Wkuno

Hvordan installere drivere for maskinvare fra en nettside

Mange ganger i våre liv vi kommer over et stykke maskinvare som vi må ha. Du tror kanskje at den eneste måten å få hardware er å kjøpe den av sokkelen nytt, men du kan ta en risiko og få det brukt eller andre hånden. Mange ganger når kjøpt ny, ikke maskinvaren ikke inneholde "drivere", protokollen datamaskinen bruker for å kommunisere med enheten, slik at du må gå gjennom den fryktede nettstedet løpe for å få det beste ut av datamaskinen gadgets.

Trinn

Hvordan installere drivere for maskinvare fra en nettside. Vet at hvis du ikke bruker microsoft windows, søk instruksjoner andre enn de følgende;.
Hvordan installere drivere for maskinvare fra en nettside. Vet at hvis du ikke bruker microsoft windows, søk instruksjoner andre enn de følgende;.
 1. 1
  Vet at hvis du ikke bruker microsoft windows, søk instruksjoner andre enn de følgende;
 2. 2
  Finn merke og modellnummer på ditt stykke maskinvare. Det er flere måter å gjøre dette, er det lettest å se om det kom i en boks og som vil gi all den informasjonen du trenger. Noen ganger maskinvaren har merket, og kanskje til og med modell nummer hvis du kan finne den.
 3. 3
  Gå til produsentens hjemmeside. Vanligvis nettsted er bare produsentens navn pluss en ". Com" For eksempel, hvis du hadde en hp 1100 deskjet, vil du gå til hp.com. Også, hvis du hadde en Msi ATI 1300 skjermkort, vil du gå til msi nettstedet. Hvis produsentens hjemmeside pluss ". Com" ikke fungerer, går du til et søk nettsted som google.com og skriv inn produsentens navn og vanligvis det første resultatet er nettstedet du vil gå til.
 4. 4
  Finne informasjon og drivere for maskinvaren. Når du er på nettsiden, finne den støtten delen, er dette vanligvis på toppen av skjermen, og klikk. Finn tekstboksen som forteller deg å finne støtte for ditt produkt eller noe sånt. Skriv inn i modell-og velge produktet fra søkeresultatene. Når du er på produktets hjemmeside, finner du delen for en liste over drivere.
 5. 5
  Velg hvilke drivere som er best for din datamaskin. Det er sannsynligvis mange drivernedlastinger tilgjengelig, så du må være forsiktig med hvilke du skal laste ned og installere. Først må du finne alle driverne som har operativsystemet oppført. For å begrense det ned mer, velge hvilken driver er høyere versjonsnummer for ditt operativsystem. Noen ganger viser 32 bit og 64 bit på driverne, finne ut om datamaskinen er 32 eller 64 bit og velge derfra.
 6. 6
  Laste ned drivere. Når du har funnet driveren for systemet, klikk på nedlastnings knappen rett ved siden av sjåføren. Noen ganger vil du måtte gå gjennom en serie av nedlasting koblinger laste den ned. Hvis du klikker på knappen for nedlasting og ditt nettsted nettleseren viser nettstedet prøver å laste ned filen, må leseren godta det. I løpet av noen sekunder, avhengig av datamaskinen din, vil en boks dukke opp som spør om du vil lagre filen du laster ned eller muligens kjøre den, velg lagre og finne et sted du lett kan finne på din hard rive.
 7. 7
  Når nedlastingen er fullført, må du gå gjennom den kompliserte fasen av å kunne kjøre driverinstallasjonen. Gå til Google artikkel om hvordan å brenne filer til en disk og følg instruksjonene for å legge alle driverfilene du opprettet på en tom CD-ROM.
 8. 8
  Etter at du har satt driverne på disken og ferdigstilt det, må du kjøre driverne utenfor disken. Dette trinnet er nødvendig på de fleste driver applikasjoner fordi når du søker etter driverfilene, det bare ser på harddisken, ikke harddisken der du ville prøve å kjøre programmet fra. Sett disken inn i CD-R CD, Combo, etc bay. Gå til datamaskinen eller min datamaskin og høyreklikk CD-stasjonen og deretter åpne. Dobbeltklikke på filen i førerens mappen som er og programmet, og det vil starte installasjonen for din fantastiske stykke maskinvare.

Tips

 • I tilfelle du trenger hjelp med den fysiske installasjonen av maskinvaren, har maskinvaren hjemmeside vanligvis en manual du kan laste ned og lese, typisk i en. Pdf-format.
 • Etter en installasjon av maskinvare, må du starte datamaskinen på nytt, så vær klar.
 • Hvis du kan, spør selgeren av maskinvaren hvis han har noe å gå med den, for eksempel, den originale drivere disk.
 • Du kan også lagre driverne på en USB flash-stasjon i stedet for en CD-ROM.

Advarsler

 • Sørg for driverne du installere, er de for datamaskinen, vanligvis programmet oppdager automatisk maskinvaren og systemet, men det er bedre å være trygg så lei!
 • Når du installerer maskinvaren fysisk, sørg for at du er statisk utladet før du berører noen av PC-komponenter, inkludert den nye stykke maskinvare.

Ting du trenger

 • Microsoft Windows-operativsystem
 • En pasient sinn
 • En tom CD-R-disk
 • En rask Internett-tilkobling på huset ditt eller på biblioteket osv.