Wkuno

Hvordan få 99 hunter i runescape

Vil du skryte til vennene dine at du har 99 Hunter? Ønsker du å få en ferdighet til 99, men du er på et stramt budsjett? Har du bare ønsker å vite hvordan du får 99 hunter? Hvis du svarte ja på ett eller flere av disse spørsmålene, er sjansen stor for at du vil like denne artikkelen!

Trinn

Hvordan få 99 hunter i runescape. Fra nivå 1 må du enten spore polare kebbits (nord for relleka i Snøhvit jeger grunnlag), eller gå på jakt Crimson swifts (nord-øst for å mobilisere hærer).
Hvordan få 99 hunter i runescape. Fra nivå 1 må du enten spore polare kebbits (nord for relleka i Snøhvit jeger grunnlag), eller gå på jakt Crimson swifts (nord-øst for å mobilisere hærer).
 1. 1
  Får ca 20k mynter. (En veldig enkel måte å gjøre dette på er å samle noen få urter)
 2. 2
  Fra nivå 1 må du enten spore polare kebbits (nord for relleka i Snøhvit jeger grunnlag), eller gå på jakt Crimson swifts (nord-øst for å mobilisere hærer).
 3. 3
  Jakte disse før du når level 9 jeger. Deretter bytte til Copper longtails.
 4. 4
  Hunt kobber longtails (ligger sør for piscatoris fiske koloni) til den er level 23.
 5. 5
  På nivå 23 kan du nå Deadfall felle vilt kebbits. (Ta med en meisel hvis du har level 34 fletching å lage bolter fra kebbit toppene.)
 6. 6
  Få din jakt nivå til 29.
 7. 7
  Gå til jegeren sted sørøst for banken i canifis. (Du må ha fullført "Priest in Peril" søken.)
 8. 8
  Catch sump øgler. Du kan angi tre feller når du er level 40. (Pr. 09.03.12 Swamp Lizards gjøre ganske mye penger (1438gp) hvis villig til å løpe til banken.)
 9. 9
  Gjør dette til jeger nivå 47.
 10. 10
  Når du kommer til 47, kjøpe øde kapper og ørken støvler og 14 waterskins (4). Gå til Orange salamandere i ørkenen. (Ta en teppe tur til Uzer, og deretter gå vestover.) Det anbefales at du slipper dem alle, som de ikke selger godt.
 11. 11
  Når du har fått 59 jeger, jakte rød salamandere. Disse er plassert Sør-vest for East Ardougne. (Den enkleste måten å komme dit er å gjøre oppdrag for Lunar spell boken, og bruke spell "Ourania Teleport")
 12. 12
  Det finnes flere alternativer på dette punktet. Du kan feste med røde salamandere. Hvis du har høyt jordbruk, Herblore du kan gå til Herblore habitat starter på 70 (jeg vil ikke anbefale det til 80). Hvis du har høy smidighet du kan barehand sommerfugler.
 13. 13
  Metode 1 er for folk med lave sekundære ferdigheter. Røde salamandere er den beste exp når du ikke har jordbruk / Herblore / agility. Ved 80 uten sammenkalle kjent kan du få 100k/hr. På 90 bør du være i stand til å komme seg rundt 110k/hr.
 14. 14
  Metode 2 er uten tvil den raskeste. Herblore habitat er utrolig jeger exp. Hvis du har 77 jordbruk og 54 Herblore du kan låse opp alle jadinkos. Jakt draconics ved stranden kan netto du 150-200k/hr. Hvis du har 75 Herblore, på 81 jeger kan du jakte Zamorak jadinkos og danner Zamorak potter. Disse gir en 10% exp boost til jeger. Ved hjelp av en zammy potten, full witchdoctor, en arktisk bjørn, og scentless potter kan netto deg opp til 300k xp / time ved Draconic jadinkos.
 15. 15
  Metode 3 er litt bedre enn røde salamandere, men krever 90 agility. Som du nivå opp kan du barehand fange sommerfugler for 150k xp / time.

