Wkuno

Hvordan lage en skrekkfilm

Hvis du har en ting for skumle filmer, er det bare et spørsmål om tid før du får lyst til å lage din egen. Her er noen ideer til hvordan du kan komme i gang på den fantastiske filmingen!

Trinn

Hvordan lage en skrekkfilm. Få en skremmende idé for filmen.
Hvordan lage en skrekkfilm. Få en skremmende idé for filmen.
 1. 1
  Få en skremmende idé for filmen. Men gjør det bra så vil de ikke mistenker at det kommer. Og når det kommer, gjør det så skummelt som det kan være. Det kan være mer skremmende hvis du hører lyder, heller enn å se spøkelset eller monster etc.
 2. 2
  Gjør din idé til en tomt, eller historie. En flott måte å få en idé er å brainstorm ideer, så velger en og skrive historien. Alltid har en historie før filming, ellers kan det slå ut cheesy.
 3. 3
  Finn et fantastisk sted å filme filmen. Er gode ideer i skogen (spesielt om natten), hytter, trehus, forlatte hus, etc. Pass på at du har tillatelse til å filme på stedet før du begynner.
 4. 4
  Finn et cast som er villig til stjerne i thriller din. De trenger ikke nødvendigvis erfaring som skuespiller, men det avhenger av kompleksiteten på filmen. Sørg for at de er villige og i stand til å ta ordre fra regissøren.
 5. 5
  Legg skremmende og skrapete, uhyggelig atmosfærisk musikk for spenning. Legg skummelt, screechy musikk for når noe overraskende skjer.
 6. 6
  Ha en skremmende drapsmann / monster / whatever. For noen grunn mordere som ikke snakker er skumlere enn de som gjør. Sørge for at deres motiv er enkel (revenge / sinnssykdom er bra)
 7. 7
  Gjør noe helt ordinært midten av drama (papirpose, telefon, toalett, dørklokke, tv, videotape). Hvis du gjør det bra, vil det være skummelt!
 8. 8
  Ha en vri (på slutten eller midten slutten).
 9. 9
  Legg gode effekter (hvis blodet ser ut som ketchup du ikke kommer til å skremme noen så bruk hot saus eller tomat suppe i stedet. Det ser mer realistisk) Hvis du velger å gå med effekter... det er. Det er bevist at en plutselig øyeblikk av spenning uten grafisk blodig vold er mer skremmende fordi watcher fantasi finner den skumleste mulig utfall at de personlig kan forestille... mye skumlere enn selv en realistisk gore fest... mener De Niro Hide and Seek... Skremmende på grunn av den spenning, ikke på grunn av blodet, eller den realisme av nevnte blod.
 10. 10
  Kontroller at du bruker gode effekter. Bruk Hitfilm 2 Ultimate hvis nødvendig. Et alternativ, som er dyrere, heter Adobe After Effects. Husk imidlertid at effekter som eksplosjoner og brann ser tacky og malplassert i en skrekkfilm, så hold deg til fargekorrigering og gradering, sammensetting eller ambient effekter som tåke eller støvpartikler.
  • Hvis det er mord i filmen din, gjør det realistisk ved å kutte ut avisartikler og vilkår (Eksempel: Klipp ut bilder og artikler om savnede personer, avdøde mennesker, osv. Og Bruk Psycho som handlingen i slike situasjoner.). [PsDon ' t bruker virkelige navn på mistenkte og eller avdøde]
 11. 11
  Tross alt av filmingen er ferdig, begynne å flytte den til datamaskinen. Redigering er det ofte moro, men frustrerende, ettersom det kan bli slettet med ett klikk.
 12. 12
  Omtrent halvveis inn i redigering, stilles en utgivelsesdato. Sette opp plakater rundt skolen eller nabolaget. Prøv å ikke invitere allmennheten om, bare folk du kjenner.

