Wkuno

Hvordan få respekt fra andre bloggere

Må vinne respekt av andre bloggere og de som leser blogger er ikke noe som kommer lett. Men det er ting du kan gjøre som vil hjelpe deg å få deres respekt. Les denne artikkelen for å få noen ideer for å finne din plass i verden av blogger.

Trinn

Hvordan få respekt fra