Wkuno

Hvordan logge av klassekamerat datamaskin

Har din skole en datalab? Er datamaskinene nummerert? Er det en klassekamerat som du ønsker å irritere? Deretter lære hvordan du gjør det du ønsker til sin datamaskin via din!

Trinn

Hvordan logge av klassekamerat datamaskin. Pass på at du er i en lab med nummererte datamaskin navn.
Hvordan logge av klassekamerat datamaskin. Pass på at du er i en lab med nummererte datamaskin navn.
 1. 1
  Pass på at du er i en lab med nummererte datamaskin navn. For å sjekke, gå til startmenyen, høyreklikk på Min datamaskin og velg egenskaper.
 2. 2
  Sjekk navnet på datamaskinen. Hvis det er noe som school22, så sjekk datamaskinen ved siden av deg. Hvis det står noe sånt som school21 eller school23 så er du på rett spor.
 3. 3
  Hvis fyren du vil angripe er på datamaskinen nummer 17 og deretter skrive ned navnet på datamaskinen og i stedet for nummeret på datamaskinen erstatte den med 17.
 4. 4
  Gå til start, tilbehør, kommunikasjon, Remote Desktop Connection
 5. 5
  Så i RDC (Remote Desktop Connection) skriv inn navnet på datamaskinen med det valgte nummeret i dette tilfellet 17, så det burde være school17.
 6. 6
  Klikk koble til.
 7. 7
  Skriv inn din skole brukernavn og passord (hvis du har det). Hvis du ikke ønsker å komme i trøbbel, skriver i den offentlige skolen brukernavn.
 8. 8
  Det burde si noe sånt som "brukeren <their brukeren navn> er på den valgte datamaskinen, kobler bør logge dem av." Klikk på OK.
 9. 9
  De bør bli logget av, men vær forsiktig. Datamaskinen logget ut bør si "denne datamaskinen er låst av <ditt bruker navn>" så med mindre det er din venn som ikke ville si noe, bør du bruke offentlig brukernavn.
 10. 10
  Nå gjør hva du vil til datamaskinen. Slår den av eller bare holde på det og irritere dem.
 11. 11
  Hvis du ikke kan få navnet på datamaskinen, gå inn i ledeteksten og skriv "net view" og det vil liste alle datamaskinene på nettverket.

Tips

 • Dine skolens datamaskiner kan ikke være nettverk sammen, noe som betyr at de ikke kan nås via RDC. Men, vil du sannsynligvis ha datamaskiner i nettverk, så ikke bekymre deg.
 • Sørg for at datamaskinen bruker Windows XP eller 2000 (Windows Vista har også RDC, men det kan ikke motta RDC tilkoblinger. Den kan bare sende dem, så det ikke vil fungere med Vista.)
 • Dette vil være lettere om maskinene har tall på dem, som 21 eller 23 så da hvis du finner navnet på datamaskinen bare fjerne nummeret på datamaskinen og legge inn nummeret på datamaskinen du ønsker å angripe.
 • Enkelte maskiner kan ikke ha den ønskede navnet på datamaskinen.
 • Hvis du bor på datamaskinen, kan de ikke logge på med mindre du går av.
 • Dette vil ikke fungere hvis skolen din ikke tillater eksterne skrivebordet.
 • Hvis Remote Desktop Connection ikke kan bli funnet, åpne opp en nettleser (Mozilla Firefox foretrekkes) og skriv inn C:> Windows> System32> Ctrl + F og søk etter mstsc.exe og lagre det i en mappe. Voila du har RDC

Advarsler

 • Dette vil vise maskinen brukernavnet som logget deg av, så bruk den offentlige skolen brukernavn hvis du kan.
 • Dette kan tillate hackere å komme i datamaskinen din så vær forsiktig
 • Noen skoler har funnet måter å hindre bruk av RDC.