Wkuno

Hvordan unngå trafikk billett

Titalls millioner av trafikk billetter utstedes hvert år, raking i store inntekter for statlige og lokale pengeskrinet. For bilisten, kan selv en fartsovertredelse billett heve forsikringspremier i flere år, og flere brudd kan presse prisene gjennom taket. Heldigvis kan mange billetter unngås med ved å følge noen enkle retningslinjer.

Trinn

Hvordan unngå trafikk billett. Følge reglene i veien.
Hvordan unngå trafikk billett. Følge reglene i veien.

Kjør trygt

 1. 1
  Følge reglene i veien. Ikke bryte trafikkreglene, og du vil ikke få billett. Uvitenhet er ingen unnskyldning. Trafikkregler også variere fra stat til stat, og selv fra by til by, så gjør noen undersøkelser hvis du kjører hjemmefra.
 2. 2
  Praktisere defensiv kjøring. Aggressiv eller ujevn kjøring kan irritere andre drivere og sette dere begge i fare. Selv om du ikke bryte noen lover, veving inn og ut av baner og stoppe eller akselererer raskt kan gi deg uønsket oppmerksomhet fra politiet. Vurdere å ta en defensiv kjøring kurset.
 3. 3
  Bruke bilbelte. Det er loven stort sett overalt, og en jern-kledd unnskyldning for en skarp-eyed offiser å trekke deg over.

Kjør usynlig

 1. 1
  Ikke skille seg ut.
  • Vedlikeholde bilen. Sprukne frontruter, utbrente baklysene og andre mindre vedlikeholdsproblemer kan få deg en billett.
  • Se oppmerksomme. Å være en i flokken med en mobiltelefon holderen på nakken og en burger i den andre hånden er ikke en god ting.
  • Hvis du kjøper en ny bil, velger en ensfarget sedan med økonomien styling over en sporty utseende kupé med lyse, eye-popping farger og / eller tilpasset utseende. Det er mange økonomiske utseende små biler med irritabel kraft-til-vekt-forhold og trygg, god håndtering.
  • Ikke dekk bilen din i iøynefallende klistremerker og / eller kontroversielle slagord, uansett hvor sint eller glad noen politiker gjør du. En politimann kan være en stor fan av fyren du hater mest, eller avskyr den fyren du er fan av de.
  • Fjern lisens plate rammer og forhandler klistremerker som identifiserer deg som utenbys fra hvor enn du går i staten. Folk som reiser langt er mindre sannsynlig å dukke opp i retten for å bestride en billett. Men ikke dekke opp din lisens plate - du kan bli dratt over for denne forseelsen.
  • Ikke kjør en rullende gris svinesti. Alle vinduer bør tilby uhindret utsikt til sjåføren.

