Wkuno

Hvordan være en gitar Gud

Jobb med deg selv en gripebrettet veiviser? Å stige til rekkene av gitar mester - det vil si en eksepsjonelt talentfull og karismatisk gitarist, du betale kontingent. Det handler ikke bare om å lære å spille gitar, det handler om å spise, puste, og gitar. Les videre for å følge ledelsen av allment respektert, gitar spiller legender som Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page, Yngwie Malmsteen, Eddie Van Halen, Angus Young og Randy Rhoads - kanskje du har det i deg, kanskje du don ' t, men det er bare én måte å finne det ut.

Trinn

Hvordan være en gitar Gud. Praksis før du blør.
Hvordan være en gitar Gud. Praksis før du blør.
 1. 1
  Begynn å spille nå. Den største av de store begynte å bli kjent med sine gitarer så snart de kunne få sine hender på en, selv om det er mange flotte gitarister som ikke engang røre en gitar før tenårene (Clapton og Lennon for eksempel) eller enda eldre (Glenn Tipton, KK Downing, Tom Scholz) Men selv om du er en tenåring, men har aldri hatt en gitar før, er det aldri for sent å være en gitar gud, så ikke mist motet. Poenget er å begynne å spille så tidlig som mulig. Slutte å lage unnskyldninger, slutte å si at du trenger en perfekt gitar, slutte å vente å være "inspirert", og slutte å kaste bort et minutt å lære å utvikle din indre gitar gud. Det er ingen grunn til å vente.
  • Det er en veldig god sjanse for at du ikke vil være bra i begynnelsen. Alle må begynne å være dårlig, så de kan forbedre derfra. Tenk på det på denne måten - babyer er forferdelig i går, litt sliter med å snakke. Men de fortsetter å gjøre det, uten å føle dårlig om seg selv. Omsider disse babyene vokse opp til å sparke deg i ansiktet og fornærme din mor.
  • Kan ikke råd til en fin gitar? For nå, kjøpe en billig gitar når du først starter. Du trenger bare å bli komfortabel med de nye bevegelser med fingrene. Det er bare et midlertidig tiltak (se Advarsler), men det er bedre enn ingenting!
 2. 2
  Praksis før du blør - Ok, kanskje blødning er ikke den smarteste veien å gå (se tips), men du skjønner poenget. Eddie Van Halen brukes til å gå rundt huset sitt med gitaren festet på og koblet, praktisere ustanselig, han ville sitte på sin seng i timevis med en gitar mens andre gikk til partene. Er du klar og villig til å gjøre det samme? Få dine prioriteringer rett og lære å multitaske. Det handler om engasjement og disiplin.
 3. 3
  Omgi deg med dyktige musikere. Hørt utsagn, "storhet raser storhet" eller "du er den du henge rundt"? Begge påstandene er sanne. Hvis du ønsker å være en gitar gud, må du spille med de beste gitarister du kan finne. Du vil lære mer i en måned å spille med en dyktig gitarist enn du vil i et år å trene selv. Hvis du ikke kjenner noen av hånden, gå møte noen. Gå til lokale show og introdusere deg selv til de gitaristene eller kontakt med lokale musikere på nettet.
 4. 4
  Være presis. Bare fordi du starter ikke gir deg en unnskyldning for å være slurvete. Som i Tai chi, hvis du øver veldig sakte med 100 prosent konsentrasjon, vil du bli fem ganger raskere og bedre, så når du øver, gjør det sakte og konsentrere seg. Du vil bli overrasket over resultatene.
  • Hvis du ikke har en erfaren instruktør eller utstyr av høy kvalitet, kan dette være vanskelig, men du må være en Stickler for teknikk. og stille spørsmål. Være vedvarende. Hvis du kjenner noen som er en utmerket gitarist, ikke vær sjenert. Gå opp til dem med gitaren festet på, høflig be om et øyeblikk av sin tid, og spør dem om fingeren plassering for en bestemt akkord eller teknikk er riktig. De fleste eksperter, når de ser en feil, er tvunget til å rette det ut av deres of the art.
  • Studer dine idoler. Lytt til andre gitarister 'riff og soloer og lære dem.
  • Noen teknikker som er verdt å lære:
  • Scales du bør være kjent med:
   • Dur og moll
   • Kunne spille skalaer fremover så vel som bakover, flytter fra skala til skala i en gitt nøkkel
   • Pentatonic dur og moll (i alle posisjoner, slik at du enkelt kan flytte inn dine soloer)
 5. 5
  Lære å lese gitar tab. Guitar tab er gitarist form av noter. Å bli en god gitarist betyr å lære ins og outs av noen av musikkens beste gitar ballader. Du kan søke på nettet for faner. Hvis du ønsker å være best, må du lære fra de beste. Noen å begynne med: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Eric Clapton, Eddie Van Halen, Angus Young, Joe Perry, Keith Richards, Steve Vai, John Petrucci, Jonny Greenwood, Jimmy Page og John Mayer. Lær noen av hver av sine største låter og ikke glem å spille dem sakte til du får dem ned.
 6. 6
  Studere klassisk musikk. Det kan virke verdens bortsett fra musikken du ser for deg selv å spille, men praktisk talt alle de gitar genier som du ser opp til har studert klassisk teknikk på ett eller annet. Malmsteen, for eksempel, var sterkt påvirket av det 19. århundre virtuos Niccolò Paganini. I prosessen med å tilpasse Paganini concerto stykker på gitar, fostret han en uhyre teknisk flyt som senere skulle gjøre jaws slipp. I tillegg begynte Eddie Van Halen hans musikalske ambisjoner med klassisk piano før han oppdaget friheten til gitar. Randy Rhoads var en ivrig spiller og lytter til klassisk musikk.
 7. 7
  Lær ins og outs av å lese musikk. Jada, var Stevie Ray Vaughan fantastisk, og han visste ikke hvordan å lese noter, men hvis du bare sette deg ned og lære å lese og transponere musikk, vil du være mye bedre. Ikke bare vil du vite hva som høres bra ut, vil du vite hvordan du skal sette den til å skrive og du vil lære dypere elementer av musikk. Musikk er ikke bare notene du spiller, men pausen mellom notater og sammensetningen av god musikk.
 8. 8
  Forstå akkord teori. Lære så mange akkorder og inversjon som du kan. Bli kjent med hvordan de høres ut, og hvorfor du bruker dem. Selv om du ikke spiller jazz, (der du vanligvis ville høre mange av disse akkordene), vel vitende om tonene og lydene av disse akkordene kan gjøre Soloavspilling mer interessant. Noen av de største rock-gitarsoloer er faktisk veldig jazz-inspirert.
 9. 9
  Leke med følelser. Når du har utviklet ferdigheter, kan du bruke gitaren for ytringsfriheten. Du kan føle i blodet ditt, og gjøre andre mennesker føler det også. Husk, de største musikere gjennom tidene, de som er mest dypt respektert, er de som kunne flytte andre følelsesmessig med musikken sin. Musikk er en form for kommunikasjon, hvis du har noe å uttrykke, gjør ditt beste for å produsere det du hører eller føler. Tror du kan bli en svimlende gitarist - det gjør en forskjell hvis du vet du vil bli strålende.

