Wkuno

Hvordan være en god rogue i World of Warcraft

Rogues er definitivt blant de kraftigste klassene i spillet. De er slu og raske til å håndtere skadene. Mastering rogue vil ta arbeid, men når du er ferdig, kan du beseire hvem som helst som du velger i en duell. Husk imidlertid at en av de største aktiva til en rogue er deres evne til å snike seg og angripe en "mobben" ved hjelp av stealth. Ved hjelp av et falskt betyr at du bøye reglene litt om hva som anses å være en "fair" fight.

Trinn

Hvordan være en god rogue i World of Warcraft. Når rogue får til nivå ti, kan din karakter få mange forskjellige spesielle evner fra din lokale rogue trener.
Hvordan være en god rogue i World of Warcraft. Når rogue får til nivå ti, kan din karakter få mange forskjellige spesielle evner fra din lokale rogue trener.
 1. 1
  Få kraftige våpen. En rogue er en sleip skade forhandler, så har de riktige våpnene er avgjørende. Start med å fullføre noen oppdrag, så når på nivå på rundt fem, kan du begi deg dypere inn i verden. Fokus på å benytte våpen med en høy skade per sekund, snarere enn en høy skade nivå. Din skade vil gjennomsnittlig ut.
 2. 2
  Når rogue får til nivå ti, kan din karakter få mange forskjellige spesielle evner fra din lokale rogue trener. Derfra er alt oppoverbakke.
 3. 3
  Konsentrer deg om dine fiender, som mange har spesielle evner som kan skade rogue og utjevne noen av dine egne spesielle evner.
 4. 4
  Vit når du skal bruke dine evner, for eksempel sprint til å kjøre, eller sparke å avbryte en spell. Dette vil også bidra med combo utvalg og organisering av handling barer. Noen ganger gruppering med andre mennesker vil forbedre disse evnene
 5. 5
  Hvis det er en tid når du tror du trenger å saft, alltid spørre din gruppe som å tappe, og når. De vil sette en slags "Hvem skal jeg tappe?" og "Skal jeg tappe en av disse gutta". Husk, når du er i en gruppe, vil SAP spare deg. Ber om å tappe ikke bare forteller alle du kommer til å gjøre det, men også hindrer målet forvirring slik at andre gruppemedlemmene ikke vil angripe lamslått målet. Gruppering med en jeger som er dyktige til å bruke hans "Mark" evne er en god måte å sørge for at partiet er på samme side.

Tips

 • Rogues er veldig flinke til å jakte folk ned, og er alltid nyttig i å støtte en tank, slik som en kriger eller paladin.
 • Subtilitet-Hvis du er den typen person som ønsker å si at jeg liker å gjøre det bakfra... det hjelper med å bekjempe noen fiender fordi du treffer dem hardt og uventet.
 • Bare spille rogue du vil lære din egen stil og unik god måte å spille karakteren din
 • Husk at Azeroth er svært farlig. Bo i din beskyttende område (startstedet) til rundt nivå fem. Du vil ikke låse opp nye områder når du er et spøkelse så det er ingen vits i å dø og deretter vandre ut av landområder.
 • når du er level 16 du bør lære lås plukke fra din trener. På ca 25-nivå gjør det virkelig deg noen penger.
 • Bruk Sap, en annen stor rogue evne, å få tilgang til elementer og også for å ta med færre fiender eller en om gangen. Noen ganger er den beste måten å fullføre et oppdrag er gjennom uttapping en fiende, hente et element, og forsvinnende igjen fra visningen.
 • I PvP, overvelde motstanderen så mye som mulig.
 • Combat-Do skade konsekvent over lange kamper, holde opp skader, bra for lange sjefer og veldig god overlevelsesevne
 • Keybinds er en absolutt nødvendighet som en rogue, fordi de har så mange evner som må brukes fort de må være keybound til noe du kan komme til og som du vil huske dvs. i bruk shift + D for sprint hvis du bruker D stadig å flytte.
 • Assassination - veldig bra for å bruke gift, veldig lik å bekjempe, men mye mer gift handling.
 • Tjene penger som en rogue er enkel. Få tilgang til en dungeon eller et nivå av høy mob belegg, bruker stealth, og plukke lommer.
 • En interessant ting du bør vite er at natt alver IKKE ta bedre svindlere.

Advarsler

 • Ikke prøv å ta på seg større monstre inntil nivå seksten. På nivå seksten, får du en evne som heter "Sprint", som gjør det mulig å kjøre mye raskere for en kort periode, for å droppe fienden jage deg. Også på tjueto får du Vanish, som vil tillate deg å være i stand til å forsvinne fra andre fiender.
 • Ikke gå i feller, avvæpne dem!