Wkuno

Hvordan være som barbie

Under hennes 50-plus-års løp, har Barbie modellert utallige moter, vært alt fra en astronaut til en Nascar driver, og hadde over 40 forskjellige etniske grupper. Gjennom sine mange manifestasjoner, har hun inspirert små jenter og voksne kvinner likt. Å være som Barbie, kan du prøve følgende tips.

Trinn

Hvordan være som barbie. Være en rollemodell.
Hvordan være som barbie. Være en rollemodell.
 1. 1
  Være en rollemodell. Selv om Barbie er en voksen, har hun inspirert barn i flere tiår. Du vil aldri se henne full, med en sigarett hengende ut av munnen hennes, eller banne. Begrense dine laster av eller om nødvendig. Vær hyggelig, sett litt tid til side for å for en god sak, og har alltid en munter holdning og en.
 2. 2
  Bruke sminke riktig. Barbie bærer stort sett øyenskygge, mascara og blush, så du kan selv være i stand til å komme unna med et mer naturlig utseende.
  • Sett ansiktet med et gjennomsiktig pudder.
  • Bruk mascara, noe som er nøkkelen til Barbie utseende, gjelder falske øyevipper hvis du vil. Bruk feminine øyenskygge farger som rosa, lys blå, lilla, etc. Eyeliner rent valgfritt, men du kan lyse øynene dine ved å bruke hvit eyeliner i vannlinjen. Bare husk å aldri sette seg fast i svart eyeliner brunst. Eksperimentere med farger, marineblå, for eksempel, ser fantastisk ut med noen hud tone.
  • Barbie har en liten nese, så bruke en nøytral brun farge og lett kjøre børsten langs sidene av nesen. Bli kvitt de harde kantene med en fan børste.
  • For leppene, påfør en god fuktighetsgivende leppepomade, og deretter fortsette å bruke en rosa leppestift eller lipgloss. Når du har gjort dette, får du concealer, og ved hjelp av en børste, gjøre perfekt formede lepper: skissere leppene i concealer (jo hardere kanten, jo bedre), fremheve cupids baugen, og blande concealer i.
  • Barbie hadde også en merkevare på Mac, og disse produktene som de er spesielt i Barbie nyanser og farger og kommer i søt innpakning.
  • Jevne ut huden din med en fin foundation. Feilfri hud er et must.
  • Sanne Barbie jenter aldri glemme rødme. Sørg for at det er en naturlig farge (rosa, rødt, rødbrunt), Bronse, brunt og gull alltid se bra ut på brun hud toner og gjøre rettferdig hud utseende brunfarge. Myke trykkende fyldige lepper trekke utseendet helt.
 3. 3
  Praktisere god hygiene. Puss tennene og tungen to ganger per dag, også, ta et bad / dusj en gang om dagen, hver dag. Alltid vaske ansiktet.
 4. 4
  Ta ekstra vare på håret ditt. Den trenger å holde ren og ryddig alltid. Massevis av kroppen og er et must, men unngå å la det bli fettete. Hvis du har krøller,, ha helt rett blonde hår er ikke et krav, som Barbie har hatt alle mulige slags frisyre (inkludert en skallet hode for å hjelpe de-stigmatiserer kjemoterapi pasienter).
 5. 5
  Holde huden myk og silkeaktig med. Barbie kan være av plast, men husk at det er det som gjør henne perfekt: hun har selv, plettfritt huden. Ikke glem å bruke daglig - trolig flere ganger om dagen med mindre du er også plast.
 6. 6
  Gjør neglene. Bruk falske negler, gele eller akryl eller, hvis neglene er lange nok, får en fransk manikyr. For en klassisk Barbie utseende, male neglene rosa. En baby rosa er et flott utseende.
 7. 7
  Har karisma. Barbie er betyr ikke, hun er vennlig, snill og omsorgsfull. Personlighet er nøkkelen til suksess hvis du ønsker å være som Barbie. Gjøre samtalen, smil, kompliment andre, og ha tillit til deg selv. Tillit kan vises ved måten du snakke, gå eller synes, så sørg for at du ser approachable og har god holdning også.
 8. 8
  Trene. Barbie har vært en tennisspiller, OL-stjerne, Baywatch babe, og en is skater. Hun passer fysisk og du kan være for. Selv om Barbie er kjent for å være super skinny, dette er ikke hennes viktigste egenskap: tillit er nøkkelen - og en Barbie som tar vare på kroppen hennes vil føle seg mer trygg på det.
 9. 9
  Være ambisiøs. Det er ingenting Barbie har ikke prøvd hennes hånd på;. Hun selv stilte som presidentkandidat i 2004 Spør sjefen om lønnsforhøyelse, prøve å få til et Ivy League skole, starte din egen bedrift, og følge dine drømmer.
 10. 10
  Få litt mote forstand. Barbie har vært et moteikon for over fem tiår, og det er nesten ingenting hun ikke har prøvd på på enkelte punkt. Barn vokser opp ikke bare blande og matche hennes antrekk, men også sy sine egne design. Vær og eksperimentere med alle slags klær, spesielt hvis de er ikke hva du vanligvis bruker. Se i både høy-og lav-moteblader for inspirasjon. Ikke glem tilbehør som øreringer, armbånd, halskjeder, og belter.
 11. 11
  Være utadvendt og. Barbie har ingen frykt for å gå ut og snakke med folk., Få flere venner, og ha tro på deg selv.
 12. 12
  Hold deg opptatt. Pass på at du alltid har noe å gjøre ved å lage planer med venner, når folk spør deg om du gjorde noe interessant i løpet av helgen, bør du alltid ha en spennende svar. Også være opptatt med faktiske aktiviteter gjør deg mindre takknemlighetsgjeld til tomhet et liv drevet av mote eller andre "poverties av ambisjon" mye baktalt av dagens politiske makt-meglere.
 13. 13
  Husk dine verdier. Det viktigste er å være deg selv, og glad, og ikke prøver å være noe eller noen som du ikke er.

Tips

 • Husk, er Barbie underskrift fargen rosa, men det betyr ikke at du må kle helt i rosa. Du kan bruke lys blå, lys grønn.... osv. Enhver pastell er et godt valg.
 • Du trenger ikke å bære buk topper, super korte shorts, og hæler.. ikke gå ut av komfort-sonen med mindre du ønsker også.
 • Ikke vær falsk eller handler dumme.
 • Hvis du er tom for ideer, er Legally Blonde er "Elle Woods 'stor på hele" Barbie Thing
 • Trenger klærne ikke å være dyrt å bli en Barbie girl, de må bare se flott ut, og dette betyr ryddig,, rent, godt utstyrt og godt koordinert.

Advarsler

 • Vær deg selv. Hvis dette ikke er hva du ønsker å gjøre, eller være, deretter ignorere og glemme denne artikkelen.
 • Hvis du forteller folk at du prøver å være som Barbie, vil de tror du er en weirdo.
 • Barbie er på hell. Hennes salget stuper og modeller blir bedt om å få flere kurver.
 • Tror ikke du trenger å se ut akkurat som henne, som vekt. Du trenger ikke å være så tynn som henne. Det er ikke mulig å være så tynn som henne og har en så stor kiste.
 • Ikke prøv å være som Barbie hele tiden! Hun er bare en dukke. Når din skjønnhet fades, sørg for at du har styrke, karakter, personlighet og integritet til å falle tilbake på.