Wkuno

Hvordan raskt lære å spille akustisk gitar selv

Vellykket lære å spille gitar er innenfor rekkevidde av de fleste, men mange nybegynnere gir opp for fort. Ofte vil slutte nybegynnere skylde deres mangel på tid til å øve, og at det å spille vondt fingrene. Problemet er at de bare ikke øve nok. Denne siden kan ikke gi deg mer tid til å øve, men det vil vise deg hvordan du kan lykkes bli en tilstrekkelig gitarist uten bekostning av betalt instruksjon.

Trinn

Hvordan raskt lære å spille akustisk gitar selv. Forskning og velge instruksjon nettsteder på nettet.
Hvordan raskt lære å spille akustisk gitar selv. Forskning og velge instruksjon nettsteder på nettet.
 1. 1
  Forskning og velge instruksjon nettsteder på nettet. Internett har hundrevis av nettsteder som tilbyr "gratis" leksjoner, hvorav de fleste er svært godt designet og kan brukes til din praksis rutine. Du er også mer sannsynlig å finne i dybden svar på dine spørsmål på den måten.
 2. 2
  Lære å skille mellom en god musiker og en dårligere en. Hvis du er omtrent så god som din favoritt musiker etter å ha spilt gitar i et par uker, kan du prøve å følge en mer dyktig musiker.
 3. 3
  Studer fysisk instrument i seg selv. Lær navnene og funksjonene til gitar, og hvordan de fungerer sammen for å lage lyder. Lær hvordan lyd sendes ut fra gitaren, og hvordan spenninger påvirker strengene. En halv time brukte på denne grunnleggende forståelse vil bli tilbakebetalt mange ganger over hele din læring og spilletid.
 4. 4
  Lær deg så mange forskjellige måter å spille en akkord som du kan. For eksempel er det 10 forskjellige slite hånd stillinger for å spille C akkord. Tydeligvis, gå for en "perfekt" open C akkord først, men jo flere måter du kjenner til å spille en akkord, jo mer fleksibilitet du vil ha i å flytte fra en akkord til en annen. Dette kan også komme godt med hvis du bestemmer deg for å prøve å komponere ny musikk.
 5. 5
  Praksis daglig (5 av 7 dager minimum) i minst en halv time. Hvis du ønsker å lære raskt, må du tvangsfore hjernen din med gitar. Dette innebærer å lære hvordan å ha et godt øre for endringer i lyd / pitch / intonasjon, komfortabelt posisjonere kroppen din (inkludert ben, rygg, skulder og arm posisjoner), klimpre-hånd koordinasjon og teknikk, gnage hånd koordinasjon og teknikk, og viktigst, gnage hånd muskel minne.
 6. 6
  Øv på akkorder og hånd posisjoner stille mens du ser på TV eller snakker med en venn. Læring slite hånd muskel minne er mye vanskeligere enn å lære klimpre hånd muskel minne (unntatt finger picking). Du trenger ikke å bruke den andre hånden i det hele tatt, bare gå over de forskjellige akkorder om og om igjen. TV eller en samtale vil hjelpe deg å unngå å se ned på hendene for mye. Men når man lærer akkord posisjoner du bør studere fingrene intenst - sørg for at du får akkord posisjon korrekt slik at muskel hukommelse er riktig. Over tid, se på fingrene sjeldnere, men likevel sjekke at du har oppnådd riktig posisjon. Over tid din tillit i fingeren posisjon for akkorder vil vokse og du trenger ikke å se så ofte.
 7. 7
  Bygge hard hud på fingertuppene. Dette vil være smertefullt, og vil gjøre fingrene vondt. Når du utvikler hard hud skjønt, vil smerten du en gang følte overraskende forsvinne. Hvor lang tid dette tar er opp til deg. Jo mer du øver, jo raskere vil det skje. Det er flere callus-building produkter du kan kjøpe i tillegg.
 8. 8
  Lær Barre akkorder sammen med åpne akkorder. Ikke hopp Barre akkorder rett og slett fordi de er vanskelig. Som med utviklingsland hard hud, jo mer du spiller jo lettere vil det bli. Sperring en akkord er nesten helt avhengig av styrken i din slite hånden.
 9. 9
  Bygge opp musklene i gnage hånd ved gjentatte ganger å klemme en tennisball eller lignende gjenstand i 5 minutter, et par ganger om dagen. (Vær forsiktig, kan dette føre til repeterende Stress Syndrome)
 10. 10
  Tillat deg selv å bli frustrert. Det er uunngåelig. Det er normalt. Det akkord du har prøvd å stemme rent for de siste dagene, eller uker, vil på sikt lyden klar og tydelig. Fortsette arbeidet på det og før du vet ordet av det, bare klimprer sammen, vil du prøve igjen å stemme at akkord perfekt og vil gjøre det.
 11. 11
  Praksis. Praksis. Praksis. Øvelse gjør mester er ikke bare noen gamle koner 'tale. Når du trener, strever for kvalitet, hvis du øve slurvete du vil gjøre dårlige vaner permanent. En bedre aforisme faktisk kan være, "Øvelse gjør permanent." Også, akkurat som vekt-trening idrettsutøvere rotere sine øvelser, med fokus på en del av kroppen en dag, er det mulig å øve passasjer med fokus på ulike aspekter - tone, glatthet, hastighet, nøyaktighet. Ved å konsentrere seg om ulike praksis fasetter av musikk hver for seg, kan du forbedre dine ferdigheter og forbedre din generelle spille!
 12. 12
  Spille sammen med CD-versjoner av sanger du liker. CD-spilleren er et flott verktøy for musikk elever fordi det er lett å spole tilbake og gjenta selv svært små biter av en sang.
 13. 13
  Begynn å spille sanger. Det er to måter å lese gitar musikk. En teknikk som kalles noter og den andre kalles kategorien; Googling temaet og lære å lese både er svært verdifull.
 14. 14
  Spille mer enn én type gitar. Begynne å lære bass, spille klassisk gitar, spille tenor gitar, spille elektrisk gitar. Du vil bli tatt med lyden av de forskjellige gitarer.
 15. 15
  Nyt ny gitar spiller ferdigheter!

