Wkuno

Hvordan å snike inn en R rated film

Det er en ny hit film i byen, og du virkelig ønsker å se det. Dessverre er det vurdert R, og du er mindreårige. Du har ingen voksne til å ta deg, men du vil se det. Trent Miller er ikke et godt navn å presentere hvis fanget. Det er bare ett alternativ igjen, og det er å snike i. Og ja, det kan være veldig skummelt.

Trinn

Hvordan å snike inn en R rated film. Øve og forberede deg.
Hvordan å snike inn en R rated film. Øve og forberede deg.
 1. 1
  Se den delen. Kle deg som du ville gjort hvis du var den rette alderen for å se filmen. (Jenter, ikke overdriv.) Ikke ha high school-logoer på klær (høyskole og universitet logoer er stor, men - hvis du ser ut som en høyskole student, folk automatisk anta at du minst 18). Gutta - hvis du kan vokse litt ansiktshår, ikke barbere to dager før filmen slik at du ser eldre. Også prøve å senke stemmen til en eldre-klingende tone.
 2. 2
  Øve og forberede deg. Finne ut hva du gjør på forhånd. Øv deg på linjene hjemme slik at du er komfortabel med å si dem. For eksempel, hvis du ser over 17, plukke en falsk bursdag på forhånd. Den enkleste måten å fange noen lyver om sin alder er ved å spørre dem om deres bursdag. Hvis du stammer prøver å tenke på en gyldig bursdag, de vil ikke la deg i. Hvis du ser ut som du er 18, sier bursdagen din var i dag, og du forlot ID hjemme.
 3. 3
  Gå med andre. Hvis du kan, gå med venner som er over 17. Det gjør det mindre opplagt at du er under 17 år. Å gå med en venn kan gjøre det litt mindre nervepirrende hvis det er første gang sniker seg inn, og hvis du blir tatt er du ikke alene.
 4. 4
  Regne ut din escape plan. Hvis du blir tatt snikende inn, ikke få panikk! Gjøre en unnskyldning slik som: "Å, mine foreldre er der inne, jeg måtte bare gå på do". Høres realistisk når du gjør. Hvis du blir tatt gjør filmen bytte metode, er en god unnskyldning "Oh, sorry, jeg tror jeg fikk feil inngang". Du ønsker kanskje å se deg rundt mens du sier det å gjøre det mer realistisk. Aldri løpe vekk hvis du blir tatt. Det vil ikke bare sinne hvem det er som jager deg ned, men også trekker enda mer oppmerksomhet... muligens en uoppdragne manager.

Filmen bryter metode

 1. 1
  Gå opp til billetten stå og kjøpe en billett for ag, PG eller pg-13 film. Lønn og takke dem.
 2. 2
  Gi billetten til billett taker som du ville gjort hvis du var å se filmen du kjøpte billetten for.
 3. 3
  Så kommer den vanskeligste delen, går inn. Walk av billett taker og bland inn / følge en flokk av folk for ikke å bli lagt merke til. Men i stedet for å gå til filmen du kjøpte en billett for å gå inn i teatret som spiller R-rated film.

Voksen oppkjøpsmetoden

 1. 1
  Finn en god voksen. Se deg rundt teateret og finne en voksen i linje eller en som ikke synes å være å gjøre noe mye.
 2. 2
  Spør dem om de kunne kjøpe billett for deg. Hvis de sier nei til å begynne med, være villig til å betale dem litt penger, en god mengde er rundt 5€ pluss kostnaden for billetten.
 3. 3
  Hvis de fortsatt nekter, finne en annen voksen og prøv igjen.

Ikke betalingsmetoden

 1. 1
  Få et eldre søsken eller venn til å kjøpe en billett og gå inn i teatret.
 2. 2
  Det er vanligvis en avkjørsel nær kino (ikke inne i teateret) som ikke har et håndtak på utsiden, men brukes til å avslutte i stedet for å måtte gå gjennom lobbyen. Har din person åpne døren fra innsiden, og la deg i.

Automatisk billettkontoret metode

 1. 1
  Hvis du ikke har et kredittkort kan du vanligvis få et forhåndsbetalt ett på butikker som Walgreens, K-Mart, osv..
 2. 2
  Hvis din kino har en automatisk billettkontoret, bruk den! Gå opp og betale for R-rated film ved hjelp av kontantkort. Dette sparer du måtte fake det foran en virkelig person når du kjøper billetten din. Husk alle billettmaskiner skrive ut på spesialpapir, og dette kan trekke mer oppmerksomhet til deg selv.

