Wkuno

Hvordan komme tonn KinzCash på webkinz

Synes å tilbringe alle dine virtuelle penger på Webkinz.com? Vil du finne ut hvordan du får mer? Du har kommet til rett sted.

Trinn

Hvordan komme tonn KinzCash på webkinz. Ikke kjøp ting du ikke vil bruke.
Hvordan komme tonn KinzCash på webkinz. Ikke kjøp ting du ikke vil bruke.
 1. 1
  Ikke kjøp ting du ikke vil bruke. Dette inkluderer bøker, leker og andre ting.
 2. 2
  Gjør sprø logge ut karneval. Det er garantert å få 100 KinzCash og en matvare!
 3. 3
  Selg ting du har vunnet og ikke ønsker / kjøpt og ikke trenger. Du vil bare få tilbake halvparten av hva du har brukt, men det er bedre enn ingenting...
 4. 4
  Kjøp den raritetsbutikk med forsiktighet. Når du skal kjøpe noe i Curio Shop, alltid sammenligne priser med W-Shop. Noen ganger Arte har ting på salg, men vanligvis er de bare dyrere. Hvis du ikke finner det på W-Shop, det er en sjelden vare. Sjeldne elementer koste mye.
 5. 5
  Sjekk dagens hendelser siden ofte. Noen ganger vil det ha en timebasert hendelse som vil gi deg noen KinzCash. Andre ganger har det ting i W-Shop for salg. Andre ganger vil det ha kuponger hvor du kan kjøpe noe av ditt valg for vanligvis rundt 25% -50% rabatt.
 6. 6
  Og noen ganger vil det la deg spille ekstra spill som ballong dartz, trivia blast, eller la deg få ekstra spinn på hjulet av wow, og noen ganger gir deg en ekstra sprø bingoz ball eller en sprø bingoz kupong, og noen ganger får å spinne andre hjulene som rattet på yum, hjulet av ønsker, og rattet i måneden.
 7. 7
  Logg inn webkinz ofte. På denne måten vil du være i stand til å gjøre alle de daglige hendelser alle alle> av tiden.
 8. 8
  Når du er på webkinz, holde på. Da vil du være i stand til å få flere av de timebaserte Events.
 9. 9
  Gjøre masse arbeidsplasser. Hvis du gjør den samme jobben mange ganger og er vellykket mange ganger, vil du gå videre til neste nivå og få mer KinzCash, men det vil bli vanskeligere. Enkle spill gir lite KinzCash, harde spill som KinzPost Sorter er alvorlig hardt, men gi masse vakre KinzCash!
 10. 10
  Spare, spare, spare KinzCash. Ikke kjøp dyre ting hele tiden. Hvis du ikke kjøper, vil du ikke miste noen penger, og du vil ende opp med tusenvis av KinzCash.
 11. 11
  Svare på spørreundersøkelser i avisen. Gå til avisen og klikk kontakte oss, trykker du kommentarer og forslag, og på siden er det en spørreundersøkelse. Du får litt KinzCash for det.
 12. 12
  Garden. Du vil få massevis av mat fra hagearbeid, og du trenger bare å kjøpe det en gang.
 13. 13
  Ikke kast bort penger på spill for rommet ditt. Det er lettere bare å gå til uansett hvor spillet er eller Tournament Arena.
 14. 14
  Spille turneringer i turneringen arena. Gjør spill som du er virkelig god på, og angi turneringer hvor du får massevis av KinzCash for å vinne.
 15. 15
  Gå til "webkinz omsorg award" hver dag og prøver å fylle opp hjertet. Det er tre gode grunner til å gjøre dette:
  • Du får gratis penger hver dag og du får mer hver dag
  • Du får gratis mat hver dag du gjør det
  • Hvis du fyller opp hjertet og gjør det hver dag i en uke, vil navnet ditt bli satt inn i en tegning. Hvis du blir plukket, får du en gratis eksklusive elementet som du ikke kan kjøpe.
 16. 16
  Gå til w-butikk og se på varer på salg ofte. Du vet aldri, kanskje noe kult ende opp der på 60% avslag!
 17. 17
  Gi aldri ut passordet ditt til noen. Skriv det ned et sted eller holde siden du skrev ut som har påloggingsinformasjonen på et trygt sted. Hvis noen har din konto de kan bruke all din KinzCash og selge alt de kjøpte over og over før du knapt har noen igjen.
 18. 18
  Vær kreativ med webkinz studio og ikke kjøpe alt på en gang. For eksempel, i stedet for å lage en cowboy film i Wild West lekesett, prøve å lage en cowboy og hunden i standard tegnsett være cowboyer i parken eller hva som er! Så du ville bare nødt til å kjøpe cowboy og det er det.
 19. 19
  Gå til turneringen arena og prøve å vinne. Dette får du masse KinzCash for å spille ett spill!
 20. 20
  Når et spill som du er god på er spillet av dagen, alltid spille det fordi du vil få lettere kontanter.
 21. 21
  Når du finner en sjelden perle som du allerede har, selge den til arte.
 22. 22
  Gå til quizzy 'spørsmål hjørne. Det finnes en rekke ulike spørsmål for ulike aldersgrupper. Svare disse vil få deg tonnevis av KinzCash.
 23. 23
  På dagens aktiviteter side, det er en kategori som har alle avisene du kan gjøre når en dag som rattet på wow, rangel, sprø sin bingoz eller ønskebrønnen. Disse får du KinzCash, mat, møbler, etc.
 24. 24
  Prøv alyssa stjerne utfordring. Hvis du kan få nok stjerner, kan du vinne noen ganske kule gratis premier som du kan selge for KinzCash. Og, hvis du får en stjerne som du allerede har, kan du selge den for KinzCash.
 25. 25
  Samle pixie pod pachinko frø fra den daglige aktiviteter side når det er mulig og bruke dem til å spille spillet. Hvis du vinner, får du en masse KinzCash, men hvis du taper, du har bare ikke frøet lenger.
 26. 26
  Ikke sende brev til vennene dine så ofte. Du kan chatte med vennene dine i klubbhuset, Kinzville park, og mange andre steder.
 27. 27
  Ikke send dine venner pakker. Bare gå til trading room! Handel rommet er et flott sted å hånden ned dine gamle elementer fordi det er gratis (i motsetning til Kinzpost), og du kan få noe i retur!
 28. 28
  Vedta masse webkinz! For hver Webkinz du adoptere, får du gave bokser, KinzCash, rom, (noen ganger) og eksklusive elementer! I tillegg vil du få flere bursdag brev fra Ganz «Dine pelskledde venner på Webkinz" som inneholder gratis bursdagskake ditt kjæledyr kan spise.
 29. 29
  Gå til kinzville akademiet ofte. Gjør du det vil flate deg opp i visse kategorier som vil hjelpe deg å vinne masse KinzCash og andre ting i Webkinz stadion.

