Wkuno

Hvordan lage gull i World of Warcraft

I World of Warcraft, er gull viktig. Uten det, er du virkelig ingenting, men en ferdighet bar og et annet navn uten mount. Du trenger penger til å kjøpe ferdigheter, elementer, rustninger, og så mye mer så les denne guiden for å finne ut hvordan du får rikere!

Trinn

Hvordan lage gull i World of Warcraft. Gå kjøpe elementer (for det meste laging oppskrifter) med et begrenset beløp fra en leverandør, og selge dem til en høyere pris.
Hvordan lage gull i World of Warcraft. Gå kjøpe elementer (for det meste laging oppskrifter) med et begrenset beløp fra en leverandør, og selge dem til en høyere pris.
 1. 1
  Velg samle yrker. Disse tillater deg å samle materiale ("matter") som andre spillere bruker for å gjøre elementer. De beste yrker å høste disse mattene er skinning, urtemedisin, gruvedrift og fortryllende (for disenchanting). Pass på å også plukke opp fiske og matlaging som ikke teller mot din to-yrke grensen. Kanskje når du nivå opp dine ferdigheter, slipp et yrke og ta opp smed, leatherworking, eller jewelcrafting og skape noen ting!
 2. 2
  Gå til Outlands. På grunn av de enorme kostnadene for flygende mounts, Blizzard designet denne Burning Crusade verden for å gjøre deg mye mer gull enn du kan få fra Azeroth. Men på dette punktet kan det være bedre å bare bo i Azeroth før du treffer level 60 fordi Blizzard nylig oppgradert søken penger og exp belønninger i Azeroth. En gang i Outlands, sørg for å begynne oppdrett elementære motes. Disse brukes til å lage primals som er nødvendig for Burning Crusade laging og folk betale enorme summer for dem på auksjonshuset.
 3. 3
  Gå kjøpe elementer (for det meste laging oppskrifter) med et begrenset beløp fra en leverandør, og selge dem til en høyere pris.
  • Snarere enn å bruke pengene på nye elementer på AH (auction house), gå kjøre en forekomst, vil du få nytt utstyr, fullfører oppdrag, og spare masse gull.
 4. 4
  Få bedre utstyr. I stedet for å fullføre hvert oppdrag du kan mens i Outlands utjevning opp, kjøre forekomster for å få bedre gear, en anstendig sum penger og spare oppdrag for når du er på nivå 70 når de fleste oppdrag i stedet for å gi en to gull belønning vil gi så mye som 12 gull per søken. Dette er svært lønnsomt hvis du ikke har fullført oppdrag i de høyere nivå soner som du kan gjøre nær 1000 gull per sone.
 5. 5
  På nivå 80 en god måte å tjene penger er å få et tegn å gå til Wintergrasp og gård 2x evig jorden evig ild og evig skygge. Deretter kjøpe noen saronite barer utenfor auksjonshuset og få en alkymist å omdanne dem til titan barer, nå har du mattene for 2x Titansteel barer, disse selger for 150g opp. Så gå til Dalaran og / 2 "WTB Titansteel CD for matter + 20g" det du har det. Også hvis du kan, ta en gruvearbeider til gården de evige i Wintergrasp fordi du caan finne noen fine forekomster der.
 6. 6
  Auksjonering. Få add-on "auksjonarius" som automatisk kan fortelle deg den beste prisen for å selge noe på auksjonshuset. Deretter kjøre forekomster, samle grådighet tyvegods og selge dem på auksjonshuset. Du vil finne at ting som shadowgem og malakitt kan selge for opp til tre gull hver for rike tegn som trenger elementer raskt.
 7. 7
  Nivå gruvedrift. Deretter jewlcrafting. Deretter Fiske. JC er ikke så lønnsomt i starten, men når du har massevis av JC kutt fra å gjøre jc dagsaviser eller prospektering titan malm pengene bare ruller inn, Cuttin for tips i handel eller kjøpe uslipte juveler fra overflødig triumfer eller siden 4.0.1 rettferdighet poeng, kontanter bare ruller inn Fiske-når du har flatet fiske til 450, finne et bortgjemt sted i Wintergrasp, og bare fisk bort, all fisken du får, brukes til fisk Feast. Noen ganger ulke og laks selge for opp til 70 g i en bunke til tider. En annen fin måte å lage deig av fisk er dragonfin, de nesten alltid selge til 50g en stabel altfor avhengig av serveren din.
 8. 8
  Selg primos - Primordial saronites. Jeg var å selge disse babyene når de skulle for 1800g ea på serveren min og kjøpte episk flyr på 5 toons. Nå selger de for ca 400g fortsatt en fin og enkel måte å tjene penger.

