Wkuno

Hvordan pop en nøkkel tilbake på en dell laptop-tastatur

Det er altfor lett å pop nøklene av en bærbar PC, og nesten umulig å få dem tilbake på uten å miste eller ødelegge nesten mikroskopiske deler. Her er hvordan du skal sette dem tilbake på en Dell laptop.

Trinn

Hvordan pop en nøkkel tilbake på en dell laptop-tastatur. Begynn med alle bitene.
Hvordan pop en nøkkel tilbake på en dell laptop-tastatur. Begynn med alle bitene.
 1. 1
  Begynn med alle bitene. Undersøke dem nøye. Merk deg hvor de små tappene er på dem. Arranger dem riktig i henhold til diagrammet.
 2. 2
  Legg merke til orienteringer av tappene på u-formet stykke. Sett tappene under metall loops på den bærbare datamaskinen som vist.
 3. 3
  Slip den andre o-formet stykke gjennom sentrum av den U-stykke.
 4. 4
  Hekt tappene på o-brikke under krokene på den bærbare datamaskinen.
 5. 5
  Klikk på kategoriene på o-brikke inn hakkene i u-stykke.
 6. 6
  Pass på at tappene er hevet. På dette tidspunkt blir de to stykker forsiktig låst sammen. Hvis det gjøres riktig, vil de ikke sitte flat. De vil bli hevet litt over laptop overflaten.
 7. 7
  Sett nøkkelen riktig side opp over U og O stykker. Så klikker du først på høyre side (du hører et klikk!), Og deretter trykke ned venstre side av tasten.
 8. 8
  Klikk den på plass.
 9. 9
  Voila! Nøkkelen er erstattet.

Tips

 • Disse trinnene med HP Pavilion bærbare PCer også.
 • Det kan være lettere å fjerne basen U-formet stykke fra tastaturet for å feste O-formet stykke (eller legge sammen bitene før du bytter til tastatur)
 • Du ønsker kanskje å slå av datamaskinen mens du gjør dette for å unngå å forårsake feil i de åpne programmene.
 • Sørg for at du jorde deg selv ved å plassere en hånd på metalldelen av bærbare
 • Hvis du bryter noen av plastdeler på en ofte brukt nøkkel, kan du høste reservedeler fra en sjelden brukt nøkkel. Bare vær veldig forsiktig når du tar viktige er plastdeler off
 • For en Latitude D800, virker dette litt annerledes. Beste tips er å forsiktig fjerne en annen tast som godt og titte hvordan du gjør det.
 • Hvis du prøver å sette mellomromstasten på dell bærbar PC, er det også en lang U formet metalltråd. To endene av ledningen gå i sporene, og så kan du komme tilbake på mellomromstasten tasten på toppen av rammene (dvs. to sett av rammer for mellomromstasten).

Advarsler

 • Pass på at du ikke riper i styret under tasten på enkelte modeller.
 • Å gjøre dette kan gjøre garantien ugyldig.