Wkuno

Hvordan få level 99 i hver ferdighet på runescape (F2P)

Så du vil lage din viktigste konto, og du vet ikke hvor du skal begynne... vel, hva kan du gjøre med det? Les dette for å finne ut!

 • 1 trinn
  • 1.1 vedhogst
  • 1.2 Firemaking
  • 1.3 Fiske
  • 1.4 Cooking
  • 1.5 Rangert
  • 1.6 Prayer
  • 1.7 Magisk
  • 1.8 Combat
  • 1,9 Crafting
  • 1,10 Runecrafting
  • 1,11 Fletching
  • 1.12 Mining
   • 1.12.1 Best For Money
   • 1.12.2 best for Xp
  • 1,13 Smithing
 • 2 tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du trenger:
 • 5 Nærstående Googles
 • 6 Kilder og referanser

Trinn

Hvordan få level 99 i hver ferdighet på runescape (F2P). Start ut ved å kutte trær, og selge loggene for børskursen i Grand Exchange (G.
Hvordan få level 99 i hver ferdighet på runescape (F2P). Start ut ved å kutte trær, og selge loggene for børskursen i Grand Exchange (G.

Vedhogst

Hvorfor skal du mestre vedhogst? Det er en grunnleggende dyktighet, men det er essensielt. Du må loggene for å lyse opp ild, og du trenger ild for å koke mat. Hvis din vedhogst er svært høy, kan du kutte ned trær og tjene penger!

 1. 1
  Start ut ved å kutte trær, og selge loggene for børskursen i Grand Exchange (G. E.). Du bør nivået raskt.
 2. 2
  Deretter, når vedhogst når 15, begynne å kutte eiketrær på varrock palasset og selge den til G. E. for minsteprisen.
 3. 3
  Når vedhogst nivå når 30, begynne å kutte piletrær, lagre loggene inn i banken, og selge dem alle på en gang i G. E., eller du kan holde kutte eik og selger den for raske penger. I ca 1-2 uker (avhengig av hvor mye du spiller), bør vedhogst nivå nå 60.
 4. 4
  Begynne å kutte yews, selge dem for børskursen i G. E., og du bør få rundt 11K for 27 barlind logger. Vedhogst er kjedelig, så ta en pause en gang i blant.
 5. 5
  Også, når vedhogst nivå når 68, hvis du er medlem kan du begynne å kutte ivys, fra nivå 79 du trenger rundt 30-35k ivys.
 6. 6
  Når vedhogst når 90, bør yews være lettere å hogge ned.
 7. 7
  Nå, bare fortsette å kutte yews til din vedhogst nivå når 99! Eller du kan holde kutte piletrær 30-99 (dens den raskeste måten å nivå). Husk yews ta lang tid, men gode penger, men vidjer er utmerket opplevelse, men dårlig penger. Willows heller ikke selge, men yews gjøre.

Fra 60-68 gjør yews hvis du vil ha penger eller vidjer hvis du ønsker fart... da 68-99 gjør kvelende ivys hvis du er medlem, og du bør komme i en måned.

Firemaking

Lag en brann og legge loggene å fyre med legge til brann høyreklikk alternativ i brann etter å ha klikket loggen, til ønsket nivå.

Fiske

Hvorfor skal du mestre fiske? Det er den mest grunnleggende ferdigheten å få rå ting, slik at du kan lage det. Hvis du ønsker å tjene penger med en høy fiske nivå, vil du trenger mye tid og tålmodighet.

 1. 1
  Start ut med kreps, som ligger bak kirken. Spør far Areck for et bur, eller ta en gratis prøve på fiskebutikk. Hold fiske den, og deretter slippe den. (Med mindre du ønsker å koke den. Hvis ja, les videre.)
 2. 2
  Hold følge Fangstnivåene krever å fiske den fisken (e. G. Du trenger en fiske nivå på 30 for laks, 40 for hummer, og 50 for sverdfisk)
 3. 3
  Når fiske nivå når 40, bør du ikke slippe hummer. I stedet selge den på GE. Hold fiske og selge før du har mye penger.
 4. 4
  Når fiske nivået når 70 +, bør det være lettere å fiske etter sverdfisk. Merk også at du kan fiske tunfisk underveis, så selge det også. Etter ca tre måneder, bør du ha 99 fiske!
 5. 5
  Fluefiske er også den raskeste måten å komme til 99, gå til barbar landsby og fisk der, hvis du vil, kan du lage det, slipp den, eller går du selge all fisken på grand exchange. Med tiden vil du få en masse penger.
 6. 6
  Et annet alternativ i stedet for fluefiske er å fiske rocktails når du får 90 + fiske. Denne metoden vil være tregere, men vil få deg mer penger.