Tips

 • Hvis du liker å spille reelle spill, som Checkers eller koble fire, kan du gjøre det i Tournament Arena eller steder i klubbhuset. Ikke kast bort penger på de i W-Shop.
 • I stedet for å sende gaver til venner, bare send dem fine bokstaver uten noen klistremerker eller fancy papirer. Dette vil sikre at du ikke bruker veldig mye, og vennene dine vil være takknemlig for brevet ditt!
 • Når du kjøper på W-Shop for leker, tankene kommentaren nederst. Hvis det står "til pynt", kan din Webkinz ikke spille med det, og det vil bare sitte der. Men hvis Webkinz KAN gjøre noe med det, vil det ende opp med å koste deg mer!

Advarsler

 • Hvis du jukser, kan du bli sparket ut av området, så ikke jukse eller hacke systemet!
 • MERK: Webkinz har forbedret filtre og vil ikke tillate banning, seksuelle språk / insinuasjon, og enkelte setninger ("han er gutten min venn" er ikke tillatt). Selv om det alltid er den opprørske barn som vil finne en vei rundt disse filtrene, og det er opp til Webkinz samfunnet (spillerne) å rapportere dem. I KinzChat PLUS vil du se et lite tegn rett ved drop-down listen for å rapportere en bruker.
 • Ikke kjøp sjeldne elementer på en gang, vil det være det en annen gang. Jeg husker da jeg hadde 20.000 kc og jeg fikk to sjeldne elementer og hadde bare 16 kc igjen. Ikke en spøk! Og jeg gjorde det to ganger! Men nå har jeg fått 72 sjeldne gjenstander og over 50.000 kc
 • hvis du sier stygge ord kan du bli sparket av av området

Ting du trenger

 • En webkinz
 • En Webkinz konto
 • En datamaskin med Internett-tilgang
 • En webkinz kode for å logge inn på kontoen du har gjort (for å finne nærmeste webkinz distributør i ditt område, kan du klikke på "Distributører"-knappen på Webkinz hjemmeside)