Wkuno

Hvordan å danse med en jente i en klubb

Gå til klubben og danse med en jente kan virke skremmende for noen. Det er høyt, det er trangt om plassen, og ingen vet egentlig noen andre. Men hvis du faktisk vurdere hva disse faktorene egentlig mener, og følg rådene nedenfor, vil du se at å få en jente til å danse med deg er faktisk ganske lett!

Trinn

Hvordan å danse med en jente i en klubb. Finne jenta som fanger øyet.
Hvordan å danse med en jente i en klubb. Finne jenta som fanger øyet.

Nærmer seg en jente til dans

 1. 1
  Finne jenta som fanger øyet. Sørg for at hun ikke har en kjæreste og være på utkikk etter noen andre gutter som kan ha interesse for henne også. Normalt er det ingen som leter etter problemer med mindre du være ytterst ubehagelig eller arrogant. Hvis jenta har en kjæreste, flytte på og si beklager.
 2. 2
  Vurdere hennes interesse. Selv om det ikke alltid er nødvendig, kan du prøve å få et signal fra henne at hun ønsker å danse. Du kunne se på henne og smile. Hvis hun smiler tilbake eller noe hint på annen måte at hun har lagt merke til deg, vil hun sannsynligvis til å danse med henne.
 3. 3
  Dans til musikken mens du nærmer deg henne bakfra. Din tilnærming bør vinkles nok slik at hun kan se at du ankommer. Ved første, la noen rom slik at hun ikke føler at du tvinger deg selv på henne.
  • Noen damer liker ikke å bli kontaktet bakfra. Les situasjonen i sammenheng og avgjøre om det er best å nærme seg henne forfra.
 4. 4
  Vente for henne å nærme deg. Hvis hun er interessert, vil hun flytte nærmere og begynne å danse ved bumping, svingete eller sliping. De fleste kvinner danse i sitt eget tempo, og for tiden, godta det og følge etter. Tid hoften-bevegelser, slik at dansen skal være behagelig for dere begge.

Viktige aspekter av dans med jenter på klubber

 1. 1
  Ta ledelsen. Når du har danset med henne for en stund og er klar for en endring av tempo, kan partneren din være komfortabel med deg plassere hånden på hoften hennes. Hvis hun ikke er komfortabel med det, beklager og vurdere å flytte til en annen partner hvis hun uttrykker hun ønsker å fortsette å danse med deg.
 2. 2
  La henne initiere økningen i berøre. Noen damer vil ønske å øke intensiteten mellom to av deg ved at berøring av visse kroppsdeler. I nesten alle tilfeller er det bare akseptabelt for den kvinnelige å initiere økningen. Hun vil vanligvis gjøre dette ved å gripe hånden din og plassere den et sted over seg.
  • Ikke klem eller på annen måte gjøre raske og barnslig grabs på henne. Du vil ødelegge uansett kjemi det var mellom dere to. Spille det trygt og følge henne bly til du er helt klar på hva hun vil.
 3. 3
  Ta hensyn til symmetri. Hvis du er en høy og hengslete fyr, prøve å plukke jenter som er høyere også, eller i det minste av gjennomsnittlig høyde. Hvis du danse med folk betydelig mindre enn deg, dine trekk bundet til å se vanskelig uansett hva du gjør.
 4. 4
  Fokusere oppmerksomheten på henne. Ikke se deg rundt på andre mennesker. Hold øynene engasjert på hva du gjør. Gode ​​dansere er der for å bli sett, for ikke å se.
  • Bruk skylapper for å hjelpe rette for dette. Du kan bære en hette, nyanser eller bruk spissen på en fedora.
 5. 5
  Følg rytmen. De fleste klubber sanger generelt følge den samme rytmen - en-to-tromme, en-to-snap. Du ønsker å være i rytme når man danser med henne eller hun trolig vil miste interessen.
 6. 6
  Fokus på fotarbeid din. Dette er like viktig, om ikke mer, enn bevegelsen av overkroppen din. Benytt deg av hæl og tå deler av føttene. Se sprett og kroppen din vil følge.
 7. 7
  Bland opp bevegelsene dine. Som sanger endring, gjøre det samme med dine trekk. Få ned lav. Legg armene rundt forskjellige deler av kroppen hennes (innenfor rimelighetens grenser, med mindre hun antyder noe annet). Innlemme håndbevegelser på anledningen. Gjør deg selv skiller seg ut, og hun vil holde henne interessert i deg.
 8. 8
  Vær trygg. Hvis du synes stiv eller ubehagelig, vil dette være en turn-off for henne. Jenter elsker tillit. Husk at ingen ser på deg danse. De er der for å ha det gøy og kose seg på samme måte som du er.
 9. 9
  Godta avvisning. Hvis partneren din gir uttrykk for at hun er ferdig å danse med deg, men kort det kan ha vært, godta det og gå videre. Husk at sjansene for å danse med en annen jente er best rett etter avsluttet siste dans.

Tips

 • Hvis du danser foran en jente som har din oppmerksomhet, få øyekontakt og smil. Ser ikke for spent eller nervøs.
 • Hvis jenta avviser deg, ikke bare stå der. Hold dans og flytte på noen andre raskt.
 • Hvis jenta egentlig ikke ønsker å danse med deg, vil hun fjerne hendene fra hoftene helt.
 • Hvis du begynner å danse med en jente og hun beveger seg ikke til musikk eller flytte i det hele tatt, er hun ikke interessert i deg. Gå videre.
 • Prøv å ikke gå for en jente som er med en stor gruppe av kjærester. Hun kan slå deg ned foran dem å vise fram eller fordi hun ikke ønsker å være den eneste dans.
 • Hvis du er bekymret for å bli avvist, er din beste sjanse til å danse med noen som danser alene. Ideelt sett vil de være ved siden av en venn som danser med noen andre.

Advarsler

 • Hvis du nærmer deg en jente til dans og hun plutselig får trang til å "bruke badet," vurdere selv avvist. Ikke forsøk å danse med henne når hun kommer tilbake. Hvis hun virkelig trengte å bruke badet, og ønsker å danse, hun vil nærme deg.
 • Ikke berør hennes rumpe for å få hennes oppmerksomhet eller vil du sannsynligvis få fiket som dette virkelig irriterer de fleste jenter.
 • Aldri spør en jente direkte til ansiktet hennes til å danse i en klubb som du vil bare være å rope ned hennes øre. Det er best å bare danse med henne og la naturen gå sin gang.
 • Prøv å ikke danse med henne på den siste slow sang dans fordi du er mer sannsynlig å bli avvist på sanger som regel for par. Hvis hun avviser deg, så det kan være veldig flaut og hjerteskjærende.

Ting du trenger

 • En kvinnelig
 • Selvtillit
 • Nice pusten klar for et kyss (hvis hun vil la deg)
 • Mobiltelefonen til å ta nummeret hennes.
 • Fine klær å ha på.
 • Aftershave / deodorant
 • Rene tenner
 • Fresh klippe håret.
 • Gode ​​sko.
 • Stilige antrekk