Det er en bankboks av munkene etrana og hvis du bærer 1k med deg det gjør kommer til å karamja mye raskere. Dette gjelder også for F2P. Også det er en fyr som kan merke fisken så bare tar opp en plass i inventaret ditt.

Cooking

Hvorfor skal du mestrer matlaging? Du trenger å koke mat å helbrede hk (eller til å selge for penger). Visse ting må en rekke å lage mat (f.eks kaker). Med en rekkevidde, vil du brenne ting sjeldnere, som er den gode nyheten. Du kan finne områder i Lumbridge Castle, Varrock, og spredt overalt i Runescape verden. Når du er ferdig med fiske, koker det for XP. Du bør vite når du skal gå opp og fisk og mat bedre mat.

 1. 1
  Som når din matlaging og fiske nivået når fem, bør du fiske og lage mat for sild. Dessuten trenger du ikke å fiske for å lage mat. Du kan kjøpe den fra GE (anbefales ikke). Jeg husker ikke all fisken, men du kan gjøre det selv.
 2. 2
  Når matlagingen nivået når 45, bør du være i stand til å lage mat for sverdfisk. Husk at du vil brenne av litt, så slipp de brent seg, og holde fiske etter sverdfisk. Dette er ikke anbefalt. Det tar tid, men du bør få 99 matlaging i ca 2 til 3 måneder (hvis matlaging nivået er allerede 45). Lumbridge Castle er den beste, og Al Kharid er litt lenger, men du trenger ikke å klatre noen trapper (området i Al Kharid er innen synsvidde av banken). Den lumbridge utvalg gjør at du forbrenner mat mindre enn andre områder.
 3. 3
  Når matlagingen lvl kommer inn i 50-tallet kan du ikke lenger brenne ørret som er nyttig fordi kostnaden av rå / kokt ørret er nesten det samme, så ved å tilberede store mengder av dem (for 70xp hver) du kan få din lvl opp for nesten ingen penger (som er nyttig for F2P runescapers men hvis penger ikke er et problem så for all del få bedre fisk).
 4. 4
  Når matlaging nivå treffer 74, kan du ikke lenger brenne hummer. Koker hummer inntil level 99, eller koker enten ørret, laks eller tunfisk, avhengig av din smak. Merk: På nivå 84 + matlaging, nevnte alle de fisk ovenfor vil ikke brenne (Enkel måte å tjene penger hvis du har 32 matlaging og kokk lue:.. Gå til matlaging klan med din kokk lue på På den andre og øverste etasje er matlaging epler. samle dem og selge i GE One lagerkostnader ca 22k. Den har 30 andre respawn. Dette er lettjente penger for alle, spesielt ikke MEMS.)
 5. 5
  Når du er i stand til å fullføre questen 'familie crest ", er det tilrådelig at du har fullført det oppdrag å skaffe matlaging pulsvanter. Disse tillater deg å brenne fisk sjeldnere, og vil ende opp med å spare deg for penger.

Varierte

Hvorfor skal du mestrer varierte? Det er godt å angripe ting på avstand, siden HPs XP vil få raskere enn en kriger. Også med en varierte nivå på 40, får du til å bære kule rustning! Spenner er kjedelig, så gjør andre ting en gang i blant.

 1. 1
  Start med å få kayle sin slynge fra et oppdrag som heter "blod pakt." Slyngen har ubegrenset ammo, men det er veldig svak. Alternativt kan du få en gratis Kortbueskytter & 30 bronse piler fra alt butikk i Varrock. Begynn spenner kyllinger, fordi de aldri treffer deg og samle fjær for pengene. Fortsett denne til 20 varierte.
 2. 2
  Nå gå inn i Edgeville dungeon og tog på bakken gigantene fra safespots inntil 30 varierte og deretter trene på kjøtt crawlere eller fortsette på bakken gigantene. Merk: Hill gigantene slippe store bein som er nyttige for bønn xp og penger.
 3. 3
  Når du får din varierte nivå til 40, får ca 1k jern piler og en lønn Kortbueskytter (observert lønn langbue fungerer også, men tregere) (du vil treffe 60s) og starte treningen i neven av Guthix, vil de fleste være trollmenn så det vil være din fordel. Du kan få en grønn d'hide skautet der og du vil få dine piler tilbake. Prøv å få 45 varierte minst.
 4. 4
  Nå, gå til varrock dungeon (kloakk) og angripe mose gigantene til utvalg level 60. Dette bør være raskere enn is gigantene. Også, hvis du er et lavt nivå, ta med mat.
 5. 5
  Få 60 varierte og tog på mindre demoner i vulkanen på karamja inntil 80 varierte. Dette kan bli kjedelig så ta pauser
 6. 6
  Trene der til 80 varierte og gå ut i ørkenen vulkanen for å bekjempe større demoner, det er en bank nær å sette dråper i, større demoner gjøre dette til 99 serien som skulle ta 2-3 måneder. Men hvis et medlem tog på svart demoner 80-99. Men på grunn av den gamle villmarken tilbake er det ingen bank og mange dør av pkers.

