Wkuno

Hvordan lage din trådløst internett raskere (Comcast)

Trådløs hastighet kan dra til en rekke grunner, inkludert feil konfigurasjon av ruteren, enhet forstyrrelser, og båndbredde throttling. For å gjøre din Comcast trådløse tilkoblingen raskere, lese disse forslag og tips.

Trinn

Hvordan lage din trådløst internett raskere (Comcast). Gjøre datamaskinen kjøre raskere.
Hvordan lage din trådløst internett raskere (Comcast). Gjøre datamaskinen kjøre raskere.
 1. 1
  Gjøre datamaskinen kjøre raskere. En overarbeidet prosessor vil knele selv de raskeste internett-tilkobling.
 2. 2
  Riktig plassere ruteren. Hvis du har en stor hjemme, legg den på et sentralt sted hvis mulig. Ikke legg den i nærheten av modemet eller andre trådløse enheter, da dette kan føre til linjen forstyrrelser. (For eksempel kan en 2,4-GHz router i konflikt med en 2,4-GHz telefon.) Om nødvendig, kjøpe en lengre kabel for å tillate så stor avstand som mulig mellom modemet og ruteren.
 3. 3
  Konfigurere ruteren. Type 192.168.1.1 i din internett adresselinjen for å koble til ruteren og fyll inn ditt brukernavn og passord. Når du har tilgang, kan du gå til Innstillinger 192.168.1.1> og sørg for at spesifikasjonene listet her dem som er anbefalt av Comcast. Du finner disse enten i informasjonspakke som du fikk da du satte opp internett eller online.
  • Hvis du ikke har noen gang satt opp et brukernavn og passord, bruker standardinnstillingene for din router, som kan finnes i manualen eller søkte på nettet. Standard brukernavn er ofte admin og standard passord er ofte enten passord admin> eller tomt.
  • For å være sikker, døyt ned ruterens nåværende innstillinger før du endrer dem. Dette vil hindre deg fra å gjøre noen store uhell.
 4. 4
  Kontroller at du har en. På den måten ingen andre kan få tilgang til og mate ut av båndbredden din.
 5. 5
  Test for å se om båndbredden blir begrenset. Hvis tilkoblingen ser ut til å slippe av i rushtiden eller platen gjennom nedlastinger, kan Comcast skal strupe båndbredden.
 6. 6
  Tenk å få en ny router. Hvis forslagene ovenfor mislykkes, kan problemet være at ruteren ikke er rask nok til å romme den forbindelse hastigheten du betaler for. Sammenlign mbps (megabyte per sekund) på eventuelle nye kandidater til mbps på den gamle for å se hva alternativene er. Hvis du gjør online gaming eller mange store nedlastinger, kan du selv ønsker en gigabyte router.
  • Prøv å få en trådløs G eller N router med WPA eller WPA2-støtte, som gir bedre kryptering beskyttelse enn WEP. (Hvis du har en eldre datamaskin eller laptop, sørg for at den støtter dette.)
 7. 7
  Be om raskere service. Hvis alt annet mislykkes, kan det være lurt å øke de totale mbps du får gjennom Comcast. I gjennomsnitt, tilbyr Comcast 6 hastigheter, men de tilbyr 16 på de fleste områder og 50 i enkelte områder.

Tips

 • Sørg for å slå av automatisk oppdatering av programvare annet enn anti virus programvare på PCen. Planlegg å få nedlastingene på et tidspunkt når du ikke arbeider. På denne måten tilkoblingen forblir aktiv, og du vil fortsette å ha oppdatert programvare versjon også.
 • Bruk anti-virus/spyware programmer for å eliminere båndbredde hogging programmer som bruker din internett. Gratis anti-virus programmer inkluderer AVG, BitDefender, og Avast, og gratis anti-spyware programmer inkluderer Ad-Aware, Spybot - Search & Destroy, og SUPERAntiSpyware.
 • Også forsøke å installere en personlig brannmur for å blokkere uønskede hackere og kontrollere hvilke programmer tilgang til internett. Gratis brannmurer inkluderer Comodo og Jetico.
 • Hvis du ikke er computer-savvy, unngå å bruke VOIP (Voice over IP), som kan forårsake problemer.
 • Ikke bruk en kabel splitter, da dette kan forringe forbindelse flyt.
 • Hvis du har (eller installering) en sekundær brannmur, sørg for å deaktivere datamaskinens standard brannmur. Kjører to brannmurer samtidig vil skape problemer.
 • Hvis du planlegger å laste ned en stor fil, så gjør det med en download manager. På den måten selv om mister forbindelsen midt i en nedlasting, trenger du ikke å starte fra scratch.

Advarsler

 • Når du er i tvil, må du ikke endre noen innstillinger du ikke vet når du konfigurerer ruteren. Justere disse feil kan deaktivere din internettforbindelse. Det kan også skade tilkobling.