Wkuno

Hvordan spille bass

Ser du etter informasjon om hvordan å spille bass? Vel du er på rett artikkelen, bare lese disse trinnene for mer informasjon på den.

Trinn

Hvordan spille bass. Kontroller at du har et sted hvor du kan spille rimelig høylytt hver dag uten at noen sint.
Hvordan spille bass. Kontroller at du har et sted hvor du kan spille rimelig høylytt hver dag uten at noen sint.
 1. 1
  Kontroller at du har et sted hvor du kan spille rimelig høylytt hver dag uten at noen sint. Du kan spille bass stille med hodetelefoner (eller helt unplugged), men det er ikke så mye moro.
 2. 2
  Kjøpe en bass. Hvis du virkelig vil ha en akustisk, må du være helt sikker på at du ønsker å spille bass fordi akustikken er mye dyrere enn elektrisk. Akustiske basser blir ofte brukt for klassisk musikk eller tradisjonell jazz, men kan brukes med alle typer musikk. Ikke hør på folk som sier at elektriske basser er ikke for jazz - selvfølgelig de er. Begynn med en billigere, men god kvalitet bass, som en brukt eller ny Fender (115€ -225€) og sørg for at den er ergre seg siden du er en nybegynner.
 3. 3
  Begynn spille instrumentet ditt og få følelsen for det, det spiller ingen rolle om du ikke vet hvordan du skal spille skikkelig, bare bli kjent med det!
 4. 4
  Kjøpe eller anskaffe en instruksjonsvideo bok lærer det grunnleggende om grooves og teori basert på hvilken type musikk du ønsker å spille.
  • Det er også en god idé å leie en god privat bass lærer. Selv om det ikke er umulig å få bedre uten instruksjon, men det er bedre å få informert, konstruktiv tilbakemelding fra en lærer hvis det er mulig! Det er viktig å merke seg at selv om du har en venn som vet litt eller mye om å spille bass eller gitar, (som en nybegynner) har du sannsynligvis ikke bør lære av dem hvis de ikke er en profesjonell lærer, fordi det kan føre til dårlige vaner i å spille senere.
 5. 5
  bass plukke. Det er en forskjell mellom bass hakker og gitar plukker. Noen mener å spille med fingrene er mye mer naturlig, varm og kraftig klingende, men alt i alt, det handler om hva som er behagelig for deg.
 6. 6
  Basser kan ha en rekke strenger, men en nybegynner bør starte med en fire streng bass. Fra laveste banen til høyeste banen, blir tonene av hver streng EADG. Du kan kjøpe en elektrisk tuner eller stemmegaffel fra en lokal gitar butikken for å gi deg selv en hånd.
 7. 7
  Lær hver note på gripebrettet fra front til rygg og fra rygg til front. Du kan gjøre dette selv ved å huske at navnene på notene på en snor alltid gå fra A til G, hvor en åpen streng produserer et notat etter som strengen er oppkalt etter. Husk at alle naturlige notater (ABCDEFGG) er et helt trinn (2 frets) fra hverandre, bortsett fra mellom EF og BC som er et halvt trinn (1 gnage) fra hverandre. For den åpne strengen og første 12 frets av G-strengen, vil dette dermed være (starter med åpen streng): G _ A _ BC _ D _ EF _ G der "_" er en slite ikke spiller en naturlig notat.
 8. 8
  Lær om musikalsk notasjon og musikkteori. Hvis du er seriøs om å bli en god bassist, vil du trenger å vite din musikk. Bare husk at musikken teorien ble født fra musikken, ikke den andre veien rundt. Føl deg fri til å eksperimentere!
 9. 9
  Lær hvordan hver akkord er dannet. Du har to jobber i de fleste band - for å skape rytme og å støtte akkorder. Så for eksempel, er en stor akkord dannet fra roten note (noten akkorden er oppkalt etter), en stor tredje ovenfor det (to skritt unna) og en perfekt femte (4 trinn unna). Så, inneholder en E akkord E, G # og B. Derfor, hvis en gitarist spilte en E akkord, kan en bassist spille en E, G # og B for å støtte akkord.
 10. 10
  Lær dine skalaer. Dine skalaer er dine grunnleggende. Du vil referere tilbake til vekter når du begynner å konstruere basslinjer.
 11. 11
  Lytte til andre musikere, ikke bare andre bassister. Lytt til trommeslager som holder tid og rytme.
 12. 12
  Lek litt med treklanger, akkorder og andre slike teknikker som du blir komfortabel med det grunnleggende.
 13. 13
  Spille skalaer og akkorder, slik at du kan spille av sanger enklere.
 14. 14
  Prøv å lage din egen sang på bass ditt.
 15. 15
  Prøv å spille musikk skrevet for et annet instrument (e. G. Musikk skrevet for et piano, eller en trompet) på bass ditt. Hvis du vet musikalsk notasjon, vil dette ikke være et problem. Å gjøre dette vil bare gagne din musikalske kunnskap og kan gi deg inspirasjon.
 16. 16
  Lytt til sjangere du vanligvis ikke ville lytte til. Hvis du liker jazz, lytte til heavy metal for en endring. Hvis du er i funk, prøver å spille en latinsk sang.

