selv om dette er en viktig del av å være L, er det ikke anbefalt at du spiser så mange søtsaker som ham. Du kan få mye vekt, eller enda verre, få et hulrom. Prøv å spise søt frukt eller bær i stedet.
 8. 8
  Sittende: Dette er viktig... Han ikke alltid eller virkelig sitter. Han huk alltid ned, og pakker armene rundt knærne, selv når du er på en stol. Bøy knærne slik at de kommer opp foran ansiktet ditt, og rett foran brystet. Hvil åpne hender på toppen av knærne eller klemme dem. Hold føttene tett sammen, og noen ganger spiller med tærne.
  • Når "sitter", knærne skal være i stand til å ta på haken. Ha hodet lavt hvis du ønsker. Legg hendene på knærne også.
  • Gjør det samme når du sitter på pulter eller tabeller. Hvis du sitter på gulvet, kan du sitte indisk stil med fingrene pekende innover.
  • Hvis du har noe å holde, og ikke ønsker å spre begge hendene på knærne, tygge neglen på en av tomlene som om du var å suge den.
 9. 9
  Hvis du virkelig prøver å være som L Lawliet, ikke anser folk venner, men mer som bekjente, siden han ikke har mange venner i serien.
 10. 10
  L's tilsynelatende ubegrensede intelligens gir deg et inntrykk av at han er ufeilbarlig. Dette er ikke sant. Nøkkelen er å gi folk rundt deg inntrykk av at du er virkelig en person med kunnskap utover hva en normal person kunne oppnå.
 11. 11
  L spiser mye søtsaker og spiser sjelden noe annet, men likevel klarer å holde en normal vekt. Dette er ganske umulig, med tanke på hvor mye L spiser. Så spiser søtsaker mye, men spise andre ting også, med mindre du vet du har en SUPER høyt stoffskifte. Han liker også å stable ting opp når han snakker mens de spiser. Siden de fleste gang du skal spise som dette du vil være i offentligheten, bruke mer tid stabling da egentlig spiser, hjelper dette hvis du ikke kan magen mye godteri.
 12. 12
  Når du går, magert fremover og bøy ryggen. L går alltid bøyd over. Og holde knærne litt bøyd, aldri rett.
 13. 13
  Når du tenker hardt, bite tommelen. Dette er L's "tenkning posisjon."
 14. 14
  All L virkelig bærer er en hvit langermet skjorte og jeans. Det er alt han noensinne slites. Han bærer sjelden sko med mindre han går ute i offentligheten, og når han gjør slitasje sko han vanligvis bare glipper på et par tennissko eller (svart) converse.
 15. 15
  Aldri la deg selv bli sett sover. L har visstnok aldri blitt sett sover. Hvis du gjør søvn, sove i en komfortabel lenestol sitter med bena fortsatt mot deg som om du var våken. Prøv å lære på.

Tips

 • Ikke hør på folk som kaller deg en freak eller rar. Bare si: "Hmm, nå som jeg tenker på det, kan det være slik."
 • Bruk rikelig med sarkasme. Men vær veldig forsiktig med hvem du bruker den med, eller du kan kjøre inn i problemer med noen.
 • Spis mye søtsaker. Nok slik at folk vil legge merke til. Men holde seg i form. L er alltid i form.
 • Ikke sitte på stoler. Krangel på dem.
 • Se og lese serien.
 • Spise søte ting nok slik at folk som du kommuniserer med slags begynner å merke at du spiser mye av dem.
 • Bruk en alvorlig, men likevel litt nysgjerrig stemme.
 • Be om kake. Det er hans favoritt.
 • Mens i skolen, prøve å snu alt arbeidet ditt inn i et puslespill. Ta denne tilnærmingen til livet vil gjøre Problem -> Løsning tenkere der ute virkelig blomstre.
 • L ser ut til å aldri virkelig strekke leddene sine, noe som kan bidra til å forstå hvordan han beveger seg.
 • L tror du kan miste kalorier "med ditt sinn". Han kan. Du kan ikke.
 • Ikke vær sprudlende. Har to, eller tre maks, venner og holde dem nær. Ignorere andre.
 • Du trenger ikke å følge dem nøyaktig. Du kan endre dem for å gjøre det lettere for deg selv eller noen situasjon som du kan komme over!
 • Hvis du vet hvordan, ringe folk "-san" eller "-kun". Han gjør dette med nesten alle.
 • Ikke bry å gjøre noe med frisyren din. Det får som L's på kort tid når du ikke gjør noe med det.

Advarsler

 • Sitter som L (huk effektivt) vil føre bena til å skade ganske raskt. Å gjøre dette i korte støt i fremtredende steder er den beste måten å balansere utseendet / smerte faktor.
 • Være i stand til å slå av og på dine vaner enkelt. (Ikke alle situasjonen er god for dette!)
 • Hold deg i form, helst i hemmelighet. Mens L kan visstnok holde seg slank bare ved å "bruke hodet", fungerer det ikke slik i virkeligheten. (Hjernen bruker 20% av dine daglige kalorier. Dette ville forklare hvorfor L er passe fortsatt i teorien, men det virker bare ikke slik i virkeligheten.)
 • Hulrom... ingen liker dem. Hold deg oppdatert med god munnhygiene!
 • Til slutt, ha det gøy! L er en flott karakter og det er kjempebra at du støtter ham!
 • Hvis du er følsom for sukker, plukke noe annet som er varemerkebeskyttet til deg på en måte (For meg er det en tannpirker siden blodsukkeret mitt er ikke stabil nok til å nyte ting som L eller spise sunn mat som epler)