Wkuno

Hvordan å danne en vellykket lauget i World of Warcraft

I World of Warcraft, guilds er måter for likesinnede spillere til å komme sammen og hjelpe hverandre med oppdrag, pvp, forekomster, og end game raiding. Men har du noen gang ønsket å danne din egen guild, ikke bare bli noen andres? Vel, det er faktisk ikke så vanskelig å danne en vellykket guild.

Trinn

Hvordan å danne en vellykket lauget i World of Warcraft. Envision hva du vil at Klanen skal være like.
Hvordan å danne en vellykket lauget i World of Warcraft. Envision hva du vil at Klanen skal være like.
 1. 1
  Envision hva du vil at Klanen skal være like.
  • Størrelse Ønsker du din klan å være svært stor med spillere på alle forskjellige nivåer eller ønsker du det å være en liten klan med bare venner? Eller et sted mellom?
  • Skriv inn hovedtypene er PvP, PvE, rettstilling eller laid-back. PvP fokuserer på spilleren vs player aspektet av spillet, er PvE instanser og raiding og utjevning er en balanse mellom de to, designet for folk som ikke er det høyeste nivået i spillet. Laid-back er bare der folk tabbe av, kanskje ikke en forekomst kjøre her og der, men er ikke fokusert på et bestemt aspekt. Du trenger ikke å ha en type, men det bidrar til å bringe likesinnede mennesker sammen.
 2. 2
  Bestem deg for et navn for din klan. Har noen variasjoner klar fordi navnet kan bli tatt.
 3. 3
  Bestem deg noen grunnleggende regler og straff hvis folk bryter disse reglene. Sørg for at de er rimelig eller folk ikke ønsker å være i Klanen!
 4. 4
  Tenk på rekkene og navnene deres. Prøv å ha rekkene gjøre noen sammenheng med navnet. Hvis du er en kjølt, avslappet klan så kanskje lage en eller to rang navn 'morsomme'. Men ikke over gjør det funniness, vil du se organisert tross alt.
 5. 5
  Skaff en guild charter fra en guild master i en storby. Du trenger 10 underskrifter for å danne din klan. Prøv å gå til start soner, bare rekruttere folk level 10 + på den måten det er mer av en sjanse de ikke vil forlate. IKKE under noen omstendigheter, tilbyr kontanter for holder signatur, fordi at personen er ute etter penger, ikke bor i klanen, og vil mest sannsynlig permisjon etter Klanen er dannet. Når du får dine 10 underskrifter, slår den inn til klanlederen.
 6. 6
  Ikke prøv å rekruttere nivå 70s eller 80s, starter lavt. Hvis du starter lavt det vil være lettere å finne flere medlemmer, derav din klan vil bli større og folk vil bo. Nå og da prøve presse det øverste nivået grensen i din klan. Eller kanskje ha et system - Hver 10 personer du rekruttere fem nivåer høyere. Med mindre du vil ha en liten klan så bare sikte små. Rekruttere noen lave nivåer og hjelpe dem nivå opp.
 7. 7
  Nå er den vanskeligere delen. Begynne å organisere din klan kanskje lage en nettside, kan webs.com, myspace og Piczo brukes med mindre du vet html / php. Du vil ønske å starte eksempel kjører nå. Finne et tidspunkt som passer så mange mennesker som mulig i og si at du vil gjøre 'X' eksempel på det tidspunktet.
 8. 8
  Starte dette trinnet hvis du har nok av nivå 80 spillere. Hvis du får opp til dette trinnet så du Klanen bør være på veien til seier. Nå er tiden kan det være lurt å begynne å tenke på end-game. Du har kanskje en masse nye medlemmer nå så arrangere nye raiding tider som passer dine nyere medlemmer, men ikke glem de gamle medlemmene. Du må enten ventrilo / teamspeak eller en in-game laug stemme kanal for dette for talekommunikasjon og du vil trenge noen mennesker med raiding erfaring. Lykke til!

Tips

 • Etter hvert vil du ha til å sparke noen ut av laug. Kicking er en av de vanskeligste tingene for en guild å gjøre, spesielt hvis du gjør det fordi ett medlem hevder en annen brøt gjennomføringen av laug vet at denne dagen vil komme, og du blir nødt til å ta en beslutning.
 • Prøv å gnist en samtale. Å ha noen å snakke med mens du spiller forsterker ideen om at de er en del av et team, ikke bare en liste over folk som alltid er på linje.
 • Vet det, som en klanlederen, vil medlemmer av Klanen være ute til deg å løse debatter og ta de vanskelige samtalene, så vær klar.
 • Kontroller at du har varierende klasser. Dette vil bidra til å diversifisere Klanen og gjøre det lettere å hjelpe hverandre. For eksempel, hvis du har en alt prest laug, ingen kan tank fordi du er alle healere.
 • Sørg for at alle er klar over reglene i laug og at eventuelle brudd vil bli behandlet raskt.
 • Den viktigste delen av denne prosessen er å planlegge hva du vil at Klanen skal være og hva du vil at det ikke skal være. Uten en plan, vil du mislykkes.
 • Sørg for å fylle ut Klanen info er det stedet du gir folk en kort oversikt over guild.
 • Legg alle rekkene du ønsker i begynnelsen. Men å holde antallet lavt, vil gjøre det mye enklere.
 • Å ha en nettside / talekanal / tabard vil i stor grad hjelpe noen rekrutteringskampanje.
 • Utnevne offiserer som du stoler på å følge og håndheve reglene i laug. De er dine øyne og ører når du ikke er på.
 • Planlegg laug hendelser for høye og lave nivåer dette vil bidra til å utvikle samarbeid og gjøre klanmedlemmer føler at de drar nytte av Klanen.
 • Gjør alt like muligheter. Klanmedlemmer liker å vise at de kan forbedre og ta på seg nye roller. Gi dem sjansen til å lede.

Advarsler

 • Å være i en guild master er en hard jobb, og du blir nødt til å bruke mye av din tid til klanen for at det skal bli vellykket. Hvis du ikke er villig til å gjøre dette, vil din klan falle fra hverandre.
 • Å gjøre en guild navn som er bare ett ord av fra en eksisterende laug kunne, hvis en GM er følelsen grinete, resultere i en advarsel og en tvungen navneendring. Tenk på noe unikt!
 • Medlemmer av Klanen vil være ute til deg å ta de store avgjørelsene, så vær klar til å gjøre dem, eller din klan medlemmer kan begynne å prøve å erstatte deg med noen som vil være.