Wkuno

Hvordan lage batteri eliminators

Du har dusinvis av batteridrevne enheter rundt, noen brukt så ofte at du må lade batteriet hele tiden, og noen brukte så sjelden at når du bruker dem neste cellene vil ha korrodert og ødela ting. Ville det ikke vært fint om du kunne kjøre alt fra to eller tre, uten å måtte bekymre seg om alle inkompatible DC-kontakter, og uten fare for steking noe fordi du plugget den inn i feil AC-adapter?

Trinn

Hvordan lage batteri eliminators. Slå av enheten, og ta ut batteriene.
Hvordan lage batteri eliminators. Slå av enheten, og ta ut batteriene.
 1. 1
  Slå av enheten, og ta ut batteriene. Lad opp eller avhende dem.
 2. 2
  Skjær i rett størrelse for batteriet du erstatter. 1/2 "diameter dowel stang vil arbeide for AA celler, og 1,25" plugg for D-celler. Skjær pluggene til omtrent cellens lengde ikke medregnet den utstikkende (+) spiss, men denne vil bli gitt ved hjelp av en skrue. Du trenger bare to stykker av dowel, enten du erstatte 2, 4 eller 8 celler.
 3. 3
  Bore et pilothull inn i sentrum av den ene enden, mindre enn skruen du skal bruke.
 4. 4
  Skru en liten treskrue, fortrinnsvis med et hode som ligner mest på den positive enden av cellen, inn i hullet du nettopp boret. Ikke trekk den ennå.
 5. 5
  Stripe kabelen fra den positive (+) enden av strømforsyningen, og den rundt skruen. For en bedre tilkobling, bruker en crimp terminal i stedet.
 6. 6
  Stram skruen på wire eller terminal.
 7. 7
  Gjenta fremgangsmåten for den negative (-) terminalen.
 8. 8
  Dobbeltsjekk polaritet med en meter hvis du har en.
 9. 9
  Marker pluggene med røde og / eller "+" for positive og svarte og / eller "-" for negativ, for å unngå farlige og kostbare mix-ups!
 10. 10
  Sett pluggene inn i enheten, med korrekt polaritet (se tips), og slå den på.

Tips

 • For en to-cellers enhet, typisk batteriet justering er angitt sted i nærheten av batterirommet. Hvis ikke, vanligvis den negative terminalen er en fjær, og den positive terminalen er et stykke av metall, enten flat eller formet med et lite fremspring.
 • For 4 -, 6 - eller 8-celle-enheter, kan det ikke være klart hvilke to celler kobles til de positive og negative ledninger inne i apparatet. Så lenge du ikke kobler minus til pluss og vice-versa, er det svært lite sannsynlig at du vondt noe ved å prøve alle muligheter, ettersom de fleste slike enheter har cellene i serien, og plugge pluggene i gale beholdere vunnet ' t lukkes kretsen i det hele tatt.
 • Kuttene er ikke kritisk. Du vil merke fra bildene at dowel kutt var ikke engang rett, men de fungerer fint allikevel.
 • Krympeverktøyene, terminaler, og wire kan bli funnet på butikker som Radio Shack, eller de fleste auto forsyne butikkene.
 • AC adapter kan bli funnet på verksted salg, goodwill og andre sparsommelighet butikker og second-hand butikker, ofte for en dollar eller så hver.

Advarsler

 • Ikke prøv dette med noe du ikke har råd til å tape. Feil kan skje, og selv brann eller eksplosjon kan resultere i de verste tilfellene.
 • AC adapter (noen ganger kalt en "vegg vorte") for dette prosjektet skal gi en DC-utgang. En vegg vorte som gir en AC-utgang er ikke egnet og hvis de brukes, kan skade enheten. En AC inngangsverdi som passer husholdningen makt er nødvendig.
 • Kontroller at du bruker riktig spenning strømforsyning for batteriet du eliminere. Forutsatt serien kretser, er to celler 2,4 til 3 volt DC, fire celler er 4,8 til 6 VDC, og 8 celler er 9,6 til 12 VDC.
 • Hvis du etter å koble det ferdige produktet og enheten ser ut til å jobbe for bare et øyeblikk før du slår av, kan det være fordi Amp vurdering av adapteren er for lav. Ideelt sett, match adapteren til DC amp kravene i enheten (hvis på en merkelapp av enheten). I bildet ovenfor, er den strømstyrke (12, 1 A) og innebærer at det ikke er 12 A er tilgjengelig for 12 V utgang og en A er tilgjengelig for 5 V utgang. De fleste strømadaptere imidlertid ha en enkelt AC spenning og strømstyrke inngangsverdi (eller spekter av spenninger som den ovenfor 100 V - 127 V) og et enkelt AC eller DC spenning og strøm utgang verdi. Koble til en adapter med en Karakter lik eller større enn enheten krever vil la enheten å fungere ordentlig.
 • Noen ganger kan enheten eller adapter vurdering være i watt. Watts kan enkelt konverteres til ampere ved å bruke Joule lov når spenningen er kjent. Denne loven sier DC Watts = DC volt x DC ampere. Adapteren over viser 12 V x 12 A = 144 watt, men det er også 5 V x 1 A = 5 watt. 144 watt + 5 watt = 149 watt totalt. Hvis enheten er koblet er rangert på 100 Watt ved 12wattsVDC, bør denne adapteren utføre perfekt, og har 44 watt ved 12 V og 5 watt ved 5 V i reserve.
 • Lyd-og video-enheter vil ofte lider forvrengning eller støy i bildet og / eller lyd at spenningen av adapteren er mer eller mindre enn forventet, eller hvis amp Rangeringen er "tett", men fortsatt lavere enn forventet. Slå volum eller lysstyrke ned kan redusere mengden av støy og forvrengning hvis amp Rangeringen er ikke så mye lavere enn nødvendig.

Ting du trenger

 • Forskjellige lengder og diameter på dowel stang
 • Deler av wire, 18 gauge eller større (nederst nummerert gauge, jo større ledning)
 • Strømforsyninger: solcellepaneler, bilbatterier, gamle vegg vorter, etc.
 • Noen små treskruer
 • Wire stripping / krympeverktøyet (valgfritt)
 • Crimp-kontakter (valgfritt)