Wkuno

Hvordan freestyle rap

Kan du tenke på flere ulike ord som rimer med "sting"? Hvis så, kan du bli den neste store freestyle rapper. Alt som trengs er en mye trening og en stor vokabular. Så gå opp til mic og la oss se hva du har! Det er ikke så lett, er det best om du skriver ned tekster, og deretter bruke en billig mikrofon på datamaskinen, og prøve det ut, gjør noen beats med FL (eller praksis over en av tusenvis av instrumentaler på din favoritt tube stedet).

Trinn

Hvordan freestyle rap. Du må lytte til en rekke hip hop musikk.
Hvordan freestyle rap. Du må lytte til en rekke hip hop musikk.
 1. 1
  Du må lytte til en rekke hip hop musikk. Studere historie, kultur og prøve å forstå kjernen og grunnlaget for rap, hvorfor det skjedde og konsekvensene den har hatt fram til dagens samfunn, spesielt freestyles slik at du kan lære av andre før deg. Studere andre rappere ferdigheter før du kan danne din egen stil. Dette er også godt å finne noen solide beats som du kanskje ønsker å prøve rapping over, for eksempel: Eminem, Aesop Rock, Jedi Mind Tricks, Army of the Pharaohs, MF Grimm, Jus Allah, og selvfølgelig Wu-Tang Clan
 2. 2
  Lytt til andre rapper freestyles. Gå til Youtube, og se videoer av freestyle kamper eller laste ned sanger av rappere freestyling. Lytt til hvordan de gjør det, og finne cadence av stemmen din før du prøver å rappe i tid til musikk.
 3. 3
  Skriv. Jo mer du skriver rapper og rim, jo ​​flere raps og rim du til slutt kjenner. På denne måten når du er freestyling og du sier ordet du har tenkt å rime med noe annet, kan du tenke på noe raskt fordi du har brukt disse rhymes før. For eksempel, hvis du kommer til å bruke ordet sannferdig for første gang, ville det være svært vanskelig å tenke på et rim for det på toppen av hodet ditt. (Side note -. Ikke bare gjenta hele vers, eller til og med hele barer eller linjer for den saks skyld, dette kalles spytter en "Pre-skrevet vers", og Tap hensikten med freestyling i første omgang) Spis sunt, søvn godt og trene hjernen din så ofte som mulig ved å gjøre tungen Twisters på et raskt tempo, analysere tekster og stille spørsmål (dvs. hva forfatteren tenkte og følte når han / hun har skrevet dette - Ikke kopier andres stil 99% av tiden, det er tabu) og etablere din metode og stil av rim og levering
 4. 4
  Har en back-up linje. Dette er som brannslukningsapparat sitter i den røde boksen som er montert på veggen av rap. Det er å bli brukt kun i nødsituasjoner. Dette er en linje, eller en setning som du bruker når du ikke kan tenke på noe annet, så du kan kjøpe deg litt tid til å gå ut igjen på en tangent. Jo bedre du får på freestyling mindre dette uttrykket blir. Virkelig gode freestylere vil bruke en stavelse filler linje som "Yo", mens mindre talentfulle freestylere vil bruke linjer som er lengre som "Løpet av faktum". Din back-up, eller "Filler" linje, vil være noe som du bare begynne å si uten å vite det.
 5. 5
  Begynn med nedstemte. De aller fleste av rap musikk er skrevet med en tradisjonell 4-4 taktart, også kjent som Common Time. Dette betyr at hver tiltaket vil ha en sterk downbeat i begynnelsen: ONE-to-tre-fire-ONE-to-tre-fire. I de fleste rap sanger, de rapperne la slå for å komme inn i begynnelsen og fade ut på slutten uten rapping over det. Bruk disse "tomme" mellomrom for å prøve ut dine egne rapper. Gjør dette i personvernet ditt eget hjem først, fordi sjansene er, vil du høres ut akkurat hva du er: en nybegynner rapper med ingen ferdigheter.
 6. 6
  Slutte å tenke. Bare spytte og gå med din magefølelse, og bare la deg falle inn i den. Hvis du tenker for mye om din neste linje du går tur opp og snubler over det. Bare la tankene flyte fritt fra en tanke til den neste. Praksis og skriving vil hjelpe deg å lære hvordan du gjør dette.
 7. 7
  Kom opp med en god, solid, annerledes, ikke-bitt punch line som vil gjøre lytterne gå gale. Ved hjelp av lignelser er for nybegynnere for en punchline artist. Som når Cassidy sier "Goin 'platina som sisqo hår." Det neste nivået er metaforer eller med andre ord "ordspill". En linje som du slipper å forklare, men samtidig folk måtte tenke på. En annen ting som gjør publikum gå gale er en rutebåt. Med andre ord: En linje som for alltid vil bli husket som deg, og vil bli gjentatt. En god måte å se om du har gjort det inntrykk med dine linjer er å se på folks myspace side navn. Hvis det var noe godt de vil sette det som deres navn.
 8. 8
  Når du føler deg relativt komfortabel, invitere noen mennesker å se og kritikk dine ferdigheter. Holde dem har opp ulike gjenstander og se om du kan innlemme dem i dine rapper. Merk: Din mor er ok, bare ikke bli for blasfemisk og ikke la noen i gata vet at moren din er å hjelpe deg med dine ferdigheter.
 9. 9
  Spille spill. Den store delen om dette er at du ikke alltid trenger å ha venner som rap å spille visse spill. Det er flere spill du kan spille. Bruk din kreativitet til å komme opp med din egen hvis du vil, men her er to spill. Den første er Plukk et emne / Element, og hva du gjør er at du har en venn bare plukke et emne, eller et element i rommet, eller bare en tilfeldig ord og si det høyt. Så du begynner freestyling og prøver å rappe om dette emnet, element eller bruk det ordet. Dette tvinger deg til å holde på tærne fordi vennene dine er de ledende retningen din freestyle går. Et annet spill som er ganske effektive er ikke et spill i det hele tatt egentlig. Det kalles Cyphering, trenger du en venn (er) som rapper til å gjøre dette, og hva du gjør i det, er å få minst én venn som rapper og en av dere bare begynne freestyling om hva som helst. Når du "miste strømmen", eller din tid utløper, (Men dere / jenter velger å gjøre det) din venn tar over og gjør hans / hennes til han / hun "Mister flow" eller deres utløper, og deretter plukke den opp igjen. Nøkkelen til denne øvelsen er å begynne freestyling så snart de slutter. Prøv å kjøre med samme tema eller rim ordningen. Her er en annen. Prøv rapping nonstop i noen timer. Start med et enkelt emne i dine omgivelser og armen ut til enten narrate i vers eller beskrive gjenstander eller personer. Folk rundt deg kan bli irritert, men det er virkelig moro!
 10. 10
  Koble den opp. Få noen up-and-coming produsenter (de er overalt) for å gi deg noen killer beats å jobbe med. Dette vil imponere folk mer enn å bruke beats fra andre sanger som mange mennesker har allerede rappet over. Men hvis du ønsker å konkurrere som en freestyle MC i kamper du vil ikke komme til å velge beats, må du rap enn hva instrumental DJ spiller, så bli vant til rap over all slags forskjellige beats, og prøve å utvikle en stil som er like allsidig som mulig.
 11. 11
  Få noen eksponering. Hvis du har forbindelser med en radio show, se om du kan få på å vise dine ferdigheter. Ellers dukker opp på noen rap battle hendelser og prøv deg. Forhåpentligvis vil du ikke bli pepet ut.
 12. 12
  Praksis inni hodet ditt mens du gjør dine daglige ting, vandre nedover gatene, i buss eller tog, ridning en sykkel... det er enda bedre hvis du bærer noen instrumentale beats på din discman eller mp3-spilleren for å inspirere deg.
 13. 13
  Holde flyter. Selv om du gjør en feil bare holde det gående. Hvis du stammer over et ord eller to, spytte noe sånt som: "Har jeg stammer? Min flyten skal være myk som smør". Du vil bli bedre så lenge du fortsette å prøve, kan hvem som helst rap det tar bare praksis. Hvis du tror du høres dum, Theres ingen mening bolig på det når alt du trenger å gjøre er bare å komme tilbake med en smart rim. Husk, er rap som komedie, er alt du trenger å gjøre gjøre publikum ler mens rime på samme tid og om dine ord til ting som har skjedd i det siste som "inni vitser" for eksempel.

