Wkuno

Hvordan være en god seremonimester

En guide til å være seremonimester for ethvert arrangement. Lær hvordan du forlate din sceneskrekk hjemme og imponere alle med ditt magiske utstråling!

Trinn

Hvordan være en god seremonimester. Kjenn ditt arrangement.
Hvordan være en god seremonimester. Kjenn ditt arrangement.
 1. 1
  Kjenn ditt arrangement. Disse instruksjonene gjelder for alle typer seremonier, fra skoleavslutninger å sperre mitzvahs til kjendis steker. Nøkkelen til å være en god MC er tillit. Å vite hva som skjer (og dermed hva du bør snakke om) er alt. Det finnes ikke noe mer pinlig enn å annonsere til 100 personer som Joe Blow er i ferd med å sjonglere bowlingkuler, bare for å ha Jane Doe komme ut å synge en sang.
 2. 2
  Etablere din kontakt i god tid før arrangementet dagen. Din kontaktperson vil fortelle deg tidsplanen og rekkefølgen av hendelser, slik at du kan være forberedt. Din forberedelse vil la deg fokusere på samspill med publikum, i stedet for å prøve å være underholdende, og finne ut hva som skjer på samme tid.
 3. 3
  Smiler hele tiden. Smilende viser publikum at du er rolig og ha en god tid. Du vil at de skal være rolig og ha en god tid, så du er nødt til å sette et eksempel. Hvis ikke, tenk på forhånd flere lykkelige eller morsomme scenarier. Spille ut disse scenariene i hodet ditt mens du snakker til publikum. Husk den gamle talen klassen råd - tenk alle i publikum er i deres undertøy. Din light-heartedness er sikker på å gni av.
 4. 4
  Ikke glem din viktigste jobb er å snakke med publikum. Du holder dem informert om seremonien, og gir talent eller kjennetegnet individuell tid til å forberede seg til å gå på scenen.
 5. 5
  Studer dine linjer. Vanligvis folk har linjer før de gjør selve tingen. Så studere dem så tankene dine ikke vil gå tom i løpet av showet.
 6. 6
  Ikke stopp når du rotet opp. Noen ganger folk si de gale tingene når de snakker fordi de er nervøse. Ikke stress og gå videre.
 7. 7
  Prøv å være morsom. Ingen liker en kjedelig host! Prøv å le noen ganger og knekke en spøk en gang i blant.
 8. 8
  Stirre på noe eller tenke på noe som gjør deg "mindre" nervøs. Stirre på veggen eller en klokke og snakke med dem å gjøre deg mindre nervøs.
 9. 9
  Tregere med dine ord. Hvis du snakker for fort kan det føre til stamming og folk ser at du ikke kan forstå hva du sier. Så sakte ned når du snakker
 10. 10
  Still spørsmål som folk kan svare. Spesielt yngre publikum med svaret "ja" eller "nei" hvis du spør et spørsmål. Det holder dem fokusert og de vil ikke bli distrahert.

Tips

 • Ikke vær så alvorlig til tider. Har en følelse av humor og knekke en spøk.
 • Vær trygg.
 • . Ser ut som du er fornøyd med å være der.
 • Forholde seg til publikum.
 • Oppsummering på hva som skjedde.
 • Introdusere den neste utøver (e) eller personen godt.
 • Kom forberedt, men ikke gjør det høres ut som du leser fra et manus.
 • Får mye detaljer og informasjon om personen / act du introduserer.
 • Lag en varm ut situasjonen for å publikum være oppmerksom på deg..