Wkuno

Hvordan få tvillinger eller trillinger i The Sims 3 uten juks

Sims er søt og morsom. Så gøy, at hvordan kan man være nok? Hvis du følger disse trinnene, vil jeg vise deg hvordan du kan sørge for at du har tvillinger eller trillinger - uten juks - og hvordan du kan sørge for at de er det kjønn som du ønsker.

Trinn

Hvordan få tvillinger eller trillinger i The Sims 3 uten juks. Velg et kjønn (valgfritt).
Hvordan få tvillinger eller trillinger i The Sims 3 uten juks. Velg et kjønn (valgfritt).
 1. 1
  Få sim gravid: Å ha tvillinger eller trillinger, har simmen din til å være gravid. For å få Sim gravid sørge for at to simmer av det motsatte kjønn har en høy romantisk forhold. Så, i den romantiske sett med alternativer, det er et alternativ, "Prøv å få barn". Klikk på denne. Hvis du hører en vuggesang glimt lyd når de er ferdig, er din kvinnelige gravid. Hvis ikke, prøv på nytt.
 2. 2
  Velg et kjønn (valgfritt): Avgjør om du vil gutter eller jenter. Hvis du ønsker en av begge, jeg sa det er en måte, men jeg har ikke vært vellykket. Vent til meldingen kommer opp som simmen din er gravid. Hvis du vil ha gutter, gjennom hele svangerskapet, spiser tre eller flere epler fortløpende. Hvis du vil ha jenter, gjennom hele svangerskapet, spiser tre eller flere vannmeloner fortløpende.
 3. 3
  Gjør det multipler: Kjøp en TV og et stereoanlegg med Kidz Zone Channel og Kids Music Station, hvis du ikke allerede har dem. Sett simmen din i et rom med begge deler. Slå på TVen og endre den til Kidz Zone. Ha gravid Sim se dette. Deretter slår du på stereo og endre den til Kids Music. Simmen din vil bli fornøyd, og dette vil bidra med vår sak.
 4. 4
  De er født: Følg Trinn tre så ofte som mulig. Jo mer de ser Kidz Zone og lytte til Kids Music, jo mer sannsynlig er det at de nye simmene vil være tvillinger eller trillinger. På den tredje dagen av svangerskapet, vil simmene ha barnet (REN). Hvis alt er gjort godt, vil simmene ha tvillinger eller trillinger. Jeg ønsker deg vel i omsorg for dem. Og for å hjelpe deg å komme bedre overens, se "Slik Care For tvillinger eller trillinger i Sims 3".

Tips

 • Hold Sim lykkelig under hennes graviditet, og du vil være i stand til å velge barnas egenskaper.
 • Foreldrene vil sannsynligvis få et ønske å si heller, "Have a Boy", eller "Have a Girl". Hvis du følger instruksjonene i trinn 3 er dette enkelt å oppnå.
 • Simmen din vil mest sannsynlig få en "Les en graviditet Book" ønske. Dette er enkelt å oppnå, og når du er ferdig, kan du ha far leste dette også.
 • Simmen din vil få "Sår Back"-humøret mens gravide. En massasje fra enten spa eller noen med hvem hun er romantisk involvert skal kurere dette for en tid.
 • Sørg for at du leser en graviditet bok mens din sim er gravid. Hvis du ikke har en graviditet bok i hjemmet ditt, må du huske at det er et bibliotek og en bokhandel. Når du er ferdig med å lese svangerskapet bok det vil la deg plukke to egenskaper når babyen er født!
 • Den fertilitetsbehandling Lifetime Reward er nyttig.

Advarsler

 • Hvis simmen din er ulykkelig gjennom hele svangerskapet, vil hun ha barn med negative egenskaper.
 • Ikke bli så fanget opp i trinn to som du glemme alt om trinn tre, det viktigste steget, vil du ende opp med bare en gutt, men minst de vil være riktig kjønn.

Ting du trenger

 • The Sims 3
 • En Kvinne Sim
 • En romantisk involvert Mann Sim