Wkuno

Hvordan du installerer maskinvaren

Installere maskinvaren kan synes å være en vanskelig oppgave, men når du vet hva du gjør det vil være en svært enkel prosess.

Trinn

Hvordan du installerer maskinvaren. Trekk ut alle kabler som er koblet til tårnet, og hvis det er en strømbryter på baksiden slå den av.
Hvordan du installerer maskinvaren. Trekk ut alle kabler som er koblet til tårnet, og hvis det er en strømbryter på baksiden slå den av.
 1. 1
  Trekk ut alle kabler som er koblet til tårnet, og hvis det er en strømbryter på baksiden slå den av.
 2. 2
  Ta ut skruene på baksiden av tårnet, ta ut panelet, og ta ut hovedkortet skuffen.
 3. 3
  Ta hovedkortet og skru den på til hovedkortet skuffen og skyv den tilbake inn i saken.
 4. 4
  Sett den RAM pinner på de lange og smale spor vanligvis plassert øverst til høyre på hovedkortet.
 5. 5
  Plasser forsiktig CPU inn i kontakten som er kvadratisk formet på hovedkortet deretter plassere CPU vifte på toppen.
 6. 6
  For skjermkort, se etter et spor om lengden på langfingeren og har svært liten spak. Ta ut den lille saken panelet omtrent på størrelse med fingeren på ryggen og sett kortet inn i sporet, sørg baksiden av kortet kommer utenfor.
  • For lyd / nettverkskort se etter et spor som ligner på video card slot, men litt kortere og uten spaken.
 7. 7
  Sakte skyv harddisken inn i harddiskbrønnen vanligvis plassert på forsiden av tårnet deretter koblet kablene fra baksiden av harddisken til hovedkortet.
 8. 8
  Cd / dvd stasjoner er lik harddisker, bare skyv den inn i bukta på toppen (høyre eller venstre avhengig av panel som var åpen) og koble ledningene.
 9. 9
  For lydenheter matche fargene og USB er ganske mye selvforklarende.
 10. 10
  Hvis du har et skjermkort på baksiden av det skal stikke utenfor som er der du kobler skjermkabelen til, med mindre det ikke er skjermkort må du koble til hovedkortet. Skjermkort nå dagene kommer med adaptere for eldre skjermer så sørg for å koble adapteren til baksiden av skjermkortet før du kobler til skjermen.

Tips

 • Mens han jobbet på komponentene i datamaskinen, dens alltid god praksis å bruke en anti statisk stropp festet til rammen av din sak å minimere risikoen for zapping komponentene. Hvis du ikke har en anti statisk stropp, rørende enten rammen av din sak eller strømforsyningen vil bakken deg nok slik at du kan arbeide på den delikate delene av PCen.
 • Ikke slå på datamaskinen til alle komponentene er installert.
 • Hovedkort, harddisk og skjermkort vanligvis kommer med elektrostatiske poser. Før du arbeider gni hendene på posene for å frigjøre eventuell statisk elektrisitet i hendene.

Advarsler

 • Aldri ha noen form for væske i nærheten av maskinen.
 • Hvis du tror du har statisk og har ingen elektrostatisk pose enten kjøpe jording utstyr eller gni hendene på utsiden av tårnet.