Bønn

Hvorfor skal du mestre bønn? Når du kjemper, er det bra å bruke bønn til å bidra til å øke angrep, styrke, forsvar og andre statistikker. Hvis din bønn nivå er 43, kan du gjøre det beskytte mot magi, raketter (piler), og melee, som er svært effektive, spesielt i Fist of Guthix som de jaktet. Hvis din bønn nivå er 70, kan du velsigne noen andens gravsteinen, slik at det vil vare i lang tid. Bønn tar lang tid, men. Alle store bein gir deg 15 erfaring Når drepe mose gigantene, hill kjemper og troll (hvis medlemmer) Bury alle dine bein og uten å realisere din bønn vil plutselig øke!

 1. 1
  Investere alle xp elementer (som lamper) i bønn
 2. 2
  Du ønsker kanskje å tjene litt penger før du gjør dette (les tjene penger i som en ikke-medlem eller tjene penger på å bruke ferdigheter) når du får mer enn 1m, bør du bruke 500k på store bein. Du bør bruke dem på et alter, og din bønn nivå bør øke.
 3. 3
  Også, gjøre noen oppdrag som vil øke din bønn xp. Fortsette å lage masse penger og bruke dem alle på store bein og begrave dem.
 4. 4
  Deretter, når du får 31 bønn, kan du gå inn i kloster nær isen fjellet. Du kan også ta et symbol til Brother Jered å velsigne det. Vær advart, som bønn vil påvirke bekjempe nivå, så dette er ikke anbefalt for Pures som ikke ønsker deres kamp nivået høyt. Bare fortsette å lage masse penger og bruke dem alle på store bein til du får 99 bønn.
 5. 5
  Going Dungeoneering og bruke bein på Dungeoneering altere gir 4x normal xp.

Merk: Hvis du prøver å få 99 varierte og bønn deretter trene på enten mose gigantene i Crandor eller is gigantene i fangehullet sør for port sarim. Spenner dem fra håndfull safespots og deretter ta sine bein. Dette vil spare deg for mye penger.


Bønn er super enkel i f2p, men super vanskelig å få en masse xp. tjene penger som best du kan, og kjøpe så mange bein som menneskelig mulig. også, kommer til steder der noob skapninger dør, og plukke opp de bein sparer mye penger. sikkerhet høyborg for eksempel.


Men: Hvis du er medlem, og du har mer penger til disposisjon, er den enkleste måten til 99 bønn til å kjøpe store mengder drage bein og bruke dem på en spiller som eies guilded alter. (Du trenger to Marrentil urter og en tinderbox å tenne faklene på sidene av alteret så ta dem hver gang du banken for å få flere bein) Merk: Du kan bruke denne metoden på alle nivå slik at uansett hvilket nivå du er, hvis du har penger, Super Stock drage bein, og du kan vanligvis finne en guilded alteret i en av huset partiet verdener. De vil annonsere.

Magi

Hvorfor skal du mestre magi? Akkurat som varierte, er det godt å angripe folk på avstand. Også, hvis du kjemper en kriger fordi magi avtale mye mer skade på kriger og det er en hindring mellom, sier det faktisk ham på en ulempe. Rustning kan gjøre staver du kastet enda mer effektiv!