Tips

 • Rett før den skumleste delen, har en normal eller rolig scene. Så ut av ingenting har noe skummelt skje. Det vil være mye mer uventet og skremme folk mer. Ikke prøv og gjøre det for åpenbart skjønt, for eksempel "Alicia er å vandre i skogen da den maskerte morderen hopper ut fra bak et tre og dreper henne". La øyeblikket fange publikums plutselig i strupen, som, har et tre plutselig blir levende og spise henne eller ha den maskerte morderen venter igjen hjemme, forkledd som noen hun kjenner, så får henne.
 • Også, når du bruker musikk, er det en god idé å ha musikken på mens "Jimmy er på jakt etter den besatte damen i badekaret", og når han ser, er ingenting der. Det gjør seerne enda mer redd.
 • I en oppfølger, aldri endre originalens avslutning for reaksjon. Det vil forvirre publikum og vil føre til ikke-originalitet.
 • Se på TV viser uløste mysterier, får du massevis av ideer. Urovekkende er veldig skummelt. The Exorcist, Do You Wanna Know A Secret, og når en fremmed samtaler, var alle virkelig urovekkende og veldig skremmende.
 • Forskning ved å se noen skumle filmer og finne hva som gjorde dem skummelt. Ikke stjel ideer om det er plagiere og publikum kan merke det. Være så originale som du kan!
 • Sørg for at dine venner (skuespillere) er viet til filmen slik at de ikke rotet det opp.
 • Har tittelen fornuftig. Hvis filmen heter "Sunshine" og filmen har ingenting å gjøre med tittelen i det hele tatt, så du trenger noe annet.
 • Øve litt med forskjellige ideer.
 • Hvis du ikke kan føle at du kan arbeide alene, få en venn (er) til brainstorming med deg.
 • Legg en merkelig vri på det. Drepe den personen som synes minst sannsynlighet for å dø. Slå den søte, uskyldige barn inn medskyldig med morderen, lokker folk til deres undergang. Gjøre noe som ingen noen gang vil se komme.
 • Stalkers er skummelt (hvis du gjør det riktig).
 • Hvis din lille søster eller bror er å gjøre rundt at de er minst 100 meter fra kameraet slik at de ikke blir hørt. (Med mindre, selvfølgelig, de er i filmen)
 • Basere ting på sanne historier eller si de var sanne gjøre ting dobbelt så skummelt. Texas Chainsaw Massacre var basert på en sann historie om en morder ved navn Ed Gein. Du kan ta hendelser og overdrive historien linje, gjør det en god film... det var skummelt. Blair Witch prosjektet ble sagt å være sant Update: Det var ikke heller, men måten det ble gjort gjør det meget mulig)... det var også skummelt.
 • Dette går sammen med # 6 lage noe helt trygt helt skumle. (En barnehage, en datamaskin.) Anything mennesker avhenger... synd TVen har blitt gjort!
 • Hvis du har en oppfølger, ikke endre det til det ekstreme. (F.eks;. Jimmy døde i den første filmen fra et slag mot hodet Jimmy døde i den andre filmen fra å bli sløyd deretter begravd levende..)
 • Kontroller at tomten er troverdig. Det kan være en skremmende historie om skolen ect. Gjør det virke skumle men som alle plutselig er det romantikk mellom to elskere og som de er i ferd med å kysse morderen spretter ut.
 • Vær modig med ideer! Bruke ideer som kan sjokkere publikum og få en reaksjon fra dem. Ikke bekymre deg for å være for ekstrem, det er hva redigering er for.
 • Noen ganger kan en rask avslutning, noe det er mulig ha en effekt.
 • Hvis du skal ha falsk blod, ikke bruk tomatsaus, tomat juice fungerer veldig bra.
 • Sørg for å bruke realistiske rekvisitter. Hvis du bruker våpen sørge for at de ikke har den dumme oransje tuppen på den.
 • Sørg for at du planlegger filmen godt før du begynner filmingen, ikke komme over begeistret og skrive manuset så snart som mulig, men prøv å skrive en tosiders, tre act (begynnelse, midt og slutt) plot oversikt. Det hjelper blomstre dine ideer for hva som vil skje i viktige øyeblikk.
 • Sørge for at folk kan handle - det er ikke bra hvis karakterene er ikke troverdig!
 • I filmene, gjør det virke som sikkerhet er tilgjengelig (for øyeblikket), men har en * troverdig * hendelse som gjør at den ikke kommer. (Som politiet har til å svare på et annet anrop stedet for å gå til huset).