Catching politiet

 1. 1
  Se etter potensielle bakholdsangrep. Stadig skanne veien fremover for parkerte biler og politiet kryssere på veien. Du kan ikke bare se etter den klassiske politibilen, men, avdelinger overalt blander opp sine flåter, slik at SUV eller sportsbil opp fremover kan bli bråk. Noen tips for å få øye på disse bilene:
  • Se etter tak belysning. Hjernen din skal dukke opp et rødt flagg når den ser noen form for juks på toppen av en bil.
  • Se etter et søkelys på førersiden av bilen. Bare politiets pakke biler har dette alternativet.
  • Ifølge loven er offiserer ikke lov til å godkjenne noen ideologi eller gruppe på sine biler. Bilene er eid av byen, så du vil bli hardt presset til å finne en politibil med en "Total Princess" klistremerke på støtfangeren.
  • Politi bilskilt er laget annerledes enn vanlige plater. I noen tilfeller vil de faktisk sier EXEMPT. Finn ut hva deres bilskilt faktisk ser ut i staten.
  • Følg nøye med på bremsen lys som de fleste biler har øverst på midten av bakvinduet. Cops 'senter lysene er større fordi de fungerer som blå og hvite lys også. En enkel giveaway er hvis det sentrum bremselys er synlig, men lyser ikke rødt når du bremser.
  • Cruisers har ofte flere antenner på dem.
 2. 2
  Få en radar / laser detektor. Hvis du er innstilt på å være en hastighet demon, kan en kombinasjon laser / radar detektor hjelpe deg å bremse i tide. Vær forsiktig, men: detektorer er ulovlig å ha i bilen i Virginia, Washington, DC, amerikanske militærbaser og i mange land. De er langt fra 100% effektive, og hvis du blir trukket over, vil du ikke tjene noen brownie poeng når offiseren ser detektoren.
 3. 3
  Husk at du ikke alltid kan se politiet langs veien. Det er klokt å bremse ned litt før potensielle skjule flekker som exit ramper, blinde kurver, eller står av trær, og være spesielt på vakt rundt potensielle fart feller, for eksempel veistrekninger under arbeid eller steder der fartsgrensen reduseres. Når du ser en reduksjon i fartsgrensen, sørg for å bremse den nye grensen før du kommer til skiltet: Politiet vet at dette er en av det beste stedet å finne fartssyndere.
 4. 4
  Se opp for fotobokser. Flere lokaliteter er å vedta foto radar, et system som automatisk tar bilder av bilskilt og førerens ansikt på en bil som radaren bestemmer er fartsovertredelse. Disse systemene er ofte montert i en varebil som vil bli parkert inntil veien, eller de er ofte montert permanent på problemområder, slik som kryss som har mange ulykker.
  • Kameraer er også brukt til å fotografere biler som kjører røde lys eller reise i Carpool kjørefelt uten passasjerer. Du kan vanligvis se disse kameraene hvis du ser hardt nok, spesielt hvis du reiser den samme ruten ofte.
  • Du kan være i stand til å finne plasseringen av permanente kameraer i ditt område via kommunale nettsteder eller Internett-søk.
 5. 5
  Vær oppmerksom på andre biler. Den verste tingen å gjøre etter snevert unngå politimann med en laser pistol er å fly forbi neste cop kjøring på samme vei som deg. Vær oppmerksom på hver bil i din nærhet.
 6. 6
  Se inni den mistenkelige biler hvis du kan. Du kan se et bur skille foran og bak seter. Eller du kan se offiserens uniform.
 7. 7
  Bli kjent med veiene du reiser jevnlig. Politiet ofte velger de samme gjemmesteder om og om igjen, så gjør et mentalt notat når du ser en cruiser parkert langs veien og sørg for at du følger fartsgrensen neste gang du kommer til det punktet.
 8. 8
  Vokt dere for flere cruisere. Hvis du ser en annen bilist stoppet av en politimann cruiser, ikke anta at kysten er klar. Sakte ned til fartsgrensen, og bo på den måten for en annen mil eller to. Det er stadig vanligere for politiet å sette opp fotobokser med flere offiserer samlet i en kort span av veien.
 9. 9
  Sjekk din bakspeilet ofte. Dette vil redusere sjansen for at en patrulje bil vil snike seg innpå deg. Også, hvis en offiser trekker opp bak deg om natten med hans eller hennes frontlykter off sjansen stor for at han / hun er i ferd med å trekke deg, så vær forberedt på å stoppe.

Spesifikt for fartsovertredelse

 1. 1
  Der det er mulig, kjører fartsgrensen. Vet imidlertid at det postet grensen gjelder bare for ideelle forhold. Kjør 5 eller 10 mph etter om det regner eller det er snø / is på bakken.
 2. 2
  Hold ut av "fast lane". Drivere i "fast lane" (lengst til venstre kjørefelt på amerikanske flerfelts motorveier) er mer sannsynlig å bli ticketed ikke bare fordi de er vanligvis kjører fortere, men også på grunn av den psykologiske element: de synes å gå raskere rett og slett fordi de er i "fast lane". I tillegg har mange jurisdiksjoner har lover som krever at du kjøre i høyre felt hvis du passerer, slik at du kan bli ticketed for cruising i venstre kjørefelt.
 3. 3
  Gå med flyten av trafikk. Hvis du kommer til å øke hastigheten, du er mindre sannsynlig å bli ticketed hvis alle andre gjør det. (Men hvis du er dratt over overskrider fartsgrensen, "gå med flyten av trafikk" kan ikke brukes som en unnskyldning for å motta en fartsovertredelse billett.) Det er ikke uvanlig i mange områder for fartsgrense å være noe av en spøk. Hvis alles går 80 i en 70, er sjansen stor for at du kan komme unna med det - faktisk, hvis du går betydelig tregere du kan være en fare-men hvis du behandler det som en lisens til å gå 85, gjett hvem som får nabbed.
 4. 4
  Ta hensyn til ledetråder fra andre bilister, spesielt lastebilsjåfører. Hvis du ser bremselysene opp fremover, spesielt på den bilen som bare blåste av deg, kan det være en fartskontroller bare ut av visningen, eller en radar detektor kan varsle føreren foran deg. Det lønner seg å følge med på reaksjonen truckers, særlig fordi lastebilsjåfører nedover veien kan bruke CB-radio for å advare de som står bak dem. I tillegg kan bilister som går i motsatt retning blinke lysene på deg til å advare deg om en politimann.
 5. 5
  Finn et marsvin. Ta notis av noen som kjører omtrent samme hastighet som deg og la dem komme et godt stykke videre, og deretter se dem for noen brå stopp eller annen atferd som kan tyde på en fartskontroller.