 1. 1
  Start med å få 10k fra høyborg av sikkerhet og kjøpe magiske kapper og en brann ansatte (vil komme godt med senere).
 2. 2
  Deretter går du til knyttneve av Guthix minispill og begynne å trene mage der, siden fiara vil gi deg en enorm mengde runer. Hold trening på mage til din mage nivå blir til 40 eller 45 år. Det tar ikke lang tid hvis du holder bindende, og sette forbannelser på oppenent din.
 3. 3
  Tips: På 32 magi kan du kaste den spell lage gatestone inne Dungeoneering, og det gir 43,5 exp per cast. For å gjøre dette effektivt, gå på en tett befolket verden og få 125 kosmiske runer. Bind dem, og deretter holde skape gatestones og slippe dem. For ikke å koste noe, bør dette raskt få deg til 55 og utover.
 4. 4
  Deretter bruke tokens til å kjøpe noen elementer eller element fra butikken og uncharge det og selge til G. E. Kjøp 2k mind runer og 4k luft runer og få brann ansatte og gå til fangehullet hvor isen gigantene er. Brann er deres weakpoint så vil du stadig treffer. Sørg for å stå på safespots og begrave bein for bønn xp. Få 55 magi.
 5. 5
  Merk: Du trenger ganske mye penger for dette trinnet, hvis du føler at altfor dårlig, bruker over steg hele veien til 99. Etter level 55 eller 60 magi, bør du begynne til høy Alch hele veien til 99. Dette har vist seg å være den raskeste i F2P. Dette spell krever en ganske stor mengde av naturens runer og brann runer å nå 99. Det anbefales at du bruker en Fire ansatte. Bruk High Alch på et element som vil gi deg en anstendig resultat. Disse elementene er Adamant platebodies, grønne d'skjul organer, rune firkantet skjold, rune med hjelmer ect (alle på med eller lav pris på grand utveksling, slik at du har en bedre sjanse til å gjøre et anstendig resultat underveis). Husk å holde elementet du ønsker å Alch i note form og i store mengder, sammen med riktig antall av naturens runer og en Fire Staff Equiped. Etter 4-5 måneder med høy Alching, vil du ha 99 magi.

Tips: En måte å flate veldig fort i magi er å gjøre din normale magiske angrep på NPCer og i mellom hver spell, gjøre noe Alch å få ytterligere XP, vil dette nivået du 2x raskere!

 1. 1
  Du kan også bruke super varme element spell inntil 99 hvis du ønsker å få noen smithing erfaring, skjønt, får du ca 10 magiske exp mindre per spell, i forhold til høy alching.
 2. 2
  Tips: For Ice Giants trening, hvis du synes det er irriterende å holde bli angrepet av Ice Warriors bare resten av hulen exit (som er et trygt sted) inntil fiendene blir "passive" (som betyr at de ikke vil auto angriper deg) deretter du kan trene lett uten avbrudd; være forsiktig hvis du forlater rommet de vil bli "aggressive" og vil nok en gang auto angripe deg, hvis dette skjer bare gjenta dette trinnet for å gjøre dem "passive".

Combat

Hvorfor skal du mestre kamp? Det er en god idé å trene kamp, ​​spesielt hvis du vil ha noe du virkelig ønsker, men vil trenge et høyt nivå kamp å ta det (f.eks rune rustning vil trenge 40 forsvar, rune spike skjold og berserker skjold vil trenge 45 forsvar). Også, det er monstre som faller store mengder verdifulle gjenstander. Hvis du har et høyt nok nivå kamp, ​​kan du plukke opp gjenstander NPC droppet!

 1. 1
  Start med å trene styrke først, deretter angrep, deretter forsvar (grunnen er at høyere styrke betyr høyere hits, og høyere treff bety raskere xp, angrep er neste, fordi de oftere du treffer, jo oftere du får xp). Tog på kuer og plukke opp huder (bank i lumbridge) (du kan også kjempe kyr bak vindmøllen i Lumbridge og bank cowhides med beefy regningen. Snakk med ham og be ham om å krenge. Inntil 30 av hver, er kyllinger også bra pick opp fjær 30 -. 40 gå til høyborg sikkerhet og beseire 20 Minotaurs bruker blokk sørg for å ikke ta med mat fordi det er sløsing og noen fall kokt kjøtt
 2. 2
  Nå er du på 40 forsvar. Få rune rustning, kiteshield, og en rune stridsøks eller Scimitar. Den battleaxe vil treffe tregere og gjør mer skade. men likevel Scimitar har en høyere hit rate, så se som passer deg. Å kjempe i Fist of Guthix. Hvis du bekjempe nivået er under 56, så du bør eie i Bounty hunter. Når du er i Fist hvis Guthix, kan du vinne poletter og få gode elementer fra Reward Shop (for mer info, spør Fiara i hulen). Men trenger du ikke å spille minispill for å øke bekjempe nivå!
 3. 3
  Du kan trene på revenants og også trene på mange andre NPCer. Vel, nå er det mye bedre å trene på gigantiske edderkopper i høyborg for sikkerhet hvis du fikk din kampferdigheter 63 +. Det er et flott sted å trene med raskere exp poeng. I ca 6 måneder (hvis angrepet, styrke og forsvar nivået er 50), bør du ha nivå 99 angrep, styrke og forsvar!