 • Mens lykkelige avslutninger er overvurdert, så er dårlige / triste avslutninger. Imidlertid er det mulig å skape en tilsynelatende lykkelig slutt som faktisk er en dårlig slutt. Dette er kjent som "Inferred Holocaust". For eksempel kan de få overlevende på slutten være i god stand, men det faktum at planeten er i ferd med å bli invadert av flere aliens kan bety den visse død for dem.
 • Sørg for å ikke gjøre det urealistisk. Jo mer realistisk, jo skumlere filmen vil bli.
 • Det er en stor forskjell mellom skummelt og blodig! Wes Craven har dette ned stor. Men bare fordi blodig er ikke veldig skremmende betyr ikke at du ikke kan ha blodig - bare ikke gjøre filmen avhenger gore. Alfred Hitchcock var en av de mest suksessfulle horror regissører og han har aldri brukt gore som var nær store mengder i hans filmer. Noen av hans filmer er skremmende og ikke blodig.
 • Hvis du finner mer originalitet eller bedre handler ut fra improvisere (opptrer uten en script), gå for det! Mange kjente filmer manglet faste linjer og iscenesettelse. Bare holde det punktet klart og ikke bli for revet med.
 • Når du bruker et lydspor, ikke bruk den samme lyden spor om og om igjen. I tillegg, ikke bruke musikk for mye, eller publikum vil vite når de skumle / blodig deler er i ferd med å skje.
 • Les online kriminelle arkiver, er du i stand til å forstå bedre om massakrer og slikt (gir en troverdighet for dine filmer).
 • Definer dine karakterer og gi dem god karakteristikk, vil publikum få knyttet til hva karakterene de liker best. Dette fenger mer.
 • Ikke gjør oppfølgere som gjør serien ser ut til å være endeløs. Fredag ​​den 13. hadde mange mange oppfølgere. Alle forventet å vite hva du skal skje i oppfølgerne. Saw filmene synes å komme ut hvert år. Etter å ha sett Saw I og II, vet du hva som kommer til å skje. Hvis du gjør det, vil filmen ikke være skummelt. Hvis du har tenkt å lage en oppfølger, sørg for at det er en fortsettelse av historien. For eksempel gjør ikke filmer som i den første filmen Jimmy dør etter å ha blitt knivstukket av en kniv. I den andre filmen, dør Jimmy etter drukning. I den tredje filmen, dør Jimmy i eksplosjonen. Jimmy dør etter han halshugget i den fjerde filmen.
 • Sørg for å ikke la seerne bli for komfortabel når filmen er ment å være skummelt. Lumske var skummelt fram til midten når de viste den demon som resulterte i meg å bli for komfortabel med det.
 • Hvis du gjør en skremmende film sørge for at du har gode skuespillere.... (ikke din lille søster)
 • Hvis du ønsker å gjøre det ekstremt urovekkende, prøver å gjøre det tiltenkte skumle tegn så langt ned i 'uhyggelige dalen "som mulig. For eksempel, hvis du ønsker å sette noen skumle dukker i, sørg for at de er urovekkende realistisk med stirrende glassøyne og muligens noen riper eller feil, snarere enn en søt plast baby doll.
 • Unngå å bruke musikk som allerede var i en film som John Carpenters HALLOWEEN.
 • Få skriptet bevis lese av ærlige mennesker, ikke bare foreldrene dine som de kan være for snill, har noen venner som vil si hvilke deler de likte og hvilke deler trenger revidering. Husk at de tingene som du skriver at du ikke vil like, andre muligens vil.
 • Du kan gjøre det paranormal aktivitet tilnærming og skape en shockumentary... (erkjenne kameraer nærvær uten musikk i bakgrunnen. Seerne vil i spenning)
 • Bruk god kvalitet programvare for videoredigering, ikke så billig nedlastbare useriøs. Her er noen gode programmer: Adobe Premiere, Avid Media Composer, Apple Final Cut Express, og Sony Vegas.
 • Start ut ved å gjøre små, korte filmer til å øve med. De er morsomme, enkle, og er utmerket for å skape nye ideer.
 • Hvis du er i en TV-produksjon klasse du har lov til å ta en svært liten del fra en film som å ha en person å se gjennom gamle videofilmer (The Ring Samara i den vanvittige asyl) Men sørg for at det er din egen idé. Kanskje har et minne som et bryllup eller en bursdag, kanskje til og med en gammel forbrytelse tape der de intervjuer morderen. Bare sørg for at du har lov til å filme en skummel film (Hvis videoen kommer på en av de lokale kanalene.)
 • Best anbefales hvis du bruker høykvalitets kameraer (HD), som er den beste!
 • Mytiske skapninger (vampyrer, varulver, hekser) kan noen ganger være skremmende, men ikke stole på det. Mange mytiske monstre nå er stadig "oppdatert", men er fortsatt arbeidet med fantasy.

