Wkuno

Hvordan forlenge batterilevetiden på en ipad

bruk vil føre til kortere batterilevetid.]] Akkurat som med en eller vil batterilevetiden på din iPad være kortere under tung bruk. Men er det noen tiltak du kan ta for å holde enheten på og aktiv for timer med underholdning, og denne artikkelen forklarer hva du kan gjøre for å forlenge batteriets levetid.

Trinn

Hvordan forlenge batterilevetiden på en ipad. Slå av og mobildata (ipad + 3G) innstillinger.
Hvordan forlenge batterilevetiden på en ipad. Slå av og mobildata (ipad + 3G) innstillinger.
 1. 1
  Slå av og mobildata (ipad + 3G) innstillinger. Din iPad avløp batteristrøm når du søker etter og forsøker å koble til nærmeste Wi-Fi eller mobilnettverk tårnet, så hvis du ikke planlegger å bruke Safari eller apps som krever disse funksjonene, stenge dem av.
  • Gå til "Innstillinger", "WiFi alternativet" eller "Cellular", og trykk på bryteren.
 2. 2
  Slå av eller redusere timing for data henting. Data som blir oppdatert jevnlig inkluderer e-postmeldinger og RSS feed.
  • Gå til "Innstillinger". Trykk på «E-post, kontakter, kalendere" og gå til "Hent nye data». Trykk på "manuelt".
  • Alternativt, trykker du på "Time" for å øke henting intervallet.
 3. 3
  Slå av push-varslinger. Nytten av dette trinnet avhenger av hvor mange e-post eller IM + du vanligvis får, hvis du får mye, er dette trinnet trolig verdt å bruke som dette kan tømme batteriet.
  • Gå til "Innstillinger", "Mail, kontakter, kalendere" og "Hent nye data». Slå av Push.
 4. 4
  Tone ned lysstyrken. Det sier seg selv at jo lysere skjermen, jo mer batteristrøm din iPad bruker. Skru ned lysstyrken til en innstilling som ser riktig.
  • Gå til "Innstillinger", og deretter "Lysstyrke og Bakgrunn"..
  • Velg "Auto klarhet", som vil tillate iPad for å justere lysstyrken avhengig av lysstyrken på hvor du befinner deg, eller
  • Dra glidebryteren til venstre for å senke standard lysstyrke på skjermen. 25 prosent til 30 prosent lysstyrke bør være tilstrekkelig for bruk på dagtid, og for folk flest, bør også arbeide for natta.
 5. 5
  Slå av stedstjenester. Aktiv bruk av kart og andre lokale tjenester vil tappe batteriet. Hvis igjen på, oppdaterer Maps kontinuerlig, noe som du ikke trenger tømme batteriet.
 6. 6
  Unngå hyppig bruk av 3d eller grafisk tunge applikasjoner. Jada, ser BrickBreaker HD stor i high-definition, men å spille i lange perioder av gangen avløp batterilevetid som en slange.
 7. 7
  Slå på flymodus hvis du har en ipad + 3g. Den blokkerer alt av iPad trådløse signaler, og vil øke batterilevetiden. I områder der 3G er usammenhengende eller svak, kan dette tappe batteriet enda mer, så det er en veldig god idé å slå den av i en slik situasjon.
 8. 8
  Hold ipad vekk fra ekstreme temperaturer. Ekstremt høye eller lave temperaturer kan føre til at batterilevetiden å minke. Hold iPad miljø mellom 32 º C og 95 º C (0 º C og 35 º C).
  • Vær forsiktig med å bruke en iPad tilfelle når du lader batteriet, da dette kan hindre tilstrekkelig ventilasjon, noe som øker temperaturen på iPad og potensielt skade batteriet (lading utgivelser varme).
 9. 9
  Hold programvaren up-to-date til enhver tid. Apple anbefaler å oppdatere jevnlig fordi ingeniører ser etter nye måter å optimalisere batteriets ytelse og når de finner noen måter, de passerer disse på via programvareoppdateringer.
 10. 10
  Slå på auto-lock funksjon. Dette betyr at iPad-skjermen slår seg av etter en viss periode av tid hvis det er inaktivt. Det gjør ikke slå av iPad, bare skjermen.
  • Gå til "Innstillinger", "Generelt", og trykk på "Auto Lock". Setter intervallet til en kort tid, for eksempel ett minutt.

Tips

 • I motsetning til det mange tror, ​​slå av iPad når den ikke er i bruk, og slå den på igjen når du gjør vil oftere da ikke, spesielt i korte perioder av gangen, avfall batterilevetid på grunn av energien iPad tar opp å prøve å starte opp / nedstengt.
 • Lade batteriene i et varmt miljø reduserer mengden av kostnader akseptert av batterier og senker spenningen at batteriene er ladet til. Så lade iPad på et kjølig sted for å få maksimal kostnad til å begynne med.
 • Gjentatte ganger tømme batteriet helt (kalt en "dyputlading") kan forkorte levetiden på batteriet. Så, hvis du bruker din iPad til batteriet svikter, vil du få mer bruk av iPad på denne kostnad, men du vil redusere antall ganger du kan lade din iPad-batteriet. (De fleste litium-batterier kan lades opp ca 500 ganger. Hvis du er en tung iPad bruker, som kan være mindre enn to år eller så.)
 • Alltid lade enheten før du forlater hjemmet, spesielt på lange turer. Ta laderen med deg hvis du skal bort over natten, eller for en lengre periode. Mens iPad batteriet er planlagt å vare opp til 10 timer, vil hyppig bruk forkorte denne tiden dramatisk.
 • Apple sier at normal batterilevetid for å surfe på Internett ved hjelp av WiFi, spille musikk eller se på videoer er opp til 10 timer, mens du surfer på internett ved hjelp av et 3G-nettverk bør være opp til ca 9 timer.
 • Utfør en månedlig batteri kalibrering. Tømme batteriet helt, så lader det 100 prosent.
 • Forstå forskjellen mellom batterilevetid og batteri levetid. Batterilevetid refererer til tiden før et batteri krever lading, batteri levetid refererer til den tiden et batteri varer før det må byttes ut.

Ting du trenger

 • iPad
 • Apple lader
 • 3G på iPad