Wkuno

Hvordan sette festeklipsene på en ipad saken

Den iPad er en praktisk enhet, men du kan være bekymret for å forlate den ligge rundt eller la det bak. Apple iPad veske er bra for å beskytte, gjennomføring og propping opp iPad, men det har ingen klipp for å feste en skulderstropp for enkel transport. Ved hjelp av metoden skissert her, kan du feste stropper for å gjøre bære den rundt mye enklere.

Merk: Disse festeklipsene vil bare fungere ordentlig på den opprinnelige iPad veske laget av Apple.

Trinn

Hvordan sette festeklipsene på en ipad saken. Fjerne iPad fra standard problemet eple ipad saken.
Hvordan sette festeklipsene på en ipad saken. Fjerne iPad fra standard problemet eple ipad saken.
 1. 1
  Samle materialer. Disse er listet opp nedenfor i "hva du trenger".
 2. 2
  Fjerne iPad fra standard problemet eple ipad saken. Brett ut låsing klaff og varsomt slippe den fra den stramme klørne til saken. Gå sakte og ikke strekke tilfelle - tålmodighet gresshoppe! Når du tar den, merker toppen har to små åpninger for mikrofon / øre telefonkontakt og strømbryter.
 3. 3
  Forbered stroppene. Træ stroppen materialet gjennom ringen og fold som vist.
 4. 4
  Monter remmen til saken. Plasser ring og stropp som vist, slik at stroppen ligger på innsiden av saken og ringen bare stikker gjennom tilgang hullet. Ringen skal være like på tilgang hull uten overflødig stroppemateriale utstående. Det vil strekke seg noe ved bruk.
 5. 5
  Plasser stroppene som vist. Legg merke til den høyre side stroppen er posisjonert for å unngå den pukkel på baksiden av kabinettet.
 6. 6
  Markere posisjonen med tusj: En grønn en fungerer godt. IPad gjør en god straight edge.
 7. 7
  Fest stroppene. En av gangen, forsiktig kjøre en perle av ned linjen, og trykk stroppene inn i sement. Bare veldig lite bør stikke. Ved hjelp av voks papir fra kjøkkenet, trykk forsiktig i stroppen for å spre sement.
 8. 8
  Hold den sammensatte sammen for å tørke. Ved hjelp av en papir kutter, kutte om lag 30 ark brukt kontorpapir 8 ½ av 6 ½ inches (21,5 cm x 16,5 cm) til å passe inne i saken. Med voks papir fortsatt på plass, må papiret legges på toppen, som vist, og sett flere store bøker på toppen for å trykke forsamlingen. La den stå i minst en time for å tørke. (Noen forslag til tunge bøker: Anything by Edward Tufte, MC Escher eller NASA.)
 9. 9
  Her er det endelige produktet med skulderstropp klipset fast. Nå kan du bære din iPad uten å bekymre sette den ned og la den ligge et sted!

Tips

 • En stor gummistrikk vil holde saken avsluttet som du bærer den. Alternativt, hvis du plasserer saken slik at klaffen er mot hoften som du bærer iPad, vil det en tendens til å holde stengt bedre enn om klaffen er lov til å åpne vekk fra kroppen.

Advarsler

 • Teste arbeidet ved å feste en skulderstropp og riste iPad over en myk sofa å være sikker på at vedleggene er sikre.

Ting du trenger

 • Stoff sement - det er en som heter "Unik Stitch" - den minste størrelsen tube eller flaske er alt du trenger
 • Seam tape
 • Rasting tape eller heavy duty bånd (18 inches / 45,7 cm) (tilsvarende element 2.884.336 ved Joannes Fabric avbildet her)
 • Små splitringer, 2 trengte ca ½ inch/1.27 cm diameter (faste ringer ville fungere, men disse var lett å finne)
 • Voks papir