Wkuno

Hvordan endre et bilbatteri

Automotive batterier ikke vare evig. Hvis du merker at frontlykter dimming, eller hvis det har gått 3-7 år siden du fikk et nytt batteri, eller bilen trenger en jump-start, kan det være tid for en forandring. Du kan ta med bilen til en erfaren og pålitelig bilmekaniker, eller du kan få jobben gjort selv. Endre et batteri er en rask og enkel jobb i de fleste personbiler og varebiler og kan gjøres med minimale verktøy.

Trinn

Hvordan endre et bilbatteri. Kontroller at batteriet må skiftes.
Hvordan endre et bilbatteri. Kontroller at batteriet må skiftes.

Har du behov for et nytt batteri?

 1. 1
  Kontroller at batteriet må skiftes. Du ønsker ikke å bruke tid og penger på å installere et nytt batteri hvis problemet er ikke med selve batteriet. Ta følgende tre ting i betraktning:
  • Se etter sulfat bygge opp i form av en hvitaktig eller blå rester rundt terminalen - fjerne dette kan noen ganger løse problemer med en defekt batteri. Merk: Ikke ta dette pulveret med bare hendene, så det kan ofte inneholde tørket ut svovelsyre som vil begynne å korrodere huden din.
  • Kontroller at batteriet har fått sjansen til å lade skikkelig ved å kjøre konstant i 30 minutter (med minimal elektrisk bruk, inkludert klimaanlegg).
  • Til slutt bør du sjekke dynamoen. Noen biler har også et batteri meter, med motoren i gang, opprettholder dynamo vanligvis en kostnad nær 13,8 til 14,2 volt i et fungerende ladesystem. Batteriet skal ha 12.4 til 12.8 volt med motoren av, og uten tilbehør belastning.
 2. 2
  Kjøp riktig batteri. Finn ut hva slags batteri du erstatter (Eller dimensjonene på batteriet) og bringe dette, bilens merke, modell og motorstørrelse informasjon til en lokal auto deler butikken. Dette er viktig fordi bilbatterier varierer i størrelse, og elektrisk kapasitet, og du vil ønske å kjøpe et batteri som passer til størrelsen på batteriet skuffen / support i bilen.
  • I enkelte områder av USA, vil du bli belastet en "kjerne" avgift når du kjøper et nytt batteri, hvis du tar med i din gamle batteriet etter eller når du kjøper din nye batteriet du ikke vil bli belastet denne avgiften.

3 ting å gjøre før du tar ut batteriet

 1. 1
  Nummer 1: Sett opp et sikkert arbeidsmiljø. Park på et flatt og jevnt underlag på trygg avstand fra trafikken, gnister eller åpen ild. Sette på parkeringsbremsen brems. Røyker ikke, og sørge for at eventuelle røykere i nærhet til arbeidsområdet vet ikke å røyke også. Husk at elektrisitet er ikke den eneste faren, batterier inneholder et svovelsyre elektrolytt løsning, som er sterkt etsende (dvs. kan brenne huden din) og produserer en brennbar gass. Ta på hansker og sikkerhet.
 2. 2
  Nummer 2: Fjern sigarettenneren og koble minnet keeper inn i sigarettenneren. En Complementary Metal Oxide-Semiconductor (CMOS) vil holde og innstillinger for radioer og navigasjonssystemer fra å bli slettet når du kobler fra batteriet. Hvis du ikke har et minne keeper sørge for at du har alle PIN-koder for elektronisk utstyr før du begynner. Du ønsker kanskje å sjekke bilen for å se hva utstyr kan påvirkes.
 3. 3
  Nummer 3: - Etter å ha åpnet panseret, bruker prop stang for å holde panseret åpent (De fleste nyere biler har hetter som holder seg opp.

Fjern det gamle batteriet

 1. 1
  Finn batteriet - Batteriet bør plasseres i en tilgjengelig del på hver side av bilens ramme. Batteriet er en rektangulær boks med to kabler som er koblet til den. Noen europeiske biler (noen BMW-er) har batteriet under matter i bagasjerommet, eller inne i fender av hjulet godt (noen Chrysler). Sistnevnte er ofte svært vanskelig å fjerne.
 2. 2
  Identifiser batteripolene - Finn de positive og negative polene på gamle bilbatteri. Den positive terminalen vil ha et plusstegn og den negative terminalen vil ha et minustegn.
 3. 3
  Koble fra minuspolen - Løsne negative kabelklemme med en skiftenøkkel (Vanligvis 8mm eller 10mm) og skyv den ut av terminalen. Hvis kablene er umerket, merke dem slik at de ikke blir blandet opp (ellers kan du ødelegge bilens elektriske system senere). Det er også viktig at du kobler den negative terminalen stikkontakten før den positive terminalen kontakten. Ellers kan du kortslutte den positive terminalen til en jordet del av bilen.
 4. 4
  Koble den positive terminalen.
 5. 5
  Fjern bilbatteri - Løsne batteriholderen og fjern eventuelle skruer, klemmer eller barer som holder batteriet på plass. Løft batteriet ut av bilen. Husk at et batteri kan veie 30 til 60 pounds, eller 13,5 til 27 kilo, så hvis du har noen ryggproblemer, får en hjelpende hånd.

