Wkuno

Hvordan super utlogging på facebook

Når du er logget ut av Facebook, trenger du gruer få meldinger som du har blitt tagget i et bilde, eller at en venn med tvilsom dom har nettopp lagt noe på veggen din? Med de fleste mennesker som har venner, familie og kolleger i sine sosiale nettverk, er det viktig å se etter hva andre legger inn om deg. Med normal log ut prosessen, er det ingenting du kan gjøre med potensielt pinlige Facebook-postinger før du logger tilbake i. Men hvis du bruker "Super Logg ut" eller "Super Logoff", ingen kan poste noe før du logger deg tilbake igjen Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan super utlogging på facebook. Logg deg på Facebook-kontoen din.
Hvordan super utlogging på facebook. Logg deg på Facebook-kontoen din.
 1. 1
  Logg deg på Facebook-kontoen din.
 2. 2
  Klikk på "konto" øverst til høyre på siden, slik at kontoen menyen faller ned.
 3. 3
  Klikk på "kontoinnstillinger", og "min konto" siden vises.
 4. 4
  Gå til bunnen av "min konto" siden, der du vil se "deaktivere kontoen."
 5. 5
  Klikk på "deaktivere" linken til høyre. Den Deaktiver konto-siden vises.
 6. 6
  Velg årsaken til avreise fra listen. Velg alternativet for "Midlertidig La." Du kan også velge å ikke motta e-postmeldinger fra venner mens du er borte fra Facebook. Klikk i boksen hvis du ikke ønsker å motta e-post fra Facebook i løpet av hiatus din.
 7. 7
  Klikk på den blå bekreft-knappen. Et passord boks vises der du skriver din Facebook passord og sikkerhetskoder. Når du har skrevet dem, vil kontoen din bli deaktivert og ingen vil være i stand til å legge noe der.
 8. 8
  For å aktivere kontoen din, rett og slett logge på med e-postadresse og passord.

Advarsler

 • Hvis du er en gruppe administrator må du kanskje gjenopprette status når aktivere kontoen fordi Facebook ikke starter automatisk som funksjon. Hvis du ikke er en gruppe admin, så er det ingenting annet å gjøre for å aktivere kontoen din.