Wkuno

Hvordan lage en download-knappen

En nedlasting knappen er svært lik en nedlastingslink bortsett fra det er kombinert med en knapp koden slik det ser ut som en knapp som kan klikkes i stedet for bare en tekst link. Det kan være lurt å lage en nedlasting for å dele filer på nettet via din nettside eller blogg og tjene linkene for å laste ned filer mer tiltalende og fremtredende innenfor websiden design. Hypertext Markup Language eller HTML-koden for en nedlasting knapp definerer teksten som skal vises på knappen samt fil som kan lastes ned ved å klikke på det.

Trinn

Hvordan lage en download-knappen. Begynn med å velge hvilken fil du ønsker å lastes ned ved hjelp av knappen.
Hvordan lage en download-knappen. Begynn med å velge hvilken fil du ønsker å lastes ned ved hjelp av knappen.

Komme koblingen for nedlasting

 1. 1
  Begynn med å velge hvilken fil du ønsker å lastes ned ved hjelp av knappen. Alle filer som er lagret på datamaskinen eller på Internett kan deles på nettet, men oppbevare følgende attributtene til filen i tankene.
  • Bruk en kort filnavn som bruker viktigste søkeord for å beskrive hva filen er om slik at folk vet de laster ned riktig fil.
  • Filnavnet bør ikke ha noen mellomrom, skilletegn eller store bokstaver fordi disse kan føre til ødelagte koblinger når filen er lastet opp.
  • Prøv å unngå å laste opp filer som er veldig store i størrelse siden de kan ta lang tid for brukerne å laste ned.
 2. 2
  Få linken til den elektroniske plassering fra hvor filen kan lastes ned. Hvis en nedlastingslink allerede eksisterer på et annet nettsted, kan du høyreklikke på linken og velg "Copy Link Location". Ellers kan du lage din egen nedlastingslenke med følgende metode.
  • Laste opp filen på serveren din hvis du har din egen kopi av den. Du kan laste opp filer fra datamaskinen til nettstedet server på samme måte som du laster opp HTML-filer for å legge til nye sider til ditt nettsted.
  • Hente plasseringen der filen ligger. Du kan gjøre dette ved å forsøke å forhåndsvise filen akkurat som en webside ved hjelp av forhåndsvisningen linken og deretter kopiere inn nettadressen til siden eller filen som du vil høre.

Opprette knappen

 1. 1
  Bruk knappen kode for å legge til tekst på knappen, og også definere stedet der en person bør tas til når han eller hun klikker på knappen. Her er HTML koden du trenger for å lage en download-knappen.
  • <form> <input type="button" value="Button Text"> </ form>
 2. 2
  Tilpass-knappen ved å endre følgende attributter i koden.
  • Skriv inn teksten du vil skal vises på knappen i stedet for "Button tekst."
  • Erstatt "Download Link" med komplett online kobling til filen, inkludert prefikser som "[http://" http:// "] samt filtyper som. Jpeg (for JPEG-filer) eller. Txt ( for Notepad tekstfiler).
 3. 3
  Kopier hele koden for knappen etter at du har tilpasset den og lime den i HTML av websiden der du vil at den skal vises.
 4. 4
  Test knappen for nedlasting ved å besøke nettsiden hvor den er plassert og klikke på det. Nettleseren din bør enten lagre eller åpne filen automatisk eller be deg om å velge en plassering på datamaskinen der du vil at filen skal lagres etter at den er lastet ned.

Tips

 • Hvis filen størrelse er stor, prøve å bryte den opp i mindre deler og deretter opprette separate nedlasting knapper for hver del.
 • HTML-koder som ble brukt til å lage knapper kan skrives og redigeres ved hjelp av noen tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word eller Notepad.

Advarsler

 • Opplasting av filer til din egen server er en bedre måte å dele filer på nettet i stedet for avhengig andre nettsteder for å være vert for filene. Hvis du kopierer en link sted fra et annet nettsted nedlastingen knappen som du oppretter vil bare fungere så lenge koblingen plasseringen er aktiv. Du bør med jevne mellomrom teste din download-knappen eller koblingen for nedlasting på nettstedet at du fikk den koblingen plassering fra å sørge for at brukerne skal kunne laste ned filen når de klikker på knappen i stedet for å gå til en ødelagt link hvor filen ikke lenger eksisterer.
 • Aldri laste opp filer i strid med lover om opphavsrett, fordi det kan føre til store bøter eller fengsel.