Wkuno

Hvordan koble to rutere

Koble sammen to rutere sammen lar deg utvide antall porter i nettverket ditt. Den lar deg også øke rekkevidden til nettverket. Du kan koble rutere sammen ved hjelp av en Ethernet-kabel. Den andre ruteren er koblet til en av de gratis lokalnettverk (LAN) porter på den første ruteren. Følg trinnene nedenfor for å koble to rutere sammen, informasjonen som fungerer for både kablede og trådløse rutere.

Trinn

Hvordan koble to rutere. Koble den andre ruteren til modemet.
Hvordan koble to rutere. Koble den andre ruteren til modemet.
 1. 1
  Koble den andre ruteren til modemet. Modemet kobles til datamaskinen. Kontroller at ruteren er ikke koblet til noen andre enheter. Du kan la din første router koblet fra og koblet til nå.
 2. 2
  Åpne din nettleser og skriv inn "" http:/ / 192.168.1.1. / "I webadressen bar. Dette vil få opp en ruter konfigurasjon side.
 3. 3
  Endre LAN IP-adressen til en IP som ikke er standard "192.168.1.1" adresse.
  • Du kan bruke en adresse som "192.168.1.2" så lenge det ikke brukes av andre enheter. Adressene må være forskjellig, slik at ruterne kan kommunisere med hverandre fullstendig.
 4. 4
  Snu Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server off på den andre ruteren. Lagre innstillingen. DHCP brukes til automatisk å konfigurere IP-adresser til de ulike enheter i et nettverk. Den første ruteren vil utstede en DHCP-server adresse til den andre ruteren. Slå av DHCP på den andre ruteren hindrer motstridende IP-adresser.
 5. 5
  Koble den andre ruteren fra modemet.
 6. 6
  Sett inn en ethernet-kabel til en åpen LAN-port på den første ruteren og koble den til en ledig LAN-port på den andre ruteren. Ikke koble kabelen til Internett / WAN (Wide Area Network)-porten på den andre ruteren.

Tips

 • Hvis du får en lang Ethernet-kabel for å kjøre mellom hver ruter, kan du fysisk utvide rekkevidden til nettverket. Dette fungerer for både kablede og trådløse rutere. Utvide rekkevidden til nettverket vil tillate deg å ha enheter plassert lengre fra hverandre, for eksempel i et hus eller kontor.

Advarsler

 • Koble til en Ethernet-kabel fra en LAN-port på den første ruteren til Internett / WAN-porten på den andre ruteren kan føre til en rekke ulike kommunikasjonsproblemer. Datamaskiner eller enheter som er koblet til den andre ruteren vil være i stand til å få kontakt med datamaskiner som er koblet til den første, men datamaskiner på den første ruteren vil ikke være i stand til å få kontakt med datamaskiner på den andre.
 • Hvis andre ruteren er koblet til Internett / WAN-port, må ekstra skritt tas for å oppnå riktig port forwarding. Den første ruteren skal sendes til den andre og den andre skal sendes til datamaskinen.
 • Hvis du bruker to trådløse rutere, den andre ruteren Internett / WAN oppsettet vil føre til trådløse enheter å kommunisere feil. Hvis en trådløs enhet blir for langt utenfor rekkevidden av den første ruteren vil det bli tildelt den andre ruteren og trenger en ny IP-adresse for å arbeide.