Laging

Hvorfor skal du mestre laging? Spillere som liker amuletten av makt, styrke og presisjon som andre spillere har laget. Spillere elsker å pryde sine karakterer med halskjeder og amuletter, så en master smykker maker kan være en svært velstående spiller. Laging er også bra hvis du er et lavt nivå range karakter, siden du kan bruke kuskinn fra kyr å gjøre varierte rustning.

 1. 1
  Først gjør du oppdrag som vil øke din laging nivå (sauer Shearer, for eksempel).
 2. 2
  Deretter får du kuskinn, tan dem på al-Kharid, og ved hjelp av en nål og litt tråd, gjør det til det beste elementet som du kan lage for. Jeg økte min laging nivå til 28 i løpet av bare fem timer!
 3. 3
  Også, når du får level 28 laging, kan du ta vanskelige skinn organer. På nivå 20 kan du klippe safirer og lage ringene.
 4. 4
  Når harde skinn organer ikke får nok xp, vil du ønsker å fokusere på smykker. Få din gruvedrift, smithing, og laging til 40 år. Få en brun forkle og gå til laging laug.
 5. 5
  Utvinne gull bergarter der og lagre dem i den østlige falador bank. Deretter får laging ting som du trenger i Al-Kharid.
 6. 6
  Smelt gull malm og gjøre dem til halskjeder og amuletter. For å få en streng, klippe sauer, spinne ull, slik at du får en ball av ull, og bruk amuletten på ballen av ull for å lage en string.
 7. 7
  Hvis du hadde 250 gull malm, bør du nå ha om 24k. Gjenta dette så mange ganger som ønskelig, og du vil få gruvedrift, smithing, og laging xp.

Også en annen god måte er ved gruvedrift sølv (eller kjøpe sølv barer), og deretter gjøre dem til Tiaras. Hvis du ønsker å kjøpe / utvinne sølv malm, er det ok. Du får 14 xp per malm omgjort til bar. (52.5 laging erfaring per tiara) Så det betyr en full inv av sølv barer (hvis tiara mold er på verktøybelte) vil være 1470 exp.

Runecrafting

Gå til Runespan i portalen på andre etasje i trollmannens tårn sør for draynor, ønsket inntil nivå. For 25k Runespan poeng din kan få en større rune ansatte.

Fletching

Mem bare hva du trenger

Om 3M +

Ca 2 + timer i døgnet på datamaskinen

Runescape kniv

Noen type øks.

