Wkuno

Hvordan å skrike synge uten å skade stemmen din

Mange metall eller hardcore band i dag har en vokalist som ikke bare synge. Screaming er et nytt instrument utviklet for scenen som er i ferd med å ta på som en trend. Lære å skrike er litt vanskeligere enn å synge, imidlertid. Sant screaming er dårlig for ditt instrument (vokal apparat) så følg dette rådet for å unngå skade på halsen mens de lærer å skrike som din favoritt hardcore band. Husk at roping på toppen av lungene er feil, og du vil ødelegge stemmebåndene. Bandene du hører egentlig ikke skrike. Det er en effekt innenfor sine stemmebåndene som alle kan lære. Slik gjør du:

Trinn

Hvordan å skrike synge uten å skade stemmen din. Jo bredere, jo høyere.
Hvordan å skrike synge uten å skade stemmen din. Jo bredere, jo høyere.
 1. 1
  Bære ned. Ja, som du bruker på toalettet. Hold pusten mens du prøver dette et par ganger før du blir vant til følelsen. Ikke over-gjøre det.
 2. 2
  Hiss. Hiss som en slange og prøve å gjøre det fra mellomgulvet ditt, kan du prøve å gjøre dette så lenge du kan, eller til du går tom for luft.
 3. 3
  Pust. Øv la ut en liten bit av breathe gangen. Ved første vil det høres ut som du gryntende, som du puster inn presse magen ut til å ha mer luft for synger et notat.
 4. 4
  Styr tone. Fortsette å prøve ulike metoder for å la luften ut. Du ønsker ikke å slippe for mye luft, eller vil du være til ingen nytte på scenen.
 5. 5
  Forvrenges. Å forvrenge skrik, bare gjør som når du burp, men uten raping, bare skyve luft konstant gjennom halsen.
 6. 6
  Jo bredere, jo høyere. Bruk mellomgulvet, og føle hvor halsen er anstrengende å kontrollere banen. Jo bredere munnen, jo lettere er det å skrike høyt. Jo mer runde du gjøre munnen, jo lettere lows kommer.
 7. 7
  Skrike til musikk. Den beste måten å lære på er å skrike harmonier med dine favorittband. Jeg sier harmonier fordi du ikke vil høres ut som andre screamers ennå, spesielt ikke gode. Hvis du skriker harmonier, kan du høre din egen stemme og lære uten å bli motløs fordi du ikke samsvarer med vokalist stemme.

Tips

 • Romtemperatur te med honning er flott for en jevn skrik. Det hjelper strøk halsen (Men ikke ta den med sukker, vil sukker skade stemmebåndene). Noe som vil coat halsen hjelper. Prøv å unngå melk, som det kan gjøre deg hoste også.
 • Hva du drikker eller spiser kan ha en effekt på hvordan du skriker, noen mennesker skrike bedre etter å ha drukket visse drinker. Men temperaturen betyr mest. Unngå kald mat og drikke.
 • Screaming er vanskelig å gjøre i begynnelsen, men ikke bekymre deg, dine stemmebåndene er ikke vant til den nye lyden. Etter kontinuerlig praksis og å ha noen å lære deg, vil det bli lettere, og du vil lære ting om stemmen din du ikke visste.
 • Hvis du skriker uten musikk, vil du høres vanskelig og svært piecey, som stemmen din skiller for mye. Musikken dekker opp disse små feil, men det endelige målet er å fikse dem selv.
 • Hvis du synge og skrike, prøve skrikende en kort setning eller, "1, 2, 3, 4". Når du starter, snakke eller synge det første tallet, og skrike resten. Gjenta setningen og skrike det første tallet, men synge den andre og skrike resten. Gjenta dette til stemmen din er mer vant til vekslende og du ikke press eller endre tastene når du bytter.
 • Pust ikke inn når du skriker. Pust skriking er usunt og kan skade stemmebåndene, svekke din sang og kanskje til og med tale evne.
 • Øvelse gjør mester.
 • Skrikende i bilen mens du kjører tar bort oppmerksomheten fra veien og forårsaker krasj, bare ikke besvimer.
 • Koppen din hånd og plasser den mot øret og munnen. Dette bærer lyden av skrik ditt direkte til øret slik at du kan høre det bedre. Dette er det nærmeste du kommer til å høre hva du høres ut gjennom en mikrofon.
 • Ta i så stor av en pust som du deretter kan ta litt puster luft til du ikke kan fullføre denne handlingen lenger. Hold det for et par sekunder og puster. Gjør dette et par ganger hver dag og den tette span vil bli større derfor ha en lengre skrik.
 • Den beste måten å skrike til musikk er å slå det opp så høyt du tør dette vil hjelpe deg å lære å skrike høyt så hvis du kan bare høre deg selv i musikken du bør prøve å være så høyt som du kan for å starte med som dine ferdigheter forbedrer prøve å roe ned, men holde det samme eller litt høyere enn vanlig sangstemme, men beholde samme pitch / tone som før

Advarsler

 • Hvis du føler smerte, stopp umiddelbart. Du gjør det feil. Men først, vil stemmen din ikke brukes til følelsen. Mens skriker halsen bør ikke vondt, men hvis det begynner å føle seg litt sår, ta natten av og prøve igjen i morgen. Din stemme må tilpasse seg denne nye handlingen.
 • Hvis du hoster når du først starter, kan du prøve å endre tonehøyde eller reposisjonering hvor skriket er faktisk opprettet i halsen ved å leke med dine egne muskler. Noen ganger starter for høyt eller for lavt, vil føre deg til å hoste.
 • Husk at du faktisk ikke skriker! Du er bare anstrenge stemmebåndene til å vibrere hardere og la luft ut i segmenter i stedet for fullt. Din skrik skal ikke være høyere enn en generell rope eller skrike. Mitt skrik er mye roligere enn min roping stemme.
 • Ta ekstreme forholdsregler ved inntak av alkohol. Alkohol kan skade halsen og spiserøret. IKKE overstadig drikke. Overstadig drikking kan føre til oppkast, der spy inneholder magesyre som vil skade svelg og spiserør like mye som røyking og drikking kombinert. Hvis du velger å drikke, kan du gjøre det på en ansvarlig måte.
 • Hvis du røyker, ikke røyker før trening eller før konserten din. Røyking kan skade stemmebåndene og din hals, og kan føre til alvorlige helseproblemer som kreft, hjertesykdom, og emfysem. Vi er ikke her for å fortelle deg å slutte å røyke helt (selv om vi sterkt oppfordre røykere til å i det minste prøve å slutte), men hvis du trenger at nikotin fikse, vent minst 3 timer etter at konserten eller praksis økt for å lyse opp den røyken. Pass på å drikke mye vann som røyking kan lett gjøre deg dehydrert og tørr munn og svelg. Røyking ute er obligatorisk for sangere som lukt og passiv røyking ikke vil kvele din praksis område.