Tips

 • Lære flere måter å sjekke du spiller på melodi og tuning. Det kan ta en stund å utvikle et øre for hva som er rett.
 • Hvis du har en venn som er en erfaren gitarist, prøv å komme sammen med ham / henne en gang i uken for å jamme sammen. Selv om han / hun er mye bedre, du vil bare redusere tiden det normalt tar å lære gitar ved bare å spille ved siden av dem, se og lære hvordan de spiller.
 • Samle tabulatur fra mange forskjellige artister. Du vil finne gratis tabs på internett med sannsynligvis om en 99% sjanse for å finne den riktige kategorien på den første siden av listen resultater. Skriv inn navnet på sangen, artisten og ordene "guitar tab" i et søkevindu. Du har mange valg. Uansett hva slags sjanger av musikk sangene er, hvis du liker å spille dem, og deretter spille dem.
 • Betale litt ekstra for en god gitar. Hvis du ønsker å kjøpe din første gitar, men er ikke sikker på at du vil like å spille eller har tid til å øve, kjøpe en billig en. Så hvis du velger å fortsette med det, kan du oppgradere til en dyrere en uten å gå over budsjettet. Pass på at det ikke er for "billig", men. Noen gitarer kan ha uønskede egenskaper som kan avskrekke deg fra å nyte å spille mens læring. Ting som en anstendig handling (avstand mellom strenger og gripebrettet) er viktige å vurdere. Hvis det er for høyt, vil du bli bedt om å trykke ned hardere på strengene for å få en god lyd forårsake overflødig smerter i fingertuppene og overflødig frustrasjon.
 • prøve å bruke video gitartimer fra nettsteder som tocarguitar.com youtube, fretplay, og ultimate gitar
 • Snarere enn å praktisere i lengre og mindre hyppige økter, prøv å trene i kortere hyppigere økter. Hjernen din er i stand til å huske akkorder og mønstre raskere på denne måten, og det vil også gjøre det lettere på fingrene når du først starter.
 • sammen! - Eller prøve å følge noen andre synge eller spille. Det vil hjelpe din pacing, rytme og lytting. Hvis du arbeider med andre gitarer prøver å komme bort fra bare å kopiere hva de gjør.
 • Prøv å ta opp praksis økter for å følge utviklingen din. Selv om du ikke kan merke en umiddelbar forskjell, kan du finne det overraskende framgangen du har gjort i en relativt kort periode.
 • Ikke vær for hard mot deg selv hvis du ikke får akkordene høyre. Husk, det er din første gang. Bare ta deg god tid og ta ting sakte. Du vil få taket på det liksom.
 • Prøv å endre dine strenger regelmessig - sikkert en gang i måneden hvis du øver regelmessig hver dag. Du vil bli overrasket over hva en forbedring det kan gjøre til lyden.
 • Hvis du har en audio-redigering program som GarageBand eller Audacity, kan du velge viss del av sangen du jobber med å spille JUST den delen. Det vil hjelpe din læring enormt.
 • Det er en enkel ting å lære deg det grunnleggende om å spille gitar som beskrevet ovenfor. Det vil komme et punkt men hvis du holder deg med å spille, når du trenger den erfaring og kunnskap om en profesjonell instruktør. Dette Google-to er på ingen måte noe som tyder på at det er ingen bruk for instruktører. Det er rett og slett en guide til å komme i gang.
 • Ta notater om hvordan du føler deg og hvor godt du spiller hver gang du øver. Hvis du praktiserer daglig, vil du se en stor forskjell hver dag.
 • Aldri satt nylon klassiske strenger på en stål streng gitar, og heller ikke omvendt. De er ikke utskiftbare. Men hvis du har en stål streng akustisk, kan du bruke "silke og stål" strengene på gitaren til fingrene er tøffe nok til å bruke stål strenger, fordi de er enklere på fingrene. Legg merke til at lyden blir mer dempet og mindre strålende.
 • Hvis du er venstrehendt så må du tenke spesielt nøye når du velger en gitar. En lefty gitar vil trolig føle seg mer naturlig for deg - og kan være det riktige valget. Men hvis du kan ta deg selv å lære på en høyrehendt instrument du vil ha en mye større utvalg å velge fra, vil være i stand til å dele gitarer med andre spillere, og trenger ikke å mentalt snu akkord stillingene du ser eller leser til matche din gripebrettet. Begge hender må gjøre ganske nøyaktig arbeid likevel. Du ønsker å unngå å velge en type og deretter angrer ditt valg.
 • Lær å strategisk velge sanger til praksis, i stedet for tilfeldig å velge sanger. En slik ressurs som lærer dette er nobsguitar.com. Det er forskjellige måter å gjøre dette, men de fleste involverer sikter på noen overlapping i teknikk og teori fra en sang til den neste. Det er viktig å også plukke sanger som du faktisk liker å lytte til.
 • Lær Banjo. Med bare fire strenger, er det mye mer kartlagt og enklere.