Advarsler

 • Ikke ha for mange stereotyper i den. (Den svarte fyren dør først, dør blondt andre (på grunn av dumhet) de varme brunette liv å se slutten.)
 • Ikke handle ut en død scene på offentlige steder, er du sannsynligvis til å ha politiet kalt på deg eller sinte mennesker vil kjefte.
 • Sørg for at blodet ser ekte!
 • Ikke stjel.
 • Hvis du bruker en video skaperen / editor på datamaskinen din, stadig lagre arbeidet ditt. Ellers har du sjansen for å miste alle dine hardt arbeid like etter sluttplasseringen det, og blir tvunget til å starte helt på nytt.
 • Det er greit å være litt morsom, men ikke overdriv. Hvis du skal bruke humor, er det best å bruke svart humor. The Evil Dead 2 gjorde dette, og filmen viste seg utrolig.
 • Ikke forstyrre flyten av biltrafikk (du vil ha politiet kalt på deg!)
 • Sørg for at belysning er riktig!
 • Ikke ha for mange plot twists, det er ikke skummelt, det er bare forvirrende.
 • Og bare fordi det er en skrekkfilm, ikke betyr å sette andres liv i fare.
 • Ikke bruk samme sted for å filme om og om igjen! Ha litt variasjon.
 • Ikke gjør noe som vil se falsk eller er for vanskelig å handle ut. Det vil se cheesy.

Ting du trenger

 • Script eller permanent tomt sekvens
 • Tegn som passer perfekt til skuespillerne
 • Organisasjon
 • Kamera (3CCD er en målestokk for broadcast kvalitet. Speilreflekskameraer gi en film utseende til stykket ditt, mens et videokamera vil gi mer "hjemmelaget" utseende til opptaket. Noen ganger sistnevnte er å foretrekke.)
 • Tripod
 • Mikrofon - fortrinnsvis en "rifle" mic
 • Belysning
 • Ladede batterier og tomme kassetter!
 • Fake blod, kostymer, parykker, masker, og det som ellers er nødvendig (hamstre kostymer, sminke, og blod på Halloween delen på Wal-Mart!!)
 • Et tomt hus eller to. Uten mennesker ikke er involvert i Filming er bedre.
 • God programvare for videoredigering, spesielt for NLE eller ikke-lineær redigering (som Windows Movie Maker, Adobe Premiere, Sony Vegas, Avid Media Composer)
 • Creepy soundtrack / soundscore
 • villige venner
 • En veldig skremmende eller uhyggelig sett, å sette motivet for at filmen skal bli chilling.
 • Og har en film premier å vise til alle dine venner, er det masse moro!
 • (Hvis du ønsker å bli lagt merke til, prøve å plassere en video på "www.youtube.com". Du vil motta anmeldelser, kommentarer, priser og enkle vifter. Bare sier)