Sett i det nye batteriet

 1. 1
  Rengjør klemmene og batteriet skuffen. Du kan bruke en natron løsning og en stålbørste. Hvis det er noen alvorlig korrosjon, bør du vurdere utskifting av en mekaniker. Ellers la området tørke før du går videre til neste trinn.
 2. 2
  Bytt batteriet - Plasser det nye batteriet der du bare tok det gamle batteriet ut, med de positive og negative terminaler på de riktige sidene. Koble alle skruer, klemmer eller barer som kan holde batteriet på plass.
 3. 3
  Koble den positive terminalen - Stram klemmene ved hjelp av en skiftenøkkel.
 4. 4
  Koble minuspolen - Stram klemmen med skiftenøkkelen.
 5. 5
  Påfør batteri litium fett - Spray terminaler med lithium fett for å hindre korrosjon.
 6. 6
  Lukk panseret - Steng panseret på bilen din fast og starte bilen. Sjekk at alle elektroniske enheter fungerer som de skal.

Kast det gamle batteriet

 1. 1
  Kast det brukte batteriet på tjenesten garasjer, auto forsyne butikker og resirkulering sentre. Det kan være en liten avgift for tjenesten, men kaster batteriet bort som vanlig søppel er ikke et alternativ.

  • I USA, de fleste batterier forhandlere belaste et depositum på batteriet, som vil bli refundert med retur av et gammelt batteri.

Tips

 • Horn problemer, hvis horn går av mens du kobler den nye batteriet, kan du prøve å sette nøkkelen i tenningen på "tilbehør" slik at alarmen vet bilen ikke blir stjålet.
 • Hvis det er nødvendig, start opp igjen alt elektronisk utstyr ved å skrive inn PIN-koden.
 • Mange Auto Elektriske butikker vil utføre en test av ladesystemet samt batteri og gi deg råd om dine behov. Disse butikkene er eksperter i riktig funksjon av kjøretøyet elektriske systemer.
 • Noen ganger batteriet er plassert i bagasjerommet på bilen eller bak fremre støtfanger.
 • Noen store kjøretøyer har mer enn ett batteri, noen ganger på forskjellige steder.
 • Noen biler har batteriet under baksetet.

Advarsler

 • Hvis du bruker noen ringer, fjerne dem eller dekk dem med elektrisk tape eller gummihansker før arbeid på elektriske anlegg. Selv et utladet batteri kan levere nok strøm til å smelte en gullring, noe som ville føre til alvorlig skade.
 • Ikke la noen bilbatterier for å slå på siden eller opp ned.
 • Ikke la noen metallgjenstander på batteriet som de to terminalene kan være koblet, noe som gjør en krets.
 • Ikke la det brukte batteriet komme i kontakt med klærne. Hvis du gjør det, to eller tre vask senere vil hull vises i klær fra hvor syren har spist gjennom dem. For å være på den sikre siden, bruk en engangs forkle eller gamle klær du har tenkt å forkaste snart.
 • Du bør aldri koble de to batteripolene direkte.
 • Ikke spray litium fett på andre deler av motorblokken annet enn de positive og negative terminaler.
 • Bruk alltid vernebriller og hansker.

Ting du trenger

 • 1 nytt batteri
 • 1 batteri litium fett
 • Verktøy for batteripolene: (enten skiftenøkler eller stikkontakter skal fungere)
  • 2 justerbare skiftenøkler
  • 8mm, 10mm, 12mm, og 13mm skiftenøkler / stikkontakter. Batterier med side-terminaler er som regel 8mm, topp terminaler er som regel 10mm, men min være 11-13mm. En 13mm socket og utvidelse er vanligvis nødvendig for batteriholderen eller noen barer over batteriet.
 • En PIN minne keeper (valgfritt)
 • En stålbørste
 • 1 par vernebriller
 • 1 par gummihansker