Wkuno

Hvordan få 99 tyvaktige på runescape

Hvis du vil vite hvordan du får 99 tyvaktige på Runescape, er dette stedet å være.

Trinn

Hvordan få 99 tyvaktige på runescape. Det første skrittet for å tyvaktige er vanskelig, du trenger bare å stjele menn og kvinner fra lvl 1-5 i lumbridge.
Hvordan få 99 tyvaktige på runescape. Det første skrittet for å tyvaktige er vanskelig, du trenger bare å stjele menn og kvinner fra lvl 1-5 i lumbridge.
 1. 1
  Det første skrittet for å tyvaktige er vanskelig, du trenger bare å stjele menn og kvinner fra lvl 1-5 i lumbridge.
 2. 2
  Lvl 5-20 er at du skal stjele fra kake boder i Ardougne. Du ønsker kanskje å få på et trygt sted hvis du er et lavt nivå for hvis en vakt ser deg, vil han angripe deg. Et fint sted ligger på østsiden kake stall, på nordsiden, som vaktene har en tendens til å fokusere på spillere viet til vestsiden av stall selv.
 3. 3
  Enten stjele fra silke boder fra lvl 20-38 eller 20-40. Den silke stall er også i Ardougne. Silke er ekstremt god til å selge i Al-Kharid Silk selger. Som du får en fortjeneste!
 4. 4
  Thieve mestre bønder fra lvl 38 - (eller 40) til lvl 55 år. Grunnen til at du ikke stjele fra folk senere i utjevning opp i mellom 38-55 er fordi mester bønder kan få deg noen ganske gode penger, for eksempel; Den Snapdragon frø kan bli solgt for godt over 30k +. Den beste mester bonden å stjele er sannsynligvis i draynor. Selv om sier det, er det en nord for Ardougne bra også, som du kan stjele kaker fra nærliggende kake boder og deretter gå tilbake til tyvaktige din. Du kan bli ganske velstående via denne metoden.
 5. 5
  Til slutt, prøv å gjøre noen minispill på tyvaktige. For eksempel; Pyramid Plunder, eller trollkvinne 'Garden. Hvis du går for Pyramid Plunder, sørg for at du legger ut ruten din, hva du vil stjele fra, etc. også. Se på guider for hjelp, som å sjekke sarkofager vil IKKE gi deg Thieving xp. IKKE bruk en lockpick eller snakecharm. Dette vil redusere tyvaktige xp... som betyr at du må spille de minigame flere ganger for å nå målet ditt.
  • Og en liten hendig tips. Hvis søker urnene i pyramiden. SJEKK FOR SLANGER! Du vil få ekstremt store mengder xp bare ved å gjøre dette. Du trenger ikke engang å søke urnen seg til å motta xp. Selv om det er nyttig..
 6. 6
  Forresten, er trollkvinne 'hage vanskelig som du må få rett nødvendige frukt som trengs for et glass squi'rk juice.
 7. 7
  Deretter kan du bruke en morter med dem. Og deretter gi juice (som er innenfor «en øl glass) til Osmar (utenfor Al-Kharid palasset) som er kledd i svart. Og han vil kjøpe juice for Thieving xp.
 8. 8
  Dette krever mye hardt arbeid og tålmodighet! men hvis du samle alle squi'rks nødvendig og da! gjøre dem til juice og handel for xp, vil du finne du vil få 99 tyvaktige sannsynligvis i løpet av en dag med trading juice.
 9. 9
  Som er alt gøy! (Denne metode anbefales ikke!)
 10. 10
  Hvis du er virkelig seriøs om å få 99 tyvaktige, begynner det virkelige arbeidet på rundt level 55. Hvis du følger guiden ovenfor, vil du ha 166 636 erfaring. For å komme til nivå 99, må du få en ytterligere 12.867.795 opplevelse. Her har du fire alternativer:
  • Lommetyv riddere på Ardougne markedet. Dette er relativt enkelt og kan være lønnsomt, fordi agility oppdatering i januar 2010. Lokke en ridder i et hus med en trapp, svinge en bue og noen piler slik at du ikke ved et uhell angriper ridder, lukk døren og start lommetyver! Ardougne kappe og hansker med stillhet anbefalt, pluss litt mat som de vil treffe deg for tre skader hver gang du mislykkes.
  • Blackjack banditter i Pollnivneach (du kan faktisk begynne blackjacking skjeggete pollnivnian banditter på nivå 45). Det er verdt å lese en guide som spesifikt til å maksimere opplevelsen gevinst fra å gjøre dette, men blackjacking banditter og deretter menaphite kjeltringer kan gi noen av den beste opplevelsen i spillet. Men det er svært kjedelig og krever en enorm mengde repeterende klikke.
  • Trollkvinne hage minispill. Hvis du vet hvordan du skal hver runde kan gjennomføres med ett klikk. Mer komplisert enn de andre metodene, kan dette være ganske morsomt og kanskje en fin avveksling fra den ensformige lommetyver for en stund.
  • Pyramide plyndring. Dette gir erfaring priser i underkant blackjacking, men gir bedre fortjeneste og er marginalt mindre repeterende. Igjen er det nok av guider hvordan du kan maksimere opplevelsen gevinst.
  Som i fjor på nivå 90 er det en ny mulighet til å lommetyv dverg handelsmenn, men om erfaringene er raskere enn pyramide plyndring eller blackjacking er uklart. Uansett hvilken metode du velger, kan du forvente erfaring priser i overkant av 100k i timen, og over nivå 90 tyvaktige mennesker rapporterer priser på 200, selv 250k per time. Lykke til!

Tips

 • I Ardougne, stjele fra kake boder er noen ganger vanskelig fordi du må se opp for eieren og vaktene. hvis vaktene ser du de vil prøve å drepe deg. Drepe vakter blir veldig kjedelig.
 • Botsøvelser hansker (valgfritt)
 • Når du stjeler fra boder, Du ønsker å være sikker på at eieren av stall ikke ser på deg eller han vil se deg og si noe sånt som "komme ut av det!" eller ring vaktene.
  1. Hvis du gjør Pyramid Plunder og du bare bare vil tyvaktige exp. Ikke åpne sarkofager. (Samlebetegnelse)
 • Spotted eller Spottier Cape (valgfritt)
 • Og prøver å bruke Teleport til trollkvinnen 'Garden hjelp av Broom stick kjøpt fra søken "Swept Away". Du må fortrylle de ansatte ved å snakke med lærlingen i huset på Al-Kharid om det du må være medlem for å gjøre dette.

Advarsler

 • Trollkvinne 'Garden er ikke et trygt minispill hvis du er forgiftet. Men bortsett fra det, bør du være i orden.
 • Ta hensyn til vaktene rundt bodene, de er level 20 og kan drepe lavere nivåer lett.
 • Pyramid Plunder er ekstremt farlig! og du må ha minst fire Antipoison Eliksirer og mat. Det er ikke et trygt minispill!