Advarsler

 • Vær svært oppmerksom på vinkelen av venstre håndledd. Siden du lærer deg selv, vil du ikke ha en lærer som forteller deg at du holder håndleddet galt, men hvis du har den bøyd for mye, kan du gjøre alvorlig skade på deg selv. Holde det rett! Hvis du ikke er sikker på om det, vise teknikken til noen erfarne, og spør om håndleddet posisjon.
 • For å hindre at slite hånden fra skade, holde hard hud i sjakk. Ta en buffer bord til fingerspissene en eller to ganger i uken. Rasping og innlevering hard hud er viktig. Over tid det ytterste laget av huden vil begynne å skrelle. Det er viktig på den tiden å buff den ufølsom glatt, eller du risikerer å få en streng fanget i et åpent spor av din ufølsom når du skifter akkorder.
 • Før du kjøper, spille så mange forskjellige gitarer som du kan ved store spesialitet gitar butikker. Disse store butikkene har hundrevis av gitarer for å prøve, og du kan velge den som passer deg best. Ikke føl deg presset til å kjøpe noe for mangel på valg, pushy selgere, eller være for flau til å prøve å spille foran folk.
 • Spille gitar kan gjøre fingrene sår. Du kan legge litt is i en bolle med vann og suge fingertuppene for et minutt eller kjøre bare kjøre kaldt vann over fingertuppene. Dette vil forhindre gnagsår og vil fremskynde bygge din hard hud. Pass på å få litt tid etter soaking hendene før du spiller igjen.
 • Ikke vær flau for å spille foran andre, mer oppnådd gitarister. De var en gang på ditt nivå av dyktighet, og de fleste av dem husker hvordan det var.
 • Kjøp en elektrisk gitar tuner, vil du spare deg selv mange pakker av strenger og være forsiktig når tuning, spesielt den første strengen.

Ting du trenger

 • En gitar
 • Gitar bøker