Tips

 • Ta vare på gitaren din. Sjekk det regelmessig og rengjør den. Få noen deler fast hvis ødelagt eller ikke fungerer som den skal.
 • Det er nyttig å starte med tynnere strenger og en lav tiltak for å få fingrene brukes til å fingre når det enklere, da får du bedre kan du endre disse aspektene for å skape mer resonans.
 • Programvaren "GuitarPro" er svært nyttig for å mestre sanger - forutsatt fanene du bruker er korrekt. Programvaren kan spille en sang i alle hastigheter, har en innebygd metronom, kan du dempe spesifikke instrumenter og til og med lar deg redigere kategorien. Hvis du ikke ønsker å kjøpe GuitarPro programvare, kan du få gratis / open-source program "TuxGuitar" i stedet, for Windows, Mac og Linux.
 • Et annet godt tips er å lære å følge rytmen. Mange som starter har problemer med å bo i tide. Du kan lære å følge rytmer ved bare å lage lyder med hånden din, for eksempel ved å trykke en bok.
 • En god idé er å få gitartimer, hvis det er noen tilgjengelig i ditt område. Det er bedre å lære faktiske teknikker fra en faktisk lærer, å heller da lure rundt med gitar eller å lære på nettet (informasjon kan ikke alltid være 100% nøyaktig)
 • Spill med en metronom - det er mye lettere å spille med andre mennesker hvis du er vant til å spille i tid (på Windows, Media Player 10 kan gjøre dette). Lær noe i sakte tempo og deretter langsomt øke tempoet innstillingen.
 • Få noen billig programvare (for eksempel fri programvare-programmet "Audacity") for å bremse ned MP3-filer uten å endre tonehøyde. Du kan deretter sakte ned sanger (eller deler av sanger) på datamaskinen din så sakte som du må. Dette er avgjørende for å forstå mer komplekse ideer, og er flott for hørelære.
 • Ikke begynn med harde ting. Start med lette tabs og akkorder. Hvis du starter med vanskelige ting, er det mer sannsynlig å bli frustrert og la spille gitar like etter starten.
 • En annen god idé er å øve 50-50 fingerstyle og plukke spille fordi, som enhver erfaren gitarist vil fortelle deg, alle må finne sin egen teknikk, så utforske begge stilarter for å plukke til du er enten mer komfortabel med en eller like komfortable med begge.
 • Ta vare på hendene dine. Før og etter spiller du varme opp og kjøle ned økter med fingrene. Gjøre regelmessige hånd øvelser med begge hendene, da dette hjelper med alle situasjoner med gitaren. Hold neglene så korte som mulig da dette bidrar grep strengene lettere.
 • Invester i en god tuner. Det bør bare kjøre deg 20 dollar. Og bruke det! Øret skal lære selv når du ikke skjønner så opphold i tune.
 • Du kan eller ikke kan finne det nyttig å holde negler på din dominerende hånd litt lang, som de produserer en annen tone når Fingerpicking.
 • Lær hvordan du endrer gitarstrenger. Det kan være mye mer effektiv (og billigere) hvis du endrer dine egne strenger.

