Wkuno

Hvordan finjustere gitar i dråpe D

Drop D er et enkelt alternativ tuning for gitar der bare én streng er endret fra standard EADGBE tuning. Det har blitt populært i moderne rock og metall stiler fordi det lar deg spille power-chords lettere. Drop D er også nyttig for stilarter som folk og land.

Trinn

Hvordan finjustere gitar i dråpe D. Finjustere sjette strengen ned en hel skritt å bruke en av disse metodene.
Hvordan finjustere gitar i dråpe D. Finjustere sjette strengen ned en hel skritt å bruke en av disse metodene.
 1. 1
  Finjustere sjette strengen ned en hel skritt å bruke en av disse metodene: Hvis du har en kromatisk tuner, spille strengen og slappe av det før tuneren viser tonehøyden som D.
 2. 2
  Merk at hvis du ikke har en tuner (eller bare ønsker å gjøre det raskere), enten matche den sjette strengen banen til den fjerde strengen pitch (men en oktav ned) eller senke sjette strengen banen til banen på syvende gnage matcher femte streng (A).
 3. 3
  Gitaren din skal nå være innstilt på: DADGBE

Tips

 • Hvis du bruker forvrengning og er kjent med lyden av en strømkabel så kan du bruke en finger til barre 6,5 strenger, og 4 på samme bånd (noen slite eller spille den åpen) og tune den lave E strengen ned til du hører tydelig makt akkord, for tuning back up finger strengene som om du spilte en strømkabel i standard tuning og (som et eksempel) slite slite den tredje på den 6. strengen og femte gnage på begge strenger 5 og 4, nå klimpre denne akkord og tune den sjette strengen opp til du får den distinkte makt akkord lyd.
 • Hovedpoenget er å få lav E strengen (den feiteste strengen på gitaren) ned til en D (så tune den ned et trinn) DADGBE
 • Den sjette strengen er den laveste i banen, ikke den høyeste. Å lytte til dette, bare hold nede syvende slite av det 6. streng og spille det 6. og 5. strenger sammen, og deretter tilpasse sjette strengen ned til banene er de samme, eller de høres lignende.
 • Når tuning en gitar streng, først slå tuning hodet inntil strengen er litt under banen du sikter til, og deretter heve den opp til riktig tonehøyde. Denne innstramming handlingen vil bidra til å holde strengen sklir tilbake ustemt.
 • Alt du trenger å gjøre nå er barre bunnen (igjen, lavest i pitch) tre strenger, og flytte dem dit du vil opprette powerakkordar.
 • Å stille opp igjen hvis du har en forvrengning, fuzz, eller overdrive pedal (eller har et godt øre): Plasser fingeren bak andre slite på den femte strengen og streik 5. og 6. strenger sammen. La dem ring og igjen lytte til vibrasjon som du stemme gitaren tilbake til standard EADGBE tuning.
 • Hvis du eier en forvrengning, fuzz, eller overdrive pedal (eller har et godt øre): spille sjette og femte streng sammen. Mens de to strengene er ringing, sakte justere sjette strengen ned. Du vil merke en rask vibrasjon i lyden (som er forårsaket av motstridende faseforskyvning i harmoniske) som den sjette strengen beveger seg ut av E og mot D. Hvis du slippe banen sakte, vil du legge merke til vibrasjoner tregere, så stopp som du kommer D i 6. streng.
 • Dine fjerde og sjette strenger skal nå være den samme banen, en oktav fra hverandre.

Advarsler

 • Dette er ikke å forveksles med Standard D tuning, som er alle strengene på gitaren stemt ned et helt trinn, noe som gjør det innstilt til dgcfad
 • Noen mennesker kan fortelle deg at dette er juks, eller det er den enkle veien ut. Ikke ta dette til hjertet. Noen ting bare ikke kan spilles uten Drop D tuning.

Ting du trenger

 • Gitar med standard EADGBE tuning
 • Guitar tuner (valgfritt)