Wkuno

Hvordan installere bittorrent bruker Azureus klient

BitTorrent er en protokoll som muliggjør deling av filer over Internett. Følg disse instruksjonene for å konfigurere din PC for å få tilgang BitTorrent nedlastinger ved hjelp av Azureus BitTorrent-klient.

Trinn

Hvordan installere bittorrent bruker Azureus klient. Last ned og installer java, en versjon.
Hvordan installere bittorrent bruker Azureus klient. Last ned og installer java, en versjon.
 1. 1
  Last ned og installer java, en versjon 0,5. X eller høyere, hvis du ikke allerede har det på PC-en. Se eksterne lenker nedenfor.
 2. 2
  Last ned og installer Azureus klient. Se eksterne lenker nedenfor for nedlasting link.
 3. 3
  Last ned og installer Azureus safepeer plugin. Se eksterne lenker nedenfor for nedlasting link.
 4. 4
  Endre standard port for Azureus. Azureus bruker bare en port (i motsetning til enkelte andre BitTorrent-klienter) og standard BitTorrent porter (6881-6889) kan bli blokkert av din ISP. Åpen Azureus, klikk på Vis> Konfig> Server og endre nummeret før Innkommende TCP lytte port. Velg et tall mellom 49152 og 65535. Hvis du bruker en brannmur må du legge denne porten for videresending til datamaskinens IP-adresse.
 5. 5
  Mens du er i config, klikk på overføring delen for å stille inn maks opplasting og nedlasting hastighet. Prøv laste 0 (dvs. maksimum) og laste opp mellom 10-25. Juster nedover hvis du synes det er å bremse din surfing.
 6. 6
  Også i config-området, kan du sette ting som standard nedlasting mappen og hvor du vil ha de. Torrent-filer som skal lagres til du er ferdig med nedlastingen.
 7. 7
  Å stikk inn i nettverket, må du. Torrent-filer. Disse forteller din Azureus klient hvor du skal finne filer på andre BitTorrent-PCer på internett. Se eksterne lenker.

Tips

 • I motsetning til Kazaa, Gnutella og andre P2P fildeling nettverk der du har et program på datamaskinen, åpne den opp og gå inn i filen du leter etter i søkefeltet for å få en liste over filer, bruker BitTorrent trackere.
 • Ikke satt opp hastigheten til 0 (dvs. maksimalt). På grunn av måten TCP fungerer, når A er å laste ned noe fra B har det å holde fortelle B at den har mottatt data som sendes til ham. (Disse kalles erkjennelsene - ACK -, en slags "fikk det!"-Meldinger). Hvis en unnlater å gjøre dette så B vil slutte å sende data og vente. Hvis A er opplasting i full fart kan det være noen båndbredde igjen til ACK og de vil bli forsinket. Så på grunn av denne effekten, svært høye opplastingshastighet føre til lave nedlastingshastigheter.
 • Hvis du prøver å være en gratispassasjer og nedlasting uten medvirkende opplastinger, risikerer du å bli utestengt av nettsteder som krever en rimelig andel av opplasting til nedlastinger.
 • Hvis du prøver å laste ned en ny fil med en seeder og 50 mottakere vil det være treg. Enten vente noen timer for de delere å øke eller se på et annet nettsted. Antallet delere og leechers vil vanligvis bli vist, så en fil med 130 sendere og 40 leechers vil laste ned fort, så en røff guide 700mb vil laste ned i rundt fire timer hvis den har rikelig med delere.
 • Hvis du er koblet til Internett via en ruter, bør du sjekke www.portforward.com for instruksjoner om hvordan du åpner porten du sette Azureus til å bruke i config.

Advarsler

 • Som med alle protokoll for overføring av filer, bør BitTorrent ikke bli misbrukt til å erverve opphavsrettsbeskyttet innhold som du ikke har en lisens. I de fleste tilfeller er dette utelukker label CDer og DVDer og opphavsrettslig beskyttet programvare. Sikre at nedlastingen er lovlig før du fortsetter.
 • Forstå lover om opphavsrett i ditt land før du laster ned noe innhold. Den ulovlige nedlasting av mediefiler er "piratkopiering", og er, i mange land, underlagt svært strenge straffer. Det er ditt ansvar å sikre at du ikke begå piratkopiering ved å laste ned eller laste opp en fil.
 • Les deg opp på DMCA å forstå amerikansk opphavsrettslovgivning i den digitale tidsalder.

Ting du trenger

 • Azureus klient
 • Java installert på PC-en
 • En torrent side eller forum
 • Porter åpne i brannmuren (hvis du bruker en)
 • Rask bredbåndstilkobling