Advarsler

 • Å spille på en billig gitar har sitt eget sett med problemer som du må se opp for. En dårlig nok gitar kan skape dårlige vaner, for eksempel:
 • -Ødelegge banen oppfatning med en dårlig kuttet mutter eller skjev nakke som aldri vil spille på bølgelengde.
 • Også lav kvalitet gitarer gjøre masse folk slutte fordi det de spiller høres ille, og de antar at det er deres feil når det ikke er. En død gnage er en død slite. Du kan sette en skrustikke på den og det vil ikke saken. Så disse spørsmålene når du tenker på hvor mye penger du bør investere i en gitar. Husk, Led Zeppelins Jimmy Page sa en gang at en begynnelse gitarist bør kjøpe en fin gitar fordi bedre utstyr skaper bedre teknikk. Men bare gjøre dette hvis du vet du kan holde deg forpliktet til å spille gitar.
 • -Unngå noen akkorder og noter fordi de høres ille på dårlig kledd frets
 • -Trykke så hardt du gjør alle notatene skarp, unngå bruk av riktig grep (for å favorisere "sterkere" fingre)
 • Et stort problem med mange billige gitarer er at handlingen, eller hvor langt strengene er fra gripebrettet, er for høy. Dette gjør det vanskelig å slite notater, og du kan ende opp med å trykke for hardt. Imidlertid er dette problem lett å løse. Bare ta din gitar til en gitar butikk og de vil senke handling, ofte gratis. Hvis de tar betalt, spør om de gjør jobben internt eller sende den ut, i sistnevnte tilfelle, finne ut hvem den virkelige luthier er og etablere et forhold med minst én ekspert gitar tekniker.
 • Hvis du har en krevende praksis diett og har en pause, jobbe deg tilbake til det etter hvert, eller du kan skade deg selv.

Ting du trenger

 • En gitar - Test ut gitarene i butikken for å se som produserer en lyd du liker. Ikke alle gitarer høres det samme, og det betyr ikke at de er ustemt. (Husk at alle gitarer er forskjellige.)
 • En tuner (få en med elektrisk gitar innganger, så hvis du ender opp med å elske det du ikke trenger å foreta et kjøp)
 • En rekke plukker
 • En Metronome
 • Gitarkasse (mange gitarer vil komme med en)
 • Strap (valgfritt-det er lettere å sitte når du begynner)
 • Stereo
 • CDer (eller LPer) av din favoritt band og / eller iPod eller MP3-spiller som inneholder så mange sanger av dine favoritt band som du kan få tak i
 • Capo (flott for å endre pitch)
 • Når du kjøper en elektrisk gitar trenger du:
  • En forsterker
  • Instrument kabel
 • Valgfrie elementer:
  • En flere effekter rack eller så mange av de følgende som du ønsker å få...
  • Oppmerksom på effekter: De er der for å legge atmosfære og gjøre musikken høres litt bedre eller skarpere, de gjør ikke musikken. Det anbefales at du ikke eksperimentere med disse for mye før du kan lage musikk og få god tone uten dem. For eksempel bør du ikke bli avhengige av hjelp forvrengning, så det kan være et dekke for slurvete teknikk.
  • Wah pedal
  • Distortion pedal (avhengig av din stil og din amp)
  • Chorus
  • Flanger
  • Digital Delay og / eller Echo
  • Talkbox
  • En gitar stativ eller åpent område for å vise gitaren din, vil du være mye mer motivert til å spille og øve hvis gitaren er tilgjengelig og synlig.
 • En Tutorial CD (Hvis du har en, og dette vil gi betraktelig bedre på gitar ferdigheter)