Wkuno

Hvordan å kle seg for en disco fest

Disco mote hadde en stil alle sine egne. Hverdagslige klær på 1970-tallet ville ikke fungere for en festlig kveld på et diskotek. I stedet, menn og kvinner begge hadde på seg glorete materialer og dristige stiler. Hvis du deltar på en disco fest, se den delen ved å kaste på blusset klær som reflekterer lyset godt.

Trinn

Hvordan å kle seg for en disco fest. Velg de riktige stoffer.
Hvordan å kle seg for en disco fest. Velg de riktige stoffer.

For kvinner

Kvinners disco mote omfattet både korte, avslørende klær og lange drakter som dekket nesten alt. Velg den stilen du føler deg mest komfortabel med.

 1. 1
  Velg de riktige stoffer. Disco klær var laget av stretchy, skinnende materiale som lett reflekterte lysene i en disco klubb. Se etter spandex, lycra, velur, og syntetisk polyester. Også vurdere stk tungt utsmykket i sparkly paljetter eller gull halt.
 2. 2
  Prøv på en mini-skjørt eller mini-kjole. Midi-skjørt, som kom opp til midt på leggen, var også populært på 1970-tallet. Se etter en design som fakler ut litt start på livet. Skjørtet kan ha folder, men ikke trenger dem. Hvis du bestemmer deg for å gå med en mini-kjole, se etter en med en grime stil toppen.
 3. 3
  Se etter en 1970-talls stil catsuit. Den catsuit var en type i ett stykke body ofte laget av spandex. Typisk ble bena montert på låret og brennes ut ved kneet. Drakten kan ha ermer som brennes ut, starter på albuen, eller det kan være ermeløse. Mange catsuits også inneholdt en halter topp eller dyp v-hals.
 4. 4
  Bruk hotpants. Hotpants i 1970 var dristig korte bukser som dekket bak, men knapt dekket noen ben. Buksene klamret seg fast til en kvinnes ben og gjorde ikke blusse ut.
 5. 5
  Opt for et par bellbottoms. Ikke alle kvinner utsettes så mye av beinet hennes da hun gikk til disco. Mange stakk med bellbottoms. Du bør likevel se etter bellbottoms laget av skinnende, klengete materiale, men. Unngå bellbottom jeans, siden disse ville ha vært for tilfeldig å ha til et diskotek.
 6. 6
  Velg en skinnende, klengete toppen. Populære stiler for disco inkludert grime og bandeau. For et mindre avslørende alternativ som dekker armene, bør du vurdere en stram, lang ermet topp med ermer som blusse ut fra albuen. Se etter topper utsmykket i paljetter, metalliske leopard print, eller andre prangende utskrifter.
 7. 7
  Trekk ut platåsko. Se etter et par med en 1 til 2 "såle. Authentically, kan kvinner bærer plattformer opp til 4 inches høy, men disse kan være farlig for personer uvant til å bruke slike sko. Se etter lyse farger eller metalliske mønstre. Også feste med lukket tå design, siden disse var mer vanlig til tidsperioden.
 8. 8
  Ha håret rett og lang. Bruk en rettetang å flate håret ditt så mye som mulig, og vurdere å legge midlertidige utvidelser hvis håret er kort.
 9. 9
  Alternativt, gi volum til håret ditt. Mens rett hår var litt mer vanlig på 1970-tallet, var det store, bølgete krøller også i stil. Gi deg selv omfangsrike "Farrah Fawcett" krøller hvis håret ditt har en curl også.
 10. 10
  Bruk sminke for å fremheve øynene.
  • Bruk mørk eyeliner å spore øyelokkene. Gå med en farge som svart, brunt, lilla, grå eller blå. Hold deg unna lyse farger.
  • Påfør flytende øyenskygge. Se etter en mørkere farge som virkelig gjør dine øyne skiller seg ut.
 11. 11
  Pakk opp ting med skinnende smykker. Tenk chunky beaded armbånd og halskjeder eller medaljong anheng. Se etter skinnende stykker som gjenspeiler lyset godt.

For menn

Menns disco mote hadde færre varianter enn kvinners. Du trenger imidlertid ha muligheten til å gå med eller uten en full dress.

 1. 1
  Tankene dine materialer. Kvinner var ikke de eneste iført skinnende, klengete stoffer. Menn også hadde på seg antrekk laget av spandex, lycra, og syntetisk polyester i den hensikt støping kroppen sin. Sateng, paljetter, og andre reflekterende materialer var spesielt viktig av hensyn til å reflektere lys.
 2. 2
  Bære en åpen hals button-down skjorte. Lange ermer fungerer best. Velg en i en lys farge, og se etter en laget av glanset stoff. La de beste få knapper ugjort, utsette brystet. Du kan selv vurdere dukker kragen opp, men dette er bare valgfritt.
 3. 3
  Finne et par av bellbottoms eller fakles bukser. Se etter bukser som bluss ut, starter på kneet. Unngå jeans, og velge satin eller polyester i stedet.
 4. 4
  Kast på en valgfri dressjakke. Hvis mulig, finne en jakke som kommer som en del av en tredelt dress, komplett med bukser og en vest. Ellers se etter en jakke med reflekterende elementer som stemmer overens med stoffet og fargen på buksa. Ermene bør være rett og kneppes i endene.
 5. 5
  Don et par platåsko. Se etter et par med relativt lave såler. Mens 1970-tallet disco mote tillatt menn å bære høye plattformer med fire "såler, ville de fleste moderne menn være uvant til en slik høyde. Stick med lavere såler for å hindre ulykker og for å holde føttene fra å bli for sår.
 6. 6
  Gi volum til håret ditt. Bruk en gel eller annet hårpleie produkt designet for å tilføre volum og løft til håret ditt. Alternativt har du nok hår og rett hår tekstur, kan du prøve styling det inn en afro.
 7. 7
  Accessorize med en skinnende medaljong kjede. Men ikke nødvendigvis ha massevis av smykker, men de ofte hadde på seg noen. Gå med en lang medaljong kjede. Velg en med et skinnende anheng som hviler innenfor de åpne skjorte, på brystpartiet.

Tips

 • Vurder å kjøpe en parykk for partiet for et nei-oppstyr hår alternativ. Menn bør se etter en afro style parykk. Kvinner kan se etter en i en lang, rett stil, eller de kan også søke ut en Afro parykk.
 • Se i kostyme butikker, fest butikker, eller nettbutikker å få en idé om den slags disco kostymer profesjonelt produsert. Du kan kjøpe et komplett kostyme fra en av disse kildene, eller du kan ganske enkelt bruke deres produkt bilder for å få en idé om hva slags stil for å skape.

Ting du trenger

 • Miniskjørt
 • Body
 • Hotpants
 • Bellbottoms
 • Halter-top skjorte
 • Button-down skjorte
 • Dressjakke
 • Platåsko
 • Eyeliner
 • Eyeshadow
 • Medallion halskjede og andre smykker