Wkuno

Hvordan trene stemmen din

Det er mange personer innenfor vår verden som absolutt elsker å synge og er grepet av forslaget om å trene sin stemme. Mens det er store og ulike karakteristiske metoder, er vist en produktiv og trygg stil å trene ens vokal. Merk at disse trinnene kan ta ganske tid og engasjement. Være villig til å legge inn din motivasjon. Du kan praktisere disse teknikkene på din egen tid, enten med videre faglig vokal trening, eller for din egen talentutvikling. Vennligst bruk disse metodene for å avgreining i å finne ut hva som fungerer for deg som enkeltperson. Feire gave sang du har, som alle stemmene våre er unike og vakre på sin egen måte. Nyt tid på å trene og trene stemmen din!

Trinn

Hvordan trene stemmen din. Vis utsiktene oppført i "tips" før du går videre til trinnene.
Hvordan trene stemmen din. Vis utsiktene oppført i "tips" før du går videre til trinnene.
 1. 1
  Vis utsiktene oppført i "tips" før du går videre til trinnene. Den "tips" viser visse verdifulle referanser på riktig sang, for eksempel heve myk pallen, pust og kroppsholdning, kjeve plassering, pust kontroll, og andre aspekter. Gi Trinnene vokale warm-ups som kan være gunstig som en del av en vokal trening praksis. Enjoy!
 2. 2
  Begynn med det grunnleggende solfege (etter lyd) bemerker: "do, re, mi, fa, så, la, ti, gjør", mens stigende salgsstrategier sammen med et piano eller keyboard tilsvarende. Hensikten er å synke ned igjen til pitch "gjøre", ved å synge "gjør, ti, la, så, fa, mi, re, gjør."
 3. 3
  Syng "mi-mamma-laget-me-eat-my-m & ms" på notene "do re mi fa så fa mi re gjør." Start ut ved å synge "mi" mens du flytter banen opp høyere på notene "do re mi fa." "Ya" er å bli sunget på "så fa mi re gjør." Noten "så" er én deling som er høyere enn "fa", og derfor er det nødvendig å antyde på én deling som er høyere med ordet "ya" før den kommer tilbake ned på skalaen. Prøv å koble notene og ordene synges på melodien i en smidig måte. Dette kalles legato.
 4. 4
  Syng "gjør mi så mi gjøre" mens gjentatte ganger synger ordet "ha" på notene. Ascend ordet "ha" på notene "gjør mi det," og stige ordet "ha" på notene "mil gjøre." Syng denne varme opp i stakkato, som betyr, gjør hver eneste note kort og skilt, men med control.It er best å plassere hånden på magen for å sørge for at du gjør denne øvelsen riktig. Hver gang du sier "ha" samtidig som at pusten kommer fra mellomgulvet ditt, bør du føle en svak risting følelse i magen, og den hånden som er på den.
 5. 5
  Syng salgsstrategier "do re mi fa så mi." Syng «zi-ya" på banene. "Zi" er å bli sunget på "do re mi fa" i legato. Gjør disse notatene glatt og tilkoblet. "Ya" er å bli sunget på "så mi gjør." Det er visstnok sunget i stakkato. Gjør disse notatene kort og separat, akkurat som du sang "ha." Å sette disse begrepene sammen krever øvelse, som det innebærer overgangen mellom konsepter. Når du synger "zi," prøve å holde kjeven avslappet. Ikke åpne munnen for bredt. Faktisk, synge dette notatet med en avrundet munn som bare er litt åpen. På denne måten vil du oppnå en myk lyd som er rund og full. Når du synger "ya," ikke utvide munnen igjen. Litt avlange formen på munnen. Fordi dette også innebærer apregiation til en viss grad, er det alltid best å la hånden på mellomgulvet ditt.
 6. 6