Komme dratt over

 1. 1
  Vær høflig og vet protokollen. Hvis du blir dratt over, kan du fortsatt være i stand til å komme unna med en advarsel hvis du er høflig.
  • Når offiseren kommer til vinduet ditt, hilse ham eller henne med respekt ord, for eksempel "God kveld, offiser." Ikke bruk slang. Si "vil" i stedet for "wanna", og uansett hva du gjør, ikke se politifolk som politiet. Etter disse tipsene vil gjøre deg virke utdannet og fornuftig. Offiseren kan ikke gi deg en billett bare fordi du ikke synes surra eller du virker som en respektabel person som har gjort en liten feil.
  • Ikke begynn argumenter eller handle irritert eller krakilsk, og ikke gjøre dumme unnskyldninger.
  • Vær hyggelig, og du kan få litt synd. Hvis du allerede har brutt en trafikk lov, kan du ikke gjøre ting noe bedre ved å være en dust.
  • Gjør politimannen føle seg trygg hvis du blir trukket over. Polititjenestemenn har en farlig jobb, og de vet at noen rutinemessig trafikk stopp kan slå livstruende. Hvis du kan sette en offiser seg vel, gjør det jobben sin litt mindre stressende, og han eller hun kan takke deg for det ved å la deg gå med en advarsel.
  • Trekke over når du ser politimann signal for deg å trekke over. Se etter et trygt område hvor tjenestemannen kan stå ved siden av bilen og ikke risikere sitt eget liv med passerende trafikk.
  • Trekke inn en parkeringsplass hvis du kan, men alltid signalisere til vakten for å vise at du ikke er å unngå ham. Dette kan oppnås ved å bla på høyre blinklys. Hvis du må dra over til den siden av veien, er den høyre skulderen nesten alltid tryggere for både deg og offiser.
  • Park bilen din slik at du ikke kan kjøre fremover. For eksempel trekke helt opp til en vegg. Da offiseren kan parkere rett bak deg uten å bekymre deg for at du vil prøve å kjøre bort og rømme.
  • Slå av bilen, og eventuelt ta ut nøkkelen fra tenningen.
  • Hvis det er natta, slå på så mange interiør lys som mulig.
  • Forbli i bilen. Ikke flytt å forlate bilen når som helst i løpet av stopp med mindre du blir bedt om å gjøre det.
  • Sitte stille med bilbeltet din på, og plasser hendene på toppen av rattet, i vanlig skue. Ikke urolig rundt før offiser nærmer seg bilen eller når som helst i løpet av stopp.
  • Offiseren vil be om førerkort, registrering og forsikring kortet. La hendene på toppen av rattet. Beskriv til offiseren hvor papirene er, og be om tillatelse til å få dem. Når offiseren tillater det, bevege seg sakte og bevisst for å hente dokumentene. Unngå brå bevegelser som kan gjøre offiser føler at du nå for et våpen.
  • Hvis en offiser sier du var fartsovertredelse, er det OK å høflig spørre hvordan de vet. Hvis offiser sier at han brukte en radar pistol, be om å se det. De fleste offiserene utilsiktet slå av enheten når du blir stoppet - sletter hastigheten oppføring.
  • Hvis du fikk en billett via en radar pistol, be om å se offiserene daglig logg. Han eller hun trenger å oppgi de kalibrert enheten før du begynner sin patrulje.
 2. 2
  Unngå innleggelser av skyld (eller ikke). Når betjenten spør om du vet hvorfor du ble dratt over, aldri innrømme noe hvis du har tenkt å senere kjempe billetten. Hvis du får en billett, kan opptak bli brukt mot deg i retten.
  • Hvis du tror du kan komme unna med en advarsel, kan du prøve å være helt ærlig. Offiseren kan sette pris på din ærlighet og være mer sannsynlig å la deg gå med en advarsel. Det er et tøft valg å gjøre, men gjør ditt beste for å analysere situasjonen og offiseren oppførsel, og forhåpentligvis vil du ta den riktige avgjørelsen.
 3. 3
  Bestride en billett. Hvis du ikke kan unngå en billett, bør du vurdere å bekjempe det gjennom rettssystemet. Noen ganger, bare å dukke opp indikerer at du er mer ansvarlig enn andre bilister. Kle seg godt, og være forberedt på å argumentere din side av saken uten følelser, og med så mye materiale som du kan gi. Avhengig av dommer og jurisdiksjon, kan dommeren gi deg noen lempning.
 4. 4
  Tror ikke at politimannen vil være usannsynlig å møte i retten hvis du utfordre din billett. Mange jurisdiksjoner betale overtid eller mer for tidsbruk i retten. I noen tilfeller siden offiser blir betalt overtid for å være i retten, kan han eller hun opptrer i din favør for oppsigelse av billetten - det vil si, hvis du var høflig og respektfull når du mottar henvisningen.