Tips

 • Lytt til sanger du liker og spille sammen. Det er flott trening og du allerede vet hvordan sangen går!
 • Totalt samspill med andre musikere vil hjelpe også.
 • Vær åpen for nye ideer og musikk.
 • Ikke vær redd for å ta en pause. Noen ganger må du gå bort fra instrumentet til fremgang. Bare sørg for at du kommer tilbake til det.
 • Dobbeltsjekke dine teknikker. Å gjøre de riktige teknikken en vane fra starten kan spare deg tonnevis av uro i fremtiden.
 • Hard hud vil bygge på fingertuppene over tid å spille bass, snart vil blemmer stoppe skjer og du vil bli vant til strengene.
 • Bare fordi du spiller bass betyr ikke at du ikke bør vite hva akkordene er og hvordan du spiller melodier til sangene. Hver sang du lære, lære melodien til det og selvfølgelig harmoni.
 • Jam med folk. Spille musikk kan være mer moro med andre mennesker enn å spille selv. Du vil også lære hvordan du kan spille mot andre instrumenter. Når først spille med andre kan det være vanskelig i begynnelsen, vil du bli vant til det. * Når du blir komfortabel med din egen spiller og sammen med andre, kan du prøve å finne en åpen mic nite som har et band du kan få opp på scenen med å få noen scene erfaring, komme over dette vil hjelpe å få tillit til dine evner og hjelpe deg å slappe av når du spiller med andre musikere du aldri har spilt med før.
 • Lær å improvisere på bass. I Jazz, Jazz Fusion, Funk, og Progressive Rock, blant andre, kan bassister ha soloer. (Husk bli åpent sinn!
 • Gå til konserter vil alltid bidra til å motivere deg eller minne deg om hvorfor du begynte i utgangspunktet.
 • Noen av basslinjer fra Krist Novoselic (Nirvana) er lett for nybegynnere og virkelig gøy å spille også.
 • Begynn å spille med tre fingre hvis du ønsker å spille veldig fort. Lytt til bassister som Steve DiGiorgio (Death), Alex Webster (Cannibal Corpse), Geezer (Black Sabbath) og praksis spille sånn.
 • Finn en god lærer. Husk at en stor spiller ikke nødvendigvis oversette til en god lærer. En god lærer vil utfordre dine evner og hjelpe deg til å arbeide for den kunnskap og forstå instrumentet.
 • Trimme neglene dine ofte, spesielt hvis du spiller med fingrene! Folk vil neppe tro at du er bra med neglene og gir deg en freidig og rackety tone.
 • Lytt til noen gode bassister: Cliff Burton (Metallica), Les Claypool (Primus), Flea (Red Hot Chili Peppers), Fieldy (Korn), Mike Dirnt (Green Day), Steve Harris (Iron Maiden), Paul McCartney (The Beatles ), Jayen Varma, John Paul Jones (Led Zeppelin), Billy Sheehan (Mr. Big), Chris Squire (YES), John Deacon (Queen), John Entwistle (The Who), Jaco Pastorius, Stanley Clarke, Victor Wooten, Marcus Miller, James Jamerson, Geddy Lee (Rush), Tim Commerford (Rage Against the Machine / Audioslave), Jack Bruce (Cream), Nick Oliveri (Queens of the Stone Age / Kyuss), Jason Newsted (Metallica), Ben Kenney (Incubus ), Dirk Lance (Var i Incubus 'fem første album.), Mark Hoppus (Blink 182.) John Myung (Dream Theater) Tony Levin (Most King Crimson, Flytende Tension Experiment) og Shavo Odadjian (System of a Down), Gene Simmons (KISS), Adam Lazzara (Taking Back Sunday), Lemmy (Motorhead), David Ellefson (Megadeth), og Ashley Purdy (Black Veil Brides).
 • Kjøp en metronom. Bruk sagt metronom.
 • Prøv variant er den tonen. Prøv forvrengning for en endring.
 • Før du selv vurderer å starte opp bass, sørg for at du har rytme. Hvis du ikke gjør det, lære / utvikle rytme før du tar opp et instrument generelt. Du kan spille så mange noter og akkorder som du kan, men hvis du ikke har rytmen det gjør du ikke god Ingen vil ha deg i bandet deres hvis du ikke holde tiden med mindre du utelukkende ute etter å bli en fri form jazz ensemble.
 • Ikke ha bassen på knærne med mindre du faktisk kan spille med det at lav (du mest sannsynlig ikke).
 • Når du først begynner å skrive dine egne melodier, holde seg til akkordar og skalaer. Du kan føle at dette er begrensende deg, men å spille rundt med nøkkelen til G, hvis du begynner å spille en G akkord, etterfulgt av en C akkord, og hoppe rundt D skala, kan du lage dine egne brikker mye lettere enn hvis du bare rotet rundt til du snuble på noe. Øv på dette til du har lært instrumentet til et punkt hvor det å spille i nøkkelen kommer naturlig for deg, og du kan spille ukonvensjonelle stilarter av musikk som blander forskjellige nøkler sammen.
 • Noen gode sanger som vil hjelpe deg å få bedre og utfordre deg er å temme en Land av Iron Maiden, Sells Peace av Megadeth.