  Hvis du oppdager tastene på piano, oppmerksom på at pitch "gjøre" forekommer mer enn én gang langs tastene. Hele spekteret av notater fra en "do" til neste kalles en oktav. Som vokalist utvides, kan du oppnå evnen til å synge flere oktaver. Å praktisere dette, ville et piano være svært nyttig. Trykk på tasten i notatet "gjøre" på piano. Dette kan være hvor som helst, avhengig av typen av instrumentet må, for eksempel en sopran, alt, eller mezzo. Legg merke til at stemmen din skal reise i et opprør mote, så velg stedet deretter. Starte fra en pitch du kan godt synge. Hvis du er en alto, er det best å starte på et sted lenger ned på piano. Likeledes, hvis du synger sopran, starter høyere. Mezzos bør finne en plass et sted i mellom, midt gjennom nøklene. Hvis du ikke kjenner din vokal type, gjøre et overslag og finne ut hva som fungerer for deg. Trykk på tasten "gjøre" på piano, og matche tonehøyden med stemmen din. Hold ut dette notatet så lenge du komfortabelt kan. Deretter trykker du "gjøre" en oktav høyere enn den du fikk synge og kamp banen, holder det ut tilsvarende. Hvis du synes dette er for høyt for deg, enten begynne lavere fra begynnelsen, eller du kan prøve halvparten av en oktav ved å gå fra "do" til "så" i stedet. Etter å ha sunget høyere note "gjøre" matche banen med det nederste igjen og synge den ut til en komfortabel grad. Hvis du er nybegynner, kan dette være nok oktav trening for dagen. Hvis du velger å holde ut og gå videre, prøve å synge ut notatet "re" så lenge du komfortabelt kan, så matchende banen med høyere note "re" og holde den så lenge du kan. Så hold ut den nedre note "re" en gang til. Prøv denne praksisen med notatene "mi, fa,, så, la, ti, etc. avhengig av strekning av området ditt. Denne øvelsen er ment å forlenge og styrke omfanget av stemmebåndene. Vennligst advares for å belaste ditt instrument.
 7. 7
  Den grunnleggende solfege fremgangsmåte er et system med symboler for hver av de solfege harpikser. Symbolet for "gjør" er en knyttneve. Symbolet for "re" er en skråstilt hånd med siden av hånden vendt mot deg, så bør tommelen. Fingeren tips skal peke litt til venstre. Symbolet for "mi" er en flat hånd som om du var å plassere den på et skrivebord, og på siden av hånden din skal vende deg igjen, så bør tommelen. Symbolet for "fa" er en tommel er nede symbol med innsiden av tommelen vendt utover. Symbolet for "så" er en flat hånd med håndflaten vendt utover. Symbolet for "la" er en skålformet hånd som vender nedover. Symbolet for "ti" er en knyttneve med pekefingeren peker opp og litt til venstre. Så, ta med pekefingeren tilbake til din knyttneve å gjøre "gjøre." Du kan forsøke å mestre denne metoden ved å praktisere det over og over å få muligheten til å symbol notene raskere. Dette kan være en morsom og inspirerende måte å øve, så hjelper det å signalisere notene mens synge hver av dem. Se hva som fungerer for deg.:)
 8. 8
  Begynn med solfege symbolet "gjøre" mens de synger på banen. Hold ut dette notatet til omfanget av komfort. Deretter synger og signalisere notat "re" mens du holder det ut. Deretter går du ned igjen og synge note "gjøre." Hensikten er å flytte på og synge fra "do" til "mi" og deretter "gjøre" til "fa" og deretter "do" til "så" og deretter "trenger" å "la" og deretter "gjøre" til "ti "og deretter" gjøre "å" gjøre ", eller så langt som ønskelig.
 9. 9
  Hvis ingen av disse løsningene virker, prøv å ta klasser. Du kan finne klasser i ditt område på nettet eller i lokalavisen. (De sannsynligvis vil koste penger!)

