Wkuno

Hvordan få slike på facebook

Vi vet alle de menneskene som liksom klarer å få dusinvis av 'liker' på alt de legger ut på Facebook, det være seg en betimelig statusoppdatering eller et bilde av sin middag. Hvordan gjør de det? For å øke antall ganger vennene dine klikker den lille knappen på siden din, følg disse tipsene.

Trinn

Hvordan få slike på facebook. 'Like' venner 'aktivitet.
Hvordan få slike på facebook. 'Like' venner 'aktivitet.

Din facebook nærvær

 1. 1
  'Like' venner 'aktivitet. Dette vil oppmuntre dine venner til å gjengjelde tjenesten. Enda bedre, en kommentar! Staying up-to-date med dine venner gjør det lettere for dem å holde up-to-date med deg.
  • Ikke bare vil ditt navn dukker opp med hver like eller kommentere, men Facebooks algoritmer vil anse resten av din aktivitet viktigere, og dermed legge den til dine venners nyhetsstrømmer.
  • Hørt om "S4S" på YouTube? Det betyr Sub-For-Sub: Du abonnerer på dem, og de vil abonnere på deg. Det ligner på Facebook - Hvis du liker andres bilder, vil de føle seg mer tilbøyelig til å like deg, også. Tenk på det som en uskreven kontrakt.
 2. 2
  Aksje. Del innhold fra andre (venner eller din favoritt morsomme / politisk nettside) som du finner interessant, oddsen er, vil vennene dine liker det også. De fleste utenfor nettsteder nå tillater deling direkte.
  • Del bildene dine. Hvis du legger ut et bilde, bare folk som vil se det vil være folk på nettet på den tiden. Når du deler det senere vil et helt nytt publikum merke det.
 3. 3
  Gjøre folk ler! Du trenger ikke å komme opp med egne vitser - bare å sette en spinn på det som allerede er der ute er like effektive.
  • Være betimelig. En stor spøk på 4 AM vil bare bli verdsatt av insomniacs og de på den andre siden av kloden.
  • Hold deg oppdatert. Humor kommer og går i trender (tror hashtags). Bruk hva som skjer i øyeblikket for å nå flere mennesker.
   • Vurder ditt publikum. Selv om du tror din stumpet tå er en stor nyhet, andre kanskje ikke.
   • Noen ting er tidløse. Folk vil alltid elske babyer.
 4. 4
  Holde seg aktiv. Når andre gjør kommentere og liker innleggene dine, svare! Engasjerende vennene dine vil føre til mer utveksling, ler, og liker.
  • Tagge vennene dine i innhold relatert til dem. Bilder, statuser, osv. Dette garanterer at de (og, sannsynligvis, deres venner) vil se den.
 5. 5
  Legg til flere mennesker. Det er enkelt: flere venner = mer liker!

Going mobil

 1. 1
  Gjenkjenne photo-ops. De beste øyeblikkene ofte går ikke planlagt. Vær klar til å ta et bilde når som helst og i tre kraner for tommelen din er det på Facebook.
  • Hvis du ikke har en smarttelefon, ta kameraet og laste opp senere.
  • Være litt kresne. Hvis vennen din er dekket i gårsdagens enchilada, kan det være best å holde det bildet til deg selv.
 2. 2
  Skriv det ned. Hvis vennen din bare falt ned ler, ta telefonen og skrive ned samtalen før den blir glemt. Hadde en åpenbaring i midten av natten? Skriv det ned og legge senere.

Hva bør du unngå

 1. 1
  Ikke overdriv. Det er slikt som å skrive innlegg for ofte. For mye og din aktivitet blir en plage.
  • Dette gjelder for statusoppdateringer, bilder, you name it. Dominerer et newsfeed øker sjansene for å bli skjult eller defriended.
 2. 2
  Ikke legg det trivielle. Med mindre det er noe bemerkelsesverdig, unngå å poste det. Bilder av middagen din kan gå på bloggen din. Din tre-legged, snakkende katt, men? Innlegg bort!
  • Tenk om hvorvidt innlegget er bokstavelig talt noe andre kanskje har lyst. Hvis det ikke er det, ikke legge det ut. Det vil ikke få den reaksjonen du sikter til.
 3. 3
  Ikke kjøp facebook liker. Med mindre du starter en bedrift og ønsker å lure massene, er det ingen grunn til å gjøre dette. Noe som tilsier ikke en ekte fan av innholdet er bare ikke verdt det, og vil ikke vare. Å ha roboter som siden din vil ikke foreta reelle mennesker føler på samme måte.

Advarsler

 • Ikke be om slike. Tilsynelatende desperat eller tigge er sjelden elskverdig.
 • Ikke bli for pushy! Det er like enkelt å være irriterende på Facebook som det er i det virkelige liv - kanskje enklere. Ikke kommentere eller legge ut på en hvilken som helst én persons Facebook oftere enn du legger ut på egen hånd.
 • Publisering av trashy, halv-naken bilder kan få deg mer liker, men det vil ikke være for de riktige grunnene. Avstå fra å legge ut bilder som kan få deg oppstartet av Facebook.

Kilder og referanser