20 + vedhogst

 1. 1
  Starter ut (nivå 1-30): Du vil starte på vanlige trær, ved hjelp av øks, bare kuttet ned en full last, og slå dem i pilen sjakter. Gjør dette helt til level 22 hvor du bør bytte til stryke dart. Jeg kjenner ikke mange folk sier at er rask, men er veldig rask jern dart gi 3,8 opplevelse hver og 38 erfaring per sett pluss er gjort raskere enn buer dette er en rask måte som også vil gjøre deg penger.Jeg tilrå gjør fra level 22 fletching til level 30.
  • Når på eik lengter / shorts du vil gå til trærne og skjær dem igjen med øksen. Du vil få buer (U), men du vil ikke henge dem. Du har valget mellom å bank dem eller bare slippe. Hvis du ønsker å banken anbefaler jeg at du gjør det foran Camelot bank, det er trær bare et klikk unna fra bank spot.
  • Når du gjør en noen masse dem, vil du trenger å gjøre piletrær. Heks er der du vil begynne å trenge noen penger. Du må kjøpe ca 5k selje logger (75 000 gp) for å nå deg neste mål 55 år. Når du kutter disse inn willow langbue (U) du kan selge dem til butikken og faktisk tjene penger.
  • Som vil få deg til 40 fletching
  • Tidsbruk: 1-2 dager, avhengig av din tid på nettet, og hvor hardt du jobber. (Noen mennesker har vært kjent for å fullføre på mindre enn en dag.)
  • Tid til å fullføre på mindre enn en dag: 4 timer med online tid.
 2. 2
  Den midterste nivåene (nivå 41-71): Du vil fortsette fletching selje tømmer i dette trinnet til du kommer 55 fletching, så vil du flytte inn på lønn lengter. (Du vil trenge ca 5,000-7,000 piletrær.)
 3. 3
  Du trenger penger for dette trinnet, det vil miste deg om 300.000 gp. Kjøp om 10k lønn logger og Fletch dem inn longbows (U), hvis du ikke tankene å ta litt mer tid for 99, så ville jeg foreslå at du bruker piletrær. Akkurat som du gjorde i trinn før dette, vil du få en liten sum penger på det, men det kan ta noen dager til.
 4. 4
  Resten er enkelt, vil du gjøre disse lengter til level 70 fletching. Forbered deg selv, disse neste nivåene er ofte det mest smertefulle, og er der de fleste avslutter.
  • Estimert tid til å fullføre dette trinnet: 2-3 dager.
  • Tid det ville ta å fullføre på to dager eller mindre: 5 timer om dagen på RuneScape, eller mer.
 5. 5
  Utfordringen (nivå 71-85): Før du begynner dette trinnet, må du huske på at avhengig av prisen du kjøper yews og bue strenger, kan du miste en del av pengene dine. Jeg foreslår at hvis du prøver å få 99 du gjøre noen penger tilbake før du fortsetter, med mindre du har 7m +. Dette trinnet er enkel, men det tårer deg i filler. I motsetning magiske longs (neste trinn) du ikke får exp som fort fra yews. Du vil faktisk streng i dette trinnet. Du må kjøpe til sammen rundt 15.000 barlind logger og 15000 bow strenger i dette trinnet. Hvis du ikke har mye penger (Som 12m +) utarbeider deretter selv å kjøpe i porsjoner. For eksempel: kjøpe 2000 yews og bue strenger, og gjøre dem, selge dem, og gjøre det igjen. (Du kan kjøpe din logger og bue strenger lett i Grand Exchange.
  • Etter å ha gjort om 15.000 barlind lengter, vil du være omtrent klar for den dyreste, men mest spennende trinn. Den magiske langbue.
  • Estimert tid for dette trinnet: Om 6-12 dager.
 6. 6
  Den vanskeligste delen, men det mest spennende: Nå nærmer du deg 99, og du får gått ut. Du har en lang vei å gå om. Så forbered deg selv. Dette er hva du trenger: Om 5M; 1GP er alt du trenger, vil du kjøpe magiske logger og strenger, og rett og slett gjøre det til du kommer 99

Gratulerer, du har fått 99 i mindre enn 10 dager.

Mining

Hvorfor bør du mestre gruvedrift, Vel første av sitt den beste måten å tjene penger i F2P.

Best for pengene

 1. 1
  Første gruva tinn på Varrock øst gjør dette til du får et nivå på 15 disse gi deg 17 0,5 exp hver de også er 22 GP.
 2. 2
  Deretter gruve jern i Varrock øst og gjøre dette til 30. gruvedrift Dette gir deg 35 exp per malm, men det er gode penger.
 3. 3
  Nå mine kull i lumbridge sump inntil 40 gruvedrift dette vil komme godt med stål smithing. Kull gir 50 exp hver malm.
 4. 4
  Så mitt gull, er gull god exp det gir 65 exp per malm og det gir gode penger. Gjør gull til 55 mining.gold er funnet i Al Karid
 5. 5
  Neste gjøre Mithril malm som selger for ca 200 gull, og det gir 85 exp per malm. vil du finne Mithril i al karid, gjør Mithril til 70 gruvedrift. * I midten av dette vil du være i stand til å gå inn i gruvedrift laug som har fått Mithril malm også.
 6. 6
  Nå gjør steinhard till 85 gruvedrift vil du finne dette i al karid eller gruvedrift guild. Steinhard gir 90 exp.
 7. 7
  Nå den endelige malm er runite. gjøre dette til 99 og du har din 99 i gruvedrift og om 6mil mynter

Best for xp

 1. 1
  Første gruva tinn på Varrock øst gjør dette til du får et nivå på 15 disse gi deg 17 0,5 exp hver de også er 87 GP.
 2. 2
  Neste power-gruven jern til 99. hvis u ønsker å bank det hele u ville gjøre om 56mill.

Smithing

Denne ferdigheten regnes som en av de mest utfordrende ferdigheter for å oppnå 99 i. Det definitivt krever mye tid, og hvis du kjøper barer, det krever mye penger også. Et nyttig tips å lette noe av kjedsomhet ville være å enten prate med andre mennesker eller utvinne noen av malm. Håper denne guiden hjelper.

