Wkuno

Hvordan bli en kvalifisert og profesjonell etisk hacker

I de siste tiårene har det vært en økende etterspørsel etter etiske hackere (også kjent som white hat hackere) som de beskytter datasystemer mot farlige inntrengere. Etiske hackere er teknisk dyktige IT-proffene med et sterkt ønske om å løse problemer og hindre ondsinnede hackere fra å forårsake skade på nettverkssystemer.

Å være en profesjonell etisk hacker du trenger motivasjon, engasjement, initiativ, egen utdanning og formell opplæring i etisk hacking.

Trinn

Hvordan bli en kvalifisert og profesjonell etisk hacker. Vet om fordeler og ulemper!
Hvordan bli en kvalifisert og profesjonell etisk hacker. Vet om fordeler og ulemper!
 1. 1
  Vet om fordeler og ulemper! av forskjellige typer hackere, som White Hat, Grey Hat og Black Hat hackere.
 2. 2
  Oppsøke jobbmuligheter for etiske hackere. Det er lukrative jobber tilgjengelig i offentlige organisasjoner, banker, finansinstitusjoner, militære etablissementer og private selskaper.
 3. 3
  Analysere de grunnleggende kravene for å bli en etisk hacker. Prøv å finne ut de områdene hvor vil du må jobbe virkelig hardt.
 4. 4
  Bestem området der du ønsker å jobbe primært med maskinvare eller programvare. Tror ikke spesialiserer seg på begge områdene. Selv om kunnskap om både er nødvendig, men avgjørelsen vil hjelpe deg å vite hvor du skal begynne. Du må være klar over hver funksjon, hver komponent i datamaskinen som du er nødt til å jobbe med.
 5. 5
  Vurdere dine styrker og interesser og få litt kunnskap om programmering for eksempel c, eller java. Disse programmeringsspråk kan læres ved å ta formelle programmering kurs og lese bøker. Det vil hjelpe deg til å lese og skrive kode.
 6. 6
  Lær UNIX-operativsystemet som det regnes som det opprinnelige operativsystemet bygget av hackere. Også lære om Windows og Mac OS.
 7. 7
  Ta et profesjonelt kurs. Det finnes et bredt utvalg av kurs tilgjengelig for IT-sikkerhet fagfolk i "Ethical Hacking" eller "Internet Security" som vil hjelpe deg å utvide dine kunnskaper i etisk hacking.
 8. 8
  Gjøre eksperimenter på egen hånd å vite den faktiske happening av en situasjon.
 9. 9
  Begynne å eksperimentere med maskinvare og programvare for å lære å ta kontroll over situasjoner og hvordan du kan hindre en datamaskin fra å bli hacket.
 10. 10
  Les på egen hånd å vite hva er de områdene hvor du trenger å forbedre og hva må læres for å avgrense fokus. Teknologi endrer seg raskt, og en god etisk hacker må være villig og ivrig etter å holde tritt med de nye teknologiske utviklingen.
 11. 11
  Bli sertifisert som det vil hjelpe deg å lykkes i forkant av yrket ditt.
 12. 12
  Hold kontakten til hacker samfunnet ved å dele teknisk informasjon og ideer.

Tips

 • Hold deg fokusere intakt i jobben din.
 • Alltid fortsette å lære nye ting.
 • Ikke gjør det bare for moro skyld.
 • Alltid arbeide innenfor loven og aldri prøve å bryte den.
 • Aldri gjøre det bare for pengene.

Ting du trenger:

 • Datamaskiner
 • Iver for å lære nye ting
 • Nyt arbeid
 • Være Anonym.