Wkuno

Hvordan å kjøle deg i en bil uten air condition

Når varmen er på, det er ikke mange ting mer elendig enn å sitte i en varm bil venter på trafikken for å begynne å bevege seg. Selv om det ikke er noen rask løsning for å håndtere varmen, kan noen av følgende foreslåtte strategier få deg til destinasjonen din litt kjøligere og tørrere.

Trinn

Hvordan å kjøle deg i en bil uten air condition. Henge en våt fille over midten ventilene på bilen.
Hvordan å kjøle deg i en bil uten air condition. Henge en våt fille over midten ventilene på bilen.
 1. 1
  Henge en våt fille over midten ventilene på bilen. Luften som blåser gjennom vil være mye kulere. Har noen våte filler klar til å erstatte den med, de tørke ut ganske raskt. En passasjer kan være ansvarlig for å erstatte og fukting nye klær.
 2. 2
  Kjør barbent (ulovlig enkelte steder). Det kan føles litt rart, men kroppen din slipper ut mye varme gjennom føttene, så reiser barbeint (eller i det minste med flip flops) vil bidra til å holde deg kjølig.
 3. 3
  Kjør med vått hår. Som fuktigheten fordamper fra håret ditt, vil hodebunnen kjøle seg ned, få ned temperaturen i kroppen din.
 4. 4
  Legg litt is. En £ 10 isblokk på gulvplanker under en ventil vil hjelpe kule ting ned. Dette hack er avledet fra hva innbyggerne i Arizona faktisk brukes for bil air-condition i 40-tallet og 50-tallet! Å forhindre lekkasje av vann i bilen, hviler isblokk i en plast panne eller en kakeform. Åpne et vindu litt vil hjelpe med luftstrømmen.
 5. 5
  Frys vannflasker å bruke som kjøleelementer. Pakk den frosne flasken i et håndkle og legg den bak nakken. Når det tiner, drikke kaldt vann i det å avkjøle seg.
 6. 6
  Planlegg din reise ganger for å sammenfalle med kjøligere deler av dagen. Tidlig morgen er ofte den kuleste tid på dagen, og hvis du ikke er på en fast tidsplan, blir tenkt på å gjøre så mye kjøring som mulig før varmen uutholdelig senere på dagen. Prøv å unngå å kjøre hjem om ettermiddagen, for å unngå den verste varmen av dagen.
 7. 7
  Arbeidet med trafikkflyt. Dette er et nytt skritt i planleggingen av din reisetid. De fleste mellomstore og store samfunn har "rushtiden", når folk er på vei til jobb, eller hjemme etterpå. Denne hendelsen kan føre til at du blir sittende fast i støtfanger til støtfanger trafikk neppe flytte sammen i det hele tatt.
 8. 8
  Se etter lyssky ruter til steder du drar ofte. Hvis du kjører en nord eller sør retning, foret tre gater og veier er ofte lyssky for mye av dagen.
 9. 9
  Rulle ned vinduene. Dette høres innlysende, og det skal være, men noen ganger støy og lukt av bykjøring kan friste deg til å holde vinduene lukket. For å øke luftsirkulasjonen:
  • Hvis du har en fan operert frisk luft vent, åpner den, slå på viften, og åpne en bakrute nok til å trekke et utkast gjennom bilen din.
  • Åpning bilens soltak eller glir tilbake vinduet vil trekke mye frisk luft, selv når du er på reise i trafikken som bare synes å være snikende sammen på en sneglefart.
 10. 10
  Installer reflekterende frontrute på frontruten og vinduer. Dette kan gi en betydelig reduksjon i direkte sollys som kommer inn i bilen, og gir også en viss beskyttelse for vinyl interiør mot UV-stråling som kan skade bilens møbeltrekk og oversikter. (Merk:.. Sjekke med staten for å sikre dette er lovlig Enkelte stater i Europa ikke tillate denne praksisen)
 11. 11
  Sette en vifte på dashbordet (ulovlig i de fleste stater, sjekke lokale lover) eller henge den fra visiret. Det finnes en rekke av billige 12 volts vifter tilgjengelig på bilen deler butikker og forhandlere. De klippet på solskjermen eller bakspeilet, eller stå på dashbordet, og plugg inn i en sigarettenner til å flytte luft. Slå denne på under kjøring, for å sirkulere luften og holde deg følelsen litt kjøligere.
  • Passasjerer kan bruke et papir eller ekte fan for å sirkulere luften direkte rundt seg. Hvis bevegelsen distraherer deg mens du kjører selv, be dem om å senke fansen eller for å stoppe.
 12. 12
  Kle ned. Hvis du har en lang pendle til jobb eller skole, kan du prøve å kjøre i korte bukser og en t-skjorte, og endre på et toalett eller garderoben på jobben. Å gjøre dette vil forlate deg renere og kjøligere for dagen fremover.
  • Det anbefales at du alltid holde rene, friske klær i bilen for tider når varmen og trafikken er for mye for deg, hvis det er en sjanse du må være mer presentabel i løpet av dagen.
 13. 13
  Ikke ha mørke klær. Jo mørkere klærne jo mer varme suger inn skjorta, så bære en lys farget skjorte.
 14. 14
  Rulle ned vinduene bare litt (1/2 tommer) ved parkering. Dette gjør at den varme luften å boble ut av bilen, og dermed trekke i kjøligere luft. Jada, kan luften utenfor være 100 grader, men luften inne i en parkert bil kan få til 120 + grader! Ikke bare får luften super oppvarmet, men setene og overflater gjør, også. Men å holde en strøm av kjøligere luft bidrar til å holde hele hytta mer utholdelig. Pass på å bruke sunn fornuft når du gjør dette. Se for regn.

Tips

 • Det finnes mange rimelige 12v fans designet for PC-tilfeller enn det som kan lett tilpasses for bruk i bilen. Det kan ta litt mer arbeid, men flere valg er bedre.
 • Bruk ventilen blåser på bilen varmeapparat på den kuleste innstillingen for å bidra til å flytte litt luft. Den minste bevegelse i luften vil bidra til å holde deg kjøligere.
 • Våte kluter er også ideelt for å kjøle ned en varm rattet slik at du faktisk kan ta den. Spray vann på rattet, og tørk den fuktige kluten over det. Du bør være i stand til å ta på den uten å brenne når du har gjort dette.
 • Hvor du kan parkere bilen og hvordan du skjerme den under parkering gjør en stor forskjell for hvor varmt det føles. Bruk alltid en frontruten skygge for å holde varme kommer gjennom frontruten når bilen er parkert. Tar sikte på å parkere bilen undercover eller under skyggen av trær, vegger, osv. Jo mer du kan gi bilen et fortrinn på å holde seg kald før du skriver det, jo lengre tid tar å varme opp når du kjører.

Advarsler

 • Selv om det kan virke fristende, ikke bruk tørris i et kjøretøy. Den fortrenger oksygen som det sublimerer, og kan forårsake kvelning i lukkede rom (som en bil definitivt er).
 • Det er ulovlig i noen stater og land for å ha sotede vinduer foran og frontruter. Disse statene er Alaska, California, Minnesota, New Hampshire, New Jersey, Pennsylvania og Vermont. I Canada er dette også tilfelle. For andre land, sjekk din lokale kjøretøy koder.
 • Bilinteriør kan bli farlig varmt i solen, så aldri la noen eller kjæledyr i bilen når du forlater bilen.

Ting du trenger

 • En 12 volts vifte med en klemme og lettere plugg.