Konsesjon Rush metode

 1. 1
  Kjøp din billett.
 2. 2
  Gå til konsesjon stå og kjøpe popcorn, drikke, etc.
 3. 3
  Når snikende inn i teatret med hva du fikk på konsesjon stå, prøv styrtende inn så vil det virke mer som om du allerede ser og ønsker å komme tilbake for å se resten av filmen.

Bad bytte metode

 1. 1
  Kjøp en billett for en pg, pg-13 film.
 2. 2
  Gå inn på det teater for et par minutter, akkurat som om du faktisk kommer til å se den filmen.
 3. 3
  Gå på do, og snike seg inn i R-rated kino "på vei tilbake". Du vil sannsynligvis gjøre det bedre hvis de ansatte er punching billetter / snakke med noen andre og er ikke ute.

Parent metode

 1. 1
  Hvis dine foreldre ikke har noe imot at du går til en R-rated film, men bare ønsker ikke å se filmen, be dem om å ta deg dit.
 2. 2
  Har foreldrene dine kjøpe en billett for deg.
 3. 3
  Ta billetten fra din foresatte, og nyt filmen. Noen Kinoene vil la deg kjøpe en R rated film billett hvis dine foreldre er der, selv om dine foreldre ikke kjøpe en, men husk at enkelte teatre krever foreldrene å se den med deg.

Tips

 • Husk at hvis du er litt høy for alderen din og er innenfor ca to år for å være 17 (ex. 15 eller 16), vil billetten tror nok at du er 17, og vil ikke være mistenksom.
 • I all ærlighet, er det noen kino ansatte, som vanligvis gjør minstelønn, ikke bryr seg hvis du er gammel nok eller ikke.
 • Det beste alternativet er filmen veksling metoden.
 • Det er (foreløpig) ingen lov som krever kinosaler å håndheve aldersgrensene i Europa, men for at kinosaler å vise filmene de har undertegnet juridiske avtaler med filmselskapene å håndheve de vurderte R Policies.
 • Ikke gjør noe for å heve et rødt flagg. Dette kan inkludere å bli spurt etter en ID og ikke presentere en, som kommer med store grupper av tenåringer, eller å kjøpe billetter til en ung barn film. Så snart en medarbeider blir mistenksom de kan vanligvis varsle de andre ansatte raskt.
 • Ikke vær alle falske når du går inn og prøver å etterligne en eldre person, gjør ditt beste, men ikke gå over toppen.
 • Husk å opptre naturlig og rolig når snike i. Hvis du er anspent og nervøs, kan billetten-kontrolløren bli mistenksom og vil trolig sjekke din billett.
 • Være høflig. Holde stille under showet. Husk at andre mennesker har betalt for å se denne filmen, og ikke ønsker å høre en gruppe barn ødelegger det. Vanligvis er de eneste ganger at barna er kastet ut av en R-rated film hvis de snakker / roping / være-motbydelige under viser.
 • Noen kinoer krever en billett sjekke utenfor teateret, som vil være vanskeligere å få i.
 • Det verste som kan skje er å få startet opp for natten. Sjansene er, vil du ikke bli fanget.
 • Ta med en lett jakke eller lue for å sette på hvis noen ser ut til å være på jakt etter deg.
 • Hvis du ikke kan følge denne artikkelen, kan du bare vente på at filmen skal komme ut på DVD eller se filmer på nettet.

Advarsler

 • Hvis du går med venner sørge for at du tar med venner som ikke vil prøve å få deg kastet ut (dvs., la de motbydelige, høyt venner hjemme).
 • Den "Non Paying Method" er faktisk ulovlig, fordi du aldri har betalt for billetten og kom inn i filmen gratis.
 • Husk at mange mennesker er klar over at tenåringer har en tendens til å bryte reglene, og kan holde et tett øye med tenåringer hvis de ser mistenkelig.
 • Det er en mulighet du vil bli utestengt fra kino.
 • Hvis du blir tatt i å forsøke å snike seg inn vil du sannsynligvis komme i trøbbel og dine foreldre kan bli kalt.
 • Gjør dette på egen risiko.
 • Noen teatre (vanligvis de finere, nyere) er mye strengere enn andre teatre (som kanskje ikke så ny og fin). Noen teatre sjekke billett stubber og ID er så vel. Hvis de spør etter en ID, vil du mest sannsynlig ikke har en vei rundt det (selv om du allerede har noen over 17 å kjøpe billett).
 • Pass på at du virkelig ønsker å gjøre dette. Du ønsker ikke å gjøre noe som vil forstyrre din samvittighet, og det kan betraktes som tyveri av tjenester selv om du kjøper en billett for en annen film.