1-18: Bronse barer Start ut ved å kjøpe like mengder av tinn og kobber og smelt dem i bronse barer. gjøre dette til nivå 18.

18-33: Bronse Platebodies Med bronse barer som du gjorde i forrige trinn bruker dem til å lage bronse platebodies. Dette er den raskeste måten å få smithing exp her, men du er ikke begrenset til å lage disse. Platebodies er bare den beste måten å få smithing nivåer. Du vil sannsynligvis nødt til å kjøpe eller smelt mer bronse barer å få til å gjøre nok bronse platebodies å komme til nivå 33.

33-48: Iron Platebodies Det anbefales at du mine og smelt noen av dine jernstenger her som suksessrate på smelteverk jernstenger svever rundt 70-80%, og dermed bør du spare litt penger. Igjen, noe som gjør platebodies er den raskeste måten å få exp / nivåer.

48-68: Stål Platebodies Ting vil begynne å ikke få, men føler mye tregere her, og hvis du er en av dem som ikke liker å bruke mye penger, ville jeg svært foreslår enten å fortsette å lage jern platebodies, som jernstenger koste omtrent 1/3 av stålstenger, eller gruvedrift og smelting av malm.

68-99: Mithril Platebodies Det siste trinnet for å oppnå 99 smithing. Jeg tyder ikke på noe over Mithril fordi en eller begge, de er svært kostbare, og at de tar enda mer tid til å få. Og igjen, hvis du ikke er en store penger spender, ville jeg fortsatt svært foreslår gruvedrift og smelting barer, og eller fortsetter å gjøre jern / stål platebodies. Hvis du klarer å få 99 smithing i f2p, kudos til deg!

Tips

 • Husk at når du er laging varierte rustning, vil tråden går ut etter hvert, så får ekstra tråd. Ikke bekymre deg, selv 1K tråden vil bare ta opp en inventar plass.
 • Også bare oppmerksom på at tinderbox er ubegrenset, noe som betyr at den kan lyse opp en uendelig mengde av tømmer.
 • Bare husk at når du kommer rundt nivå 70 i en ferdighet, det blir ekstremt kjedelig, så trene på andre ferdigheter først.
 • Husk også at når du oppnår et nivå (for eksempel gruvedrift level 31), så kan du kjøpe en bedre hakke, slik at du kan min raskere.
 • En god og enkel måte å komme i smithing opp, er å gjøre Knights Quest. Det tar ca 15 minutter, og vil gi deg smithing 12725 xp. (Dette får du fra nivå 1-29 smithing!)
 • Husk: Denne guiden er hovedsaklig viser deg hvordan du får 99 i ferdigheter, ikke ved å tjene penger med denne ferdigheten.
 • Hvis du ser dine nivåer går tregere og tregere, slutte å se på den statistiske ark. det vil gå med mye raskere hvis ikke sjekker hvert 10. sekund.
 • Husk at prisene i Grand Exchange vil variere fra tid til annen, så når du tror det når det høyeste, selge den.
 • Også fiske og matlaging går sammen. Beste fisk tunfisk (lvl 35) eller sverd (lvl 50) fisk for mye XP for cooking.Good sted å gjøre dette på er på karamja øya (ADVARSEL kan være mye poeple der).
 • Hvis du er en F2p miner og velger å utvinne runite på nivå 85, husk at runite malm kan ta opptil 12 minutter å respawn og det er også tilgjengelig i gruvedrift laug ressurs fangehullet, men det er botted på jevnlig med roboter bytte verdener.
 • Vær hyggelig mot andre mennesker! En gang i blant, er du fri til å spørre hva deres gruvedrift nivå er eller hva... men for det meste, prøv å ikke komme inn noen argumenter (Hvis du virkelig ønsker å lære noen oppførsel, holde vulgarities ut av veien) slik at du ikke blir rapportert og få dempet eller utestengt.
 • Få et høyt nivå for noen ferdigheter krever mye tid, så ikke gi opp selv om du måtte ta en måned å få en ferdighet til lvl 70 år.
 • Hvis du er en menber så du bør bruke ectofungus nær Canfis å få mer erfaring.
 • Hvis du blir virkelig lei hvis du trener, bør du vurdere å gjøre noe annet mens du trener. Dette er ikke anbefalt hvis du har en langsom internettforbindelse. Du kan gå på Google, kan du gå på http://www.youtube.com, eller du kan gå til et sted du alltid gå foran Google og Runescape.com.
 • Dungeoneering, er den ny ferdighet sluppet en noenlunde grei måte å trene alle F2P statistikk på en gang uten å betale noen gull - bare sørg for at din exp aksjen er på når du Dungeoneering i en gruppe, slik at andre "donere" litt exp til deg. Hvis du finner Dungeoneering nyttig å trene visse statistikker, gjerne trene mens Dungeoneering!
 • Prøv sikte på et visst nivå. Eksempel: Hvis du er nivå 1, mål for nivå 10. Hvis du er level 10, mål for 20 etc, etc.
 • Når du er gruvedrift, kan en annen person stjele malm som du prøver å gruve. For å forhindre dette, klikk på malm når hakke berører den. Det må være nøyaktig på malm ellers vil det ikke fungere. Hvis du har gjort dette riktig, vil den andre fyren (e) må starte på nytt to ganger, og du vil umiddelbart få malmen i din beholdning. Husk at en tidligere oppdatering endrer hvordan du mine, så det vil være vanskeligere å gjøre dette. Vær oppmerksom på at det vil øke sjansene dine for å bryte din hakke. Det er det samme med saging i tre.
 • Noen ganger, tilfeldige hendelser skje med deg, og du vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvis du følger instruksjonene fra en mann, vil du få en belønning. Labyrinten har den best jeg en gang fikk 53 dødsfall runer, 200 stål piler og 20 lov runer som en belønning når jeg ferdig labyrinten!
 • Hvis du trenger penger, prøve å få kuskinn og selge den. Du trenger penger til å trene ferdigheter, og du trenger mye. For mer informasjon kan du lese Tjen penger på runescape som medlem. Hvis du er en ikke-medlem og trenger penger, har artikkelen noen ikke-medlemsland metoder for å tjene penger. Du vil bli overrasket over hvor mye den viktigste forfatteren jobbet på den artikkelen.
 • Ikke kast bort tid på å snakke med andre mennesker med mindre det er nødvendig. Hvis ferdighet som du jobber med blir veldig kjedelig, er du fri til å delta i en klan, men for det meste, du ønsker ikke å kaste bort tid på datamaskinen snakke med andre mennesker. Hvis du prøver å selge en vare som er vanskelig å selge på Grand Exchange, kan du gjøre det, men husk at du ønsker å få dine ferdigheter så raskt som mulig til 99. Deretter er du fri til å snakke, og opprette en ny konto og starte hele syklusen igjen.