Tips

 • Sørg for på forhånd at førerkort er med deg og din gyldig forsikring og registrering er up-to-date og i hanskerommet for enkel tilgang.
 • Trafikk håndhevelse kameraer kan noen ganger bli oppdaget med radarvarslere. I de fleste steder, hvis ansikt skjules (med hatt og solbriller, for eksempel) når du blir tatt bilde, kan du få billett avvist i retten. Har en rekke juridiske utfordringer blitt stilt til automatiske billettsystemer, mange med hell, så hvis du er uheldig nok til å bli fanget opp av en av disse systemene, har du en god sjanse til å slå sitatet i retten.
 • Hvis du har en medisinsk krise og virkelig trenger å komme til sykehuset raskt, fortsetter å vise politimannen respekt, men be om en politieskorte til sykehuset.
 • Ikke kom opp med noen dårlige unnskyldninger, politimannen har hørt dem alle, og noen av de "unnskyldninger" kan lett bli til flere billetter. For eksempel hevde at du var "bare" kystfart ned en bakke er faktisk en ekstra brudd i mange jurisdiksjoner. "Forstyrret driving" er også en voksende ny kategori av potensielle bonus-lovbrudd.
 • Ikke lyv. Polititjenestemenn gjør dette mange ganger hver dag, og kroppen språk vil trolig gi deg bort.
 • Husk at politimannen gjør den jobben du vil ha ham eller henne å gjøre. Du kan ikke liker at du er på mottakersiden av hans eller hennes plikter, men de er viktige oppgaver.
 • Prøv å se så trist som mulig. Ikke si noen av dine problemer - bare tillate sorgen skal vises på ansiktet ditt. Det bare kan være nok til å komme med en advarsel.
 • Se for dekkmerker på motorveien - dette kan være et sikkert tegn på at en driver nå bremser til å bremse ned.
 • Hvis du vet en lokal politimann, kan du prøve å bruke offiserens navn casually i samtalen. Det er en sjanse offiseren som stoppet du kan gi deg en pause. Alltid takke offiser hvis navn du brukte. Polititjenestemennene diskutere disse tingene på basen.
 • Hvis du tilhører en politimann Benefit Association (PBA), kan du være i stand til å bruke ditt medlemskap for å komme ut av en billett. PBAs eksisterer for å vise støtte eller forståelse for offiserer, og han begynte vanligvis innebærer en viss grad av veldedige formål. Vær diskret: holde kortet under lisens ditt når du leverer den til offiser.

Advarsler

 • Informasjonen i denne artikkelen er ikke juridisk rådgivning, og verken Google eller de bidragsyterne til denne artikkelen gjennom fingrene bryte noen trafikkregler. Den beste måten å unngå å få en billett er å kjøre innenfor loven.
 • Vær oppmerksom på at i de fleste jurisdiksjoner, går 15 km / h over fartsgrensen ikke bare teller som fartsovertredelse, men kvalifiserer deg for en betydelig dyrere hensynsløs kjøring sitat.
 • Være uhøflig, ytterst ubehagelig eller krevende hjelper aldri. Ha respekt. Prøv å prate med offiser og være høflig.
 • Ikke true politimannen med kommentarer som "Jeg vil se deg i retten."
 • Vær forsiktig med å prøve å flørte din vei ut av en billett. Noen offiserer vil spille sammen, mens andre vil bli fornærmet og komme ned hardere på deg for denne gamble.