Wkuno

Hvordan du gjør din internett gå raskere

Hei, kjære lesere. Dette er en tutorial på hvordan å gjøre internett gå raskere. Hvis du er en person som eier en datamaskin med treg Internett, er dette opplæringen for deg!

Trinn

Hvordan du gjør din internett gå raskere. Fjern alle virus, spyware og malware inni datamaskinen.
Hvordan du gjør din internett gå raskere. Fjern alle virus, spyware og malware inni datamaskinen.
 1. 1
  Fjern alle virus, spyware og malware inni datamaskinen. De datamaskinen tregere, og også stjele identiteten din som passord eller kredittkortnummer, så pass på å fjerne dem!
 2. 2
  Rydd opp hukommelsen. Prøv å slette ikke-nyttige programmer og filer inni harddisken som utløpte former og ødelagte spill. Også prøve å rydde ut datamaskinens fysiske minne. Dette gjør at flere midlertidige minner som skal lagres. Dette gir mer informasjon fra internett skal lagres inne i datamaskinen, slik at det kan arbeide raskere! Oppgradering av RAM kan også hjelpe.
 3. 3
  Løse eventuelle problemer du måtte ha i datamaskinen din! Disse feil og skader forårsake et stort problem for datamaskinen, slik at sentrale prosess (CPU) kan ikke fungere ordentlig, og vil resultere i en langsom prosess for programmer, inkludert Internet Explorer.
 4. 4
  Laste ned programmer som kan fremskynde datamaskinen opp. Ikke bare at dette kan hjelpe din Internet kjøre raskere, men kan også forbedre hele datamaskinen for eksempel spill kvalitet og kopiere og lime inn filer.
 5. 5
  Oppgradere systemet og nettleser! Hvis du opplever problemer (ikke bare fart, men andre ting) som etterslep i spill eller nettleseren ikke svarer, kan du prøve å oppgradere nettleseren til den nyeste versjonen! Dette vil forbedre din internett hastighet mye. Også laste ned den nyeste versjonen av datamaskinen. Disse nyere versjoner vil redusere forbruket av plass på harddisken og RAM, slik at du kan få tilgang til internett raskere enn du gjorde før.

Tips

 • Også prøve å oppgradere internett på din Internett-selskap. Dette vil ikke fungere hvis du har kabel fordi de ikke har muligheten til å hjelpe deg.
 • Sørg for at datamaskinen fungerer riktig i andre programmer. Ikke la maskinen kraft nedleggelse for mye eller det kan bryte og / eller handle veldig treg.
 • Hvis du har muligheten til å gjøre det, prøve å rense bort støv som vises inni RAM eller harddisk som dette støvet kan føre dem til å varme opp og sakte ned.
 • Prøv å stoppe hver internett aktivitet som nedlasting, Instant Messengers, automatiske oppdateringer osv.

Advarsler

 • Det første tipset ovenfor, kan medføre fare for deg og din datamaskin. Ikke rengjør støv inne i maskinen hvis det er på eller om det er plugget inn i de elektriske innganger og utganger i veggen. Dette kan resultere i en elektrisk fare, og kan føre til døden. Vær også forsiktig hvis du rengjør datamaskinen som du kan skade utstyr inne. Berør aldri kretser med bare hendene ELLER statisk elektrisitet inni hånden din, kan steke dem.