Advarsler

 • Runescape er et spill, så ta en pause en gang i blant. Si at du har spilt to timer i strekk. Vel, du ta en pause, med mindre du vil at foreldrene dine skal kjefte på deg non-stop.
 • Hvis du får dempet, er du ikke i stand til å snakke fritt, men er du fortsatt i stand til å bruke rask prat. P-mods har muligheten til å dempe folk hvis de får båret bort eller krenke en person. Jo mer alvorlig situasjonen er, jo lenger du vil få dempet. Hvis dette er en permanent mute, er du fri til å opprette en ny konto og starte syklusen igjen, men du kan fortsatt spille på den. Bare fordi en konto er dempet betyr ikke at det er forbudt.
 • Hvis du er utestengt (midlertidig), har du ikke lov til å spille på den kontoen for en viss tid. For å finne ut når den vil bli fjernet forbudet, bare prøve å logge seg på det forbudte konto, og det vil si at det er forbudt, og hvor mange dager før den vil bli fjernet forbudet. Hvis du blir utestengt (permanent), så betyr det at du ikke har lov til å spille på den kontoen lenger. Du kan fortsatt sjekke ut de høye poengsummer og se om du har noen ferdigheter på det, men du må opprette en ny konto... med mindre du ønsker å slutte.
 • I konklusjonen, som nivåene blir høyere og høyere, kan det være lurt å holde snill og holde ut av 'forbrytelse' så din innsats ikke vil være bortkastet ved å bli utestengt eller andre dårlige bevegelser (for eksempel å bli hacket).
 • Hvis du leser denne veiledningen nøye og ordentlig, hvis du følger denne guiden for å få level 99 i nesten alle ferdighetsnivåer, vil det ta mer enn ett år. Forbered deg selv.

Ting du trenger

 • Datamaskin.
 • Pålitelig Internett-tilkobling (lag er ikke morsomt!)
 • RuneScape konto.
 • Tid til noe liv.
 • Tid til å se filmer mens multi-tasking.
 • Tid til å se Ventrillo trakassering videoer som dette: http://www.youtube.com/watch?v=OqbOHLrgAzI