Tips

 • Begynn å mestre de mindre, enklere rhymes. Husk å ha en god flyt, men middelmådige rhymes er bedre enn å ha en forferdelig flyt og gode rim! Dette betyr at du bør begynne å rime ord som det har generelle høres ut som "det", "på", "luft" osv.
 • Vær deg selv og rappe om ting du liker ved første.
 • Må ikke komme inn i en rap kamp hvis du ikke kan freestyle fordi du vil ende opp som ser ut Skepta. Hint: Øv hjemme eller med venner, vanligvis dette hjelper.
 • Ikke gi opp, hvis du rotet opp, er det greit bare komme tilbake til det som ingenting har skjedd hvis det er virkelig på toppen da det er forventet av og til
 • Prøv å pålegge så mye verbale angrep som du kan
 • Du bør få en kopi av eBok og dvd om temaet fra howtorapdvd.com hvor du også kan få en gratis slå hver uke.

Advarsler

 • Ikke mist navn. Det er så enkelt som det. Du slipper et navn, du kommer til å starte bråk. Med mindre du er med venner som kan ta en diss. Navn Dropping får du trampet.
 • Ikke gjør ting altfor personlig, snakke om ting som er synlige, som noen stygge sko, og holde seg relevant
 • Freestyle kamper er ment å være en morsom ting, der "Disses" er ikke å bli tatt på alvor eller personlig.
 • Alle har sett "Nycks vs ENJ" og "Math vs Dose" (Youtube de for vids). Det er ingenting galt med disser, er freestyling ment å være en morsom tid for alt, og ja, ting oppvarmet. Respektere en persons plass. Må ikke komme i holder ansiktet og spyttet på dem og forventer å gå bort ok. Fordi 9 ganger av 10, du kommer til å bli stemplet.