Tips

 • Investere i store poser som netherweave Vesker. Å ha masse plass på karakteren din vil øke beløpet du kan samle (og deretter selge) på hver tur ut.
 • Mounts kan nå kjøpes på nivå 20! Med virkning fra Patch 3.2
 • Selg de grå og hvite elementene du finner til leverandører. De kalles "søppel" for en grunn. De er ment å være vendored, og grå / hvit utstyr over nivå 15 vil sannsynligvis ikke selge på auksjonshuset. Over tid vil dette gi deg en masse gull. Den addon "Autoprofit" vil hjelpe mye med dette ved automatisk vendoring alle grå elementer i varelager
 • Lag en alternativ karakter ("alt") og post alle verdifulle elementer (greener, blues, yrke materialer, klut, etc.) du finner det. Bruke alt til å lagre elementer (kalt en bank), og for å selge varer på auksjonshuset (også noen ganger referert til som en "AH mule" eller en "bank karakter", som er spesielt nyttig når karakteren din er langt fra en stor by ).
 • Hvis du finner en bestemt type element er etterspurt på serveren din og lavt på tilbud, ikke nøl med å aggressivt kjøpe ut alle som element og relist det for en fortjeneste. Du kan begynne i det små med en eller to spesifikke elementer, og
 • Det er andre tilleggsprogrammer som kan hjelpe deg å ta gull i WoW. Auksjonarius hjelper rekordhøye prisene på hvilke elementer som selges for på Auction House, og kan hjelpe deg å finne avtaler som du kan kjøpe og videreselge med gevinst.
 • Få venner i spillet, og bli med i en klan med hjelpsomme mennesker i det! Akkurat som i virkeligheten, vil sosiale nettverk bety forskjellen mellom å lage en gull eller 1000.
 • Avviker Fish selger for over 1 gull hvis du er en fisker.
 • SELGE LOW og sette en buyout! Dette kan ikke understrekes nok, alltid markedet på handelen kanalen før du setter den på Auction House, og ikke undergrave de andre auksjoner, som det vil starte en budkrig med ingen vinner. Bruk en mod som auksjonarius å automatisk sette prisen til markedet standarder.
 • Selg stables elementer på auksjonshuset ett om gangen eller i stabler på to eller tre. Ofte vil du tjene mer gull ved å selge 20 individuelle elementer enn en bunke med 20 elementer. Selger i mindre stabler også både reduserer det samlede innskudd vesentlig og redusere tapt penger i tilfelle varen ikke selge. Men vennligst ikke selger et stort antall (for eksempel 50) av det samme elementet en etter en. Å gjøre dette undergraver prisen på varen: forsyning har kraftig økt, men etterspørselen har forblitt det samme, slik at prisene vil falle for å lokke kjøpere. Det er også ytterst ubehagelig. Å holde fast i gjenstander for noen dager kan bety forskjellen mellom 50 sølv og fem gull.
 • En annen add-on som er nyttig for samlere er Cartographer Ruter. Som plottes den korteste avstand mellom spawnpoints av malm eller urter.
 • Bli med lokalsamfunn og dokumentere det du lærer. På denne måten kan du ikke bare lære av eksperter, men også bryte warcraft læringskurve hvis du er nybegynner eller middels.

Advarsler

 • Ikke prøv å svindle andre spillere, vil dette hindre folk fra å kjøpe fra deg senere, og kan også få deg en konto suspensjon eller forbud.
 • Vær hyggelig, ville folk heller kjøpe fra en god person enn noen rykk.
 • Bruk ALDRI "/ y" for å prøve og selge, folk synes det er irriterende, og hvis du irritere noen, vil de ikke ønsker å kjøpe fra deg.
 • Respekter kanalen Handel og ikke bruke kanal spam å annonsere dine objekter.

Ting du trenger

 • World of Warcraft
 • Auksjonarius Add-on