Pengene gjør metoden

 1. 1
  Red chinchompas 63-99 er veldig gode penger for alle nivåer, og kan tjene opptil 37m.
 2. 2
  Du kan jakte røde chinchompas på nivå 63, men jeg anbefaler deg ikke, da de er trege EXP til nivå 80 +. Hvis du gjør det, ta en Hunter potion, eller rett og slett røyk dine feller. Du kan gjøre det ved å få en Torch fra Jakt butikken i Yanille, eller kjøpe den fra Grand Exchange. Tenn det med en kruttønne, og deretter sette en felle, deretter bruke lit fakkelen på den.
 3. 3
  Du kan jakte dem i feldip hills, like sør for jakt hytta der du kan hente "jeger skillcape" fra.
 4. 4
  En annen metode kan være 63-80 kan du jakte røde salamandere, ved slottet kriger. og deretter 80-99 kan du jakte røde chins av jeger-master.
 5. 5
  Men kommer de beste pengene i jeger fra grenwall. Det krever 69 tilkalle for frukt flaggermus å være effektiv. Det krever også en søken omflakkende alver, Regicide og underjordisk pass. Du kan ta to eller tre frukt flaggermus og en haug med ruller. Bruk ruller for å gyte papaya til agn pawya, deretter bruke pawya til agn grenwall. Det er best å ha feller for begge går på en gang slik at beholdningen ikke fyller. Men dette er ikke bra exp! Det vil være veldig treg, men ganske lønnsomt. 200m + kan gjøres 77-99 avhengig av prisen på toppene.

Tips

 • Husk å ikke frigi chins for noen av dere som er nysgjerrige. God jakt.
 • Hvis du er bekymret for å drepe chinchompas mens jakt, utøve en bue eller armbrøst uten ammo, vil det ikke la deg angripe dem.
 • Alltid bo minst fire eller fem skritt fra fellen din, da dette vil gjøre byttet mindre vanskelig å fange.
 • Hvis du er villig til banken Ruby Harvest-Sommerfugler og Swamp Lizards de selger for nesten 1k hver så prøv å bank dem
 • Det kan være lurt å vurdere iført Larupia klær i Feldip Hills Hunter området for å hjelpe sjansene for å lage en vellykket fangst.
 • På level 40 hunter, kan du bruke en hellig leire net, som dobler jakt exp når de brukes.
 • Røyk feller, tar det bare et par klikk, og er svært nyttig for nivå 63-80 Hunter.
 • Når du får fillete Larupia pels, fikse det fordi det selger for så mye mer og er godt laging xp for lave nivåer.
 • Det tok meg en uke 1-75 så en annen 3-4 for 75-99.
 • Husk: Hvis du fanger chinchompas, trenger du ikke å bank!
 • Ha det gøy! Jakt er en av de mest morsomme ferdigheter til å trene, og nyt 99 Jakt Skill Cape.
 • Fremfusende Impulser er ikke verdt å bruke tid til å trene jeger på.

Happy Hunting and good luck på å få til 99 mark!

Advarsler

 • Husk alltid sette ditt liv, lekser, og familien før Runescape.
 • Ikke selge chinchompas på laveste pris bare for å få penger raskt. Det er bedre å få et par ekstra millioner ved å selge til markedspris eller høyere (kanskje 10 gp lavere). Husk at du jobbet for dette, slik at du fortjener en fair pris. Ikke ta mindre enn hva som er rettferdig
 • Feller vil forsvinne hvis ingenting skjer med dem i 2 minutter (akkurat som du droppet det). Så vær forsiktig når du setter feller, og sørg for å re-sette dem hver par minutter hvis ingenting skjer med dem.
 • Ikke miste konsentrasjonen i ørkenen som du kan kjøre ut av vannet og dø.
 • Skulle verden du planla å bruke bli tatt, prøve å bytte verdener eller flekker.
 • En annen ting om chinchompas, angripe dem vil gjøre dem til å eksplodere og forårsake 20 skader (for alle chinchompas)
 • Hvis en annen spiller på den røde chinchompas får en tilfeldig, og deres feller falle over, gi dem deres feller tilbake til dem. Husk, det kan skje med deg.
 • Hvis du klikker utgivelse på dine chinchompas du vil miste alle dem som kan være svært kostbare å alle dine anstrengelser, ikke bare mister du mye gull stykker, men kan bulke din tillit.
 • Ikke agn feller mindre agn er nødvendig, sløser det tid, penger og inventar! (Eksempel på tiltrengte er aper, og det er å sammenkalle, ikke engang jakt)