Wkuno

Hvordan få tonnevis av abonnenter på youtube

Er du har problemer med å tiltrekke abonnenter til din kanal på YouTube? Her er noen triks om hvordan å bli en av de mest populære kanalene på YouTube!

Trinn

Hvordan få tonnevis av abonnenter på youtube. Bruke tid på videoene dine.
Hvordan få tonnevis av abonnenter på youtube. Bruke tid på videoene dine.
 1. 1
  Bruke tid på videoene dine. Sørg for at de er kjempebra! Prøv ditt beste for å planlegge dem ut på forhånd, og alltid redigere videoene dine til å kutte ut noen feil, som vanskelig pauser, eller hvis du ting opp.
 2. 2
  Legge inn nye videoer jevnlig. Prøv å lage en ny video hver uke eller hver par uker slik at folk vil stadig vender tilbake på kanalen.
 3. 3
  Være en venn. Prøv å lage en venn på YouTube. Se etter noen som er på din venneliste & kommentar på deres kanal og si "hei" til dem! Prøv å prate med dem. De kan abonnere. Selv med fremmede som synes vennlig-bare pop i en "Hei!" og et spørsmål, kanskje om en av dine eller hans / hennes videoer.
 4. 4
  Fortell alle dine venner og slektninger om din youtube kanal. Hvis en av dine venner eller slektninger har en YouTube-konto, og deretter få dem til å abonnere på deg!
 5. 5
  Se, kommentar og rate. Dette er viktig. Når du ser på en video, må du vurdere det og legge igjen en hyggelig kommentar. Selv om du ikke liker videoen, ikke la en virkelig mening kommentar som vil bringe den personen ned, skrive litt konstruktiv kritikk. Noe sånt som; "Det var bra, bortsett fra neste gang, kan du kanskje gjøre ______"
 6. 6
  Annonsere på kanalen! Legge linker til videoene dine på nettsamfunn som Facebook eller Twitter, eller poste en link i fora.
  • Få Adsense og Blogger. De annonsere din kanal på nettadressen du velger. På Blogger, kan alle som ser din blogg ser på videoene dine hvis du velger å legge dem ut på der, som kan dra inn flere abonnenter.
  • Se en video knyttet til videoene dine og si noe sånt som; "! Funny video Det er litt som min video" _____ "Men vær forsiktig når du gjør kommentarer som at-noen mennesker ikke liker dem.
 7. 7
  Lage flere videoer. Hver uke kan du prøve å lage flere videoer! Folk er villige til å abonnere. Gjør ting som irriterende Orange, hvor en ny episode kommer hver uke. Eller prøve å lage en video med en cliffhanger, og si at du ikke vil foreta en ny video eller avsløre ting til du får nok folk til å abonnere.
 8. 8
  Bruk en youtube opprykk service. Det er flere selskaper som vil fremme din kanal eller videoer på en rekke nettsteder, og garanterer resultater. Mens det kan koste en pen penny, er det en rask måte å få oppmerksomhet og popularitet på din kanal og videoer.
 9. 9
  Gjøre dem morsomme å la flere og flere YouTubers abonnere! Folk elsker morsomme videoer. Hvis de kan få en god latter fra dine videoer og de merker at du laster opp nye videoer jevnlig, kan du være sikker på at folk vil abonnere og med dele videoene dine med sine venner.
 10. 10
  Abonner på subscribe. Gå til en tilfeldig kanal, abonnere. Kommenter tilfeldig persons kanal, eller sende dem meldinger (fine meldinger). Be dem om å tegne subscribe (Abonnerer noen så føyer dem tilbake). Denne metoden kan noen ganger gå av som ytterst ubehagelig, så det er best å være unngås hvis du kan. Hvis de sier nei, ikke kast bort tiden din (husk å melde dem, eller hvis du liker videoene sine, holde abonnert).

Tips

 • Prøv å unngå å bruke stygt språk i videoene. Det har vanligvis en negativ effekt med folk bare begynner å se videoene dine.
 • Tillit!
 • Prøv å unngå "sub 4 Sub 'metode eller ber for folk å rate og abonnere på videoene eller gjennom kommentarer, som disse metodene kan komme over som ytterst ubehagelig og ha det motsatte av ønsket effekt avhengig av målet.
 • Et annet forslag ville være en YouTube Promotion, dvs. ved hjelp av en Youtube bot. Dette verktøyet er ganske vanlig på YouTube i disse dager å spre ordet av videoer fra individuelle YouTube-brukere. De programmene er ikke laget for å bli misbrukt, men kan hjelpe hvis det brukes riktig.
 • En annen måte å få tonnevis av abonnenter er abonnere på tilfeldige brukernavn kalt navn wasters. Bare skriv inn youtube.com / "et tilfeldig brukernavn" som "ost", "sylte", "pistol", og sørge for at det er under 20 tegn! Mange mennesker har blitt kjent ved å gjøre dette og få mange abonnenter på denne måten siden mange mennesker gå YouTube-kanal surfing!

Advarsler

 • Noen mennesker kan ikke liker dine videoer og vil kommentere frekke kommentarer. Ikke ta det for personlig og prøve å forbedre på hva de misliker om videoene dine.
 • Noen mennesker kan ikke liker sub4sub, og vil ofte fortelle deg dette i kommentarfeltet eller deres boks. Hvis de oppgir dette, ikke prøv sub4sub på disse kanalene.