Advarsler

 • For folk som spiller med hakker, kan mennesker som bruker sine fingre latterliggjøre deg. Ikke hør på dem, er det dine personlige preferanser.
 • Aldri slutte å praktisere.
 • Ikke slutte hvis du tror at bassister ikke får oppmerksomhet. Hvis de ikke gjorde det så hvorfor skulle det være basser? Band alltid trenger folk som spiller bass. En dårlig bassist eller trommis tilsvarer en dårlig band. Rhythm er alt.
 • Sørg for at du holder instrumentet riktig. Du kan få noen ekle håndledd / hånd skader hvis du ikke gjør det. Plus, må du gå tilbake og fikse det hvis du gjør det galt.
 • Alltid alltid varme opp før du spiller. Å ikke gjøre dette kan resultere i permanent skade på hendene!
 • På et tidspunkt vil du bli frustrert. Det er ingen grunn til å kaste inn håndkleet, though!
 • Du vil få blemmer på fingertuppene. Akkurat som i kontaktsport, fortsette å spille, og de vil til slutt forsvinne.
 • Fingrene dine vil skade en stund i begynnelsen. De vil ende opp med å skade igjen etter timer med spilling.

Ting du trenger

 • Bass
 • Bass høyttaler og / eller forsterkeren. (Hvis det er en høyttaler, trenger du ikke teknisk trenger en forsterker, men å ha en svært gunstig.)
 • Instrument kabel
 • Tuner
 • Guitar stropp (valgfritt, men sterkt anbefalt for forebygging av dårlig holdning og ryggsmerter)
 • Reservedeler strenger
 • Picks
 • Metronome
 • Praksis!