Wkuno

Hvordan bygge et hjemmestudio for databasert musikk innspilling

Lage og spille musikk er en morsom og givende opplevelse. De eneste forutsetningene til denne opplæringen er å ha en datamaskin og og vilje til å lære. Du trenger ikke engang å vite hvordan du skal lese eller spille et instrument, de fleste rammet produsenter og film komponister ikke engang vet musikkteori.

Trinn

Hvordan bygge et hjemmestudio for databasert musikk innspilling. Skriv en plan for hva du vil gjøre.
Hvordan bygge et hjemmestudio for databasert musikk innspilling. Skriv en plan for hva du vil gjøre.
 1. 1
  Skriv en plan for hva du vil gjøre. Ønsker du å bygge et lydstudio? Er det en sang messe? Er det en teknisk messe? Er det for databasert musikkproduksjon? Å vite hva du ønsker før du begynner kan du avgjøre hvilket utstyr du trenger.
 2. 2
  Erverve riktig utstyr, slik som: forsterkere, mikrofoner, miksere, elektriske instrumenter, kabler for å koble det hele sammen. En moderne datamaskin bygd eller kjøpt i løpet av de siste tre år bør være tilstrekkelig. Hvis mulig, få en fungerende høykvalitets lydkort, for eksempel en M-Audio Fast Track Pro eller DigiDesign Mbox 2 Mini. Creative Labs har en Pro Music linje som heter EMU. Jeg vil anbefale en 1212M PCI-systemet hvis du skulle gå den veien. Skjermhøyttalere er nyttig hvis du ønsker å feste med dette i mer enn en hobby. Jeg anbefaler M-Audio Studiophile BX8a tallet, KRK RP-8 Rokit, og hvis du har penger å brenne, de Mackie HR824 Studio skjermer. Hvis du liker hip hop, techno, eller dansemusikk, vil et sett av turntables være nødvendig å registrere dine settene eller riper på fly. En midi keyboard vil være nyttig hvis du ønsker å bruke midi-programvare (som du kan bruke til å skrive basslinjer, piano deler og trommerytmer) Ingenting fancy er nødvendig, men hver person har sin egen preferanse.
 3. 3
  Kjøpe eller laste ned musikk-redigering programvare for din PC. Følgende er anbefalte Reason, Cakewalk Sonar, Pro Tools (kommer med Mbox 2 Mini), Cubase, FL Studio, Adobe Audition, LMMS eller Audacity. Hvis du har en ganske ny Mac, vil den allerede har GarageBand forhåndsinstallert. Dette fungerer godt, selv om du ønsker å bli mer profesjonell du kan også kjøpe Logic. Leke med den, lære hurtigtaster.
 4. 4
  Koble alt opp. Det er der det meste av den geniale (og svette!) Kommer i. Generelt, holde det så enkelt som mulig. For best avspilling kvalitet løpe fra lydkortet inn i en mikser eller forsterker og deretter til skjermhøyttalerne. For beste opptakskvalitet, kjøre instrumenter / mikrofoner i en mikser (sørg for at du får en ren, klar, uten forvrengning signal) deretter kjøre fra mikseren til lydkortet.
 5. 5
  Lær hvordan du tar opp en lyd fra en inngang linje og hvordan å arrangere pre-innspilte lyder. Også lære hvordan du slår en ordning til en. Wav eller. Mp3-fil. (Tross alt, til slutt ønsker vi å lage en CD med all denne awesome musikk!)
 6. 6
  Velg et rom i huset. Lydisolert det hvis mulig. Hvis ikke, prøv å bruke spesielle teppe eller isolasjon som kan i det minste redusere ekstern støy.
 7. 7
  Begynn å skrive enkle låter. Start med en trommevirvel. Legg til en basslinje eller piano eller vokal spor. Begynner å blande. Utforske! Det handler om eksperimentering. I begynnelsen trenger du ikke å skrive et mesterverk - bare fokusere på å ha det gøy!
 8. 8
  Hvis du har problemer med noen av de ovennevnte, plukke opp en blanding / studio bok. Det vil hjelpe deg å forstå de underliggende begrepene som trengs for å holde deg gående i en mannsalder.
 9. 9
  Når du har lært det grunnleggende, begynne å bryte det ned. Lå en haug med låter sammen. Eksperimenter med bearbeidet effekter. Eksperimenter med plugins, sløyfer, ny maskinvare og alt annet du kan få hendene på.

Tips

 • Få råd fra din lokale musikkbutikk spesialist. Sam Ash og Guitar Senter har som regel studio fagfolk som vet hva de gjør for det meste. Hvis ikke, ta kontakt med en lokal platestudio og spør hva de har og deretter prøve å redusere ned kostnadene til det du trenger.
 • Ikke vær redd for å bruke YouTube for video tutorials! De fleste er alltid redd for å slå opp video tutorials fordi noen tror at det de ønsker å lære ikke vil bli diskutert.
 • Få en ekstra harddisk, enten internt eller eksternt, og ikke bruk den for alt unntatt lydopptak. Kvalitet, ukomprimerte digitale lydfiler ta opp mye plass.
 • Hvis du ikke har penger til å kaste på alt dette med en gang, starte med det grunnleggende. På den måten vil du være helt kjent og komfortabel med oppsettet av den tiden du har alt utstyret du trenger.
 • Husk, du er bare så sterk som det svakeste leddet. Når du ønsker å oppgradere utstyr, regne ut hva den viktigste del av utstyret er for systemet. Er det lydkortet, mic, programvaren eller selve datamaskinen?
 • Det er også nyttig å ha. Wav redigering programmer. De beste, som for eksempel Sound Forge, Adobe Audition, Pro Tools, Cubase, Nuendo, Acid er dyre, men Audacity har de fleste funksjonene du vil være på jakt etter, og det er gratis. Disse programmene er også stor for å skape endelig to spor blander av din kreasjon som normalt returnert til mp3 for Internett fildeling og wav for musikkprosjekter som:. Albumene, filmmusikk, jingler etc.
 • De første opptakene vil ikke høres veldig profesjonell. Uansett hva innspillingen programvare du velger, vil du måtte spille med kvaliteten innstillingene samt lære å mikse musikken for å oppnå den lyden du vil ha. Den beste måten å gjøre er å ville være å kjøpe gode lydstudiohøyttalere (som kalles skjermer). Du må spille musikk, filmer og andre medier baserte ting gjennom dem slik at du lærer skjermene og få bruk for hvordan ting lyd som kommer gjennom dem.
 • God kvalitet utstyr, mens det er dyrt, vil bidra til den generelle kvaliteten på lyden. Gjør hjemmeleksen din, og kjøpe de beste kvalitet som du kan ha råd til.
 • Hvis du bruker instrumenter som elektrisk gitar med DI boks eller plugge den rett inn i lydkortet, men egentlig ønsker lyden av forsterkeren din, se om du kan få hendene på en mikrofon. Sett mic foran forsterkeren og plugge mic inn i datamaskinen i stedet. Hvis støy er et problem, vil de fleste forsterkere også la deg kjøre en direkte linje fra forsterkeren inn i datamaskinen, også.
 • Bruk DI bokser der det er aktuelt å kutte ned på støy og forstyrrelser.

Advarsler

 • Sørg for at du slår av phantom power før du kobler fra mikrofoner. Du kan ødelegge mic og preamp.
 • Som med alt elektrisk utstyr, utvise forsiktighet med strømførende ledninger, kabler og høyttalere. Lade ut statisk elektrisitet når det er nødvendig.
 • Forsikre deg om at blanderen viktigste linjen ikke er for varmt! Du vil blåse freaking trommehinnene ut hvis du ikke er forsiktig.
 • Sørg for at du slår på skjermhøyttalerne når du slår på alt annet. Dette er for å unngå plutselig forekomst av transient støy forårsaket av betydelige variasjoner i signalbanen (som slår på mixer). Slik støy er potensielt skadelig for høyttalerne så vel som dine ører.

Ting du trenger

 • Penger
 • Datamaskin
 • Lydkort Eller Audio Interface (usb / Firewire)
 • Kondensator mikrofon. Billige direkte plugin mikrofoner vil ikke gi deg gode resultater
 • Høyttalere (Studio skjermer)
 • Programvare
 • Studio hodetelefoner (se etter flate svar)