Tips

 • Drikk rikelig med vann.
 • Plasser føttene skulder bredde hverandre og litt bøy bena. (For å sikre at de ikke låst, som å låse knærne for en lengre periode kan føre til bevisstløshet.) Ryggen skal være rett. Din hals bør stille opp med resten av ryggraden. Hodet bør ikke vippes til en av sidene. Fokusere blikket rett frem, holde den avslappet.
 • Begynn med hendene på magen, plassert på toppen av hverandre. Pust dypt og rolig gjennom nesen slik at pusten gjør magen utvide. Som du puster ut, bør magen trekke litt. Din inhalerer skal være dypt til full kapasitet grad for å holde ut notater og uttrykk, og med det formål å synge i legato. Utpust skal være myk og treg, spare hver siste bit av pusten til innspill til stemmen din før du tar neste åndedrag.
 • Pust inn gjennom nesen, deretter koble nesa med en ledig hånd. Dette er hvordan det skal føles når du synger. Praksis sang uten å føle utånding av pusten i nesen mens du synger.
 • Tuning innebærer å synge "target" i et notat. Dette betyr synge nøyaktig hva notatet skulle høres ut, og ikke synge skarp eller flat. Du vet at du synger flatt når banen du synger ikke høres riktig og er litt, veldig svakt, lavere enn lapp på et piano, etc. Du vet at du synger skarp når stemmen din er å produsere en tonehøyde som ikke høres korrigere og høres litt høyere enn banen du prøver å synge på et piano eller en sang, etc. Syng en spesielt merke mens du tar pekefingeren, og forsiktig, veldig forsiktig, presser den mot midten av pannen. Dette synes å gi en psykologisk effekt på de fleste sangere å kunne treffe det eksakte banen. Vær forsiktig med dette hvis du vil, å være veldig forsiktig.
 • Velg en sang som passer for din vokal rekkevidde. (Med noter føler deg mer komfortabel sang.)
 • Den myke pallen bør alltid tas opp. Hensikten er å la så mye Hulrommet på den indre delen av munnen, slik som å produsere en lyd som er rund og full. Senk tungen, slik at den til å hvile på bunnen av munnen. Forlenge kjeven litt. Dine lepper bør danne en liten, rund, sirkulære, form. Pass på å ikke åpne munnen for mye, da det kan blokkere den hule passering av taket av munnen.
 • Brystet stemme er vanligvis en dyp lyd produsert på den nedre del av ens rekkevidde. Hode stemme er mykere og mer skånsom. Likeledes er maske stemme en kombinasjon av de to, og du kan føle denne vibrasjonen litt under øynene på beina i kinnene når du synger i dette registeret. Registre er rett og slett utsiktene til å få så mange deler av kroppen i vibrasjon når du synger. Du vil være i stand til å vite hvilke register du er i, fordi det er noe som kalles en "pause" i stemmen din fra ett register til den neste. Syng et notat som er i den nedre enden av området ditt. Som om en sirene, flytte banen du synger oppover, slik at det å stige. Hvis du går høyt nok, og avhengig av hvor du er med å utvikle din vokal rekkevidde, vil du oppleve en "break" i lyden av "sirene" der vokallyd blir kuttet av. Dette er naturlig, og vi alle har denne "break". Utvalget av stemmen din før du har nådd denne pausen ble sunget i brystet register. Lyden produseres etter pause i en mykere stemme ble sunget i hodet register. Mask stemme, som er i mellom de to karakteristiske prinsipper, ble sunget gjennom median plasser på din gitt område, før du nådd "pause" punkt.
 • Synge høyere og sang mykere bør ta samme mengde pusten støtte og vokal belastningen ikke skal oppleves, uansett. Ved hjelp av membran puste, kan disse variasjonene bli kontrollert gjennom hele sangen. Prøv alternativt bringe din høyre og venstre hånd Foreward, en etter og over den andre. Denne teknikken brukes for å gi volum til stemmen din til å synge i forte eller fortissimo.
 • Formulere, eller hente ut, konsonantene av ordene i sangen. Du kan også ønske å legge vekt på visse ord.
 • Start fra en estimert gjette på hva du føler notatet høres ut som å matche banen. Flytt pitch på stemmen din opp og ned på skalaen som en sirene før du matche den ønskede banen. Du vil kunne høre og føle når du møter denne kampen.
 • Hell dine følelser inn i sangen og bruke ansiktsuttrykk mens du synger.

Advarsler

 • Vær forsiktig med å anstrenge stemmen din
 • Sørg for å hvile stemmen din og gi den rikelig med væske, særlig vann.
 • Merk at hvis du føler noen form hvis fysisk belastning eller særlig i den grad av smerte, slutte å praktisere. Dette kan skyldes praktisere disse teknikkene i en uriktig måte. Søke å snakke med en vokal trener, kor regissør, eller en spesialist på stemmebåndene. De vil være i stand til å vise deg hva som blir gjort feil, og gi innsikt for selv-forbedring.
 • Noen vanlige feil å unngå smiler mens de synger under sang, over sang, presser ut for mye luft, og presser utover ens naturlige utbredelsesområde. Dette er vanlige årsaker til skader på stemmebåndene. Advares av disse.

Ting du trenger

 • Et piano eller keyboard (hvis du vil)
 • En stemme
 • Et åpent sinn
 • En lengsel etter å utforske forskjellige stiler mens du taster inn naturlig talent og kreativitet
 • Tålmodighet