Wkuno

Hvordan bli en java programmerer

For å bli en Java-programmerer, trenger du en "kompilator", et program for å konvertere Java-kildekoden til bytecode. I gamle dager var det eneste alternativet Suns Java Development Kit, men nå har du mange alternativer, inkludert GNU prosjektets gcj som skaper class filer eller innfødte kjørbare, og IBMs åpen kildekode bidrag. Du trenger også en Java virtuell maskin, som er en "maskin inne i en maskin" som forstår Java bytecodes og oversetter dem til maskinen språket på målet prosessor. Det finnes mange tilgjengelige, men du kan aldri gå galt med javac kompilatoren og java javac> JRE virtuell maskin som følger med Suns Java Standard Edition.

Trinn

Hvordan bli en java programmerer. Lær å bruke en grunnleggende, "ren" editor som notepad, vi, eller emacs.
Hvordan bli en java programmerer. Lær å bruke en grunnleggende, "ren" editor som notepad, vi, eller emacs.
 1. 1
  Gå til Oracles Java SE nedlastingssiden, og last ned riktig pakke for din plattform: typisk Windows, Linux eller Solaris. Macintosh-brukere finner de allerede har J2SE installert. For maksimal portabilitet, kan det være bedre å få en eldre utgave, ikke alle potensielle brukere vil ha den nyeste JVM installert. Alternativt kan du bruke en åpen kildekode eller annen tredjeparts kompilator som gcj eller jikes gcj>, og kompilere til en innfødt kjørbar eller kjøre den med Java JRE.
 2. 2
  Lær å bruke en grunnleggende, "ren" editor som notepad, vi, eller emacs. Disse ikke plett program kilde med formatering informasjon som gjør, for eksempel Microsoft Word. Uansett editor du bruker må ha muligheten til å lagre som "ren tekst".
 3. 3
  Lære de grunnleggende edit-kompilere-test syklus:
  1. Opprette eller redigere programmet kilde filen (e).
  2. Kompilere til. Class filer.
  3. Kjør programmet med Java kjørbar, eller som en applet i en nettleser. Hvis funksjonaliteten ikke er riktig, eller hvis du vil legge til flere funksjoner, begynn igjen fra trinn en.
 4. 4
  Kompilere og kjøre en enkel hello world! søknad for å bli kjent med prosessen.
 5. 5
  Når du kjører inn i en ulempe, kan et stort antall problemer og løsninger bli funnet med en søkemotor, som yahoo! og. Gjør god bruk av denne ekstraordinære ressurs.

Tips

 • Kjøp en grunnleggende bok om Java-programmering. Man kan ofte finne eldre utgaver for en svært lav pris på sparsommelighet butikker, brukte biblioteket boksalg, og nettauksjoner eller bokhandlere. Selv om online API-dokumenter, artikler og tips om feilsøking er vanligvis tilgjengelig for deg, er en bok ofte mer praktisk, og kan gjennomgått mens pendling med buss, sitter i en bar eller coffeeshop, og for litt lett lesing før du sovner.
 • For spesifikk informasjon om klasser, metoder og variabler, besøk Suns API dokumentasjon. Det kan også være en god idé å laste den ned til din harddisk i tilfelle du mister Internett-tilkobling.
 • Etter at du mestrer det grunnleggende, starte et programmeringsspråk prosjekt som betyr noe for deg, eller en eksisterende åpen kildekode-prosjekt og arbeide sammen med andre mennesker.
 • Hold koden organisert, og legge masse kommentarer for lett å lese, huske, og oppdatering.
 • Unødvendig lange metoder (Java navn for subrutiner) blir sett ned på siden de gjøre koden er vanskelig å lese og vanskelig å oppdatere, lære å faktor koden inn i små, presise moduler som gjør én ting godt.
 • Ikke bruk "magiske tall": tall og verdier som distribueres gjennom koden din når de skal defineres som en konstant, f.eks:
   static final int http_port = 80, / / ​​server port for HTTP (web) tjeneste 
  På denne måten de kan gjenbrukes, og forklart i en kommentar så hva de representerer kan forstås, noe som gjør koden lettere å vedlikeholde og oppdatere.
 • Eventuelt laste ned og installere en IDE (Integrated Development Environment). For eksempel: NetBeans eller. Dette vil bidra til fortgang i edit-kompilere-test syklus, på bekostning av ekstra overhead, måtte lære et nytt verktøy, og begrenset funksjonalitet. Et annet alternativ er en tekst-basert verktøy som GNU make eller Apache maur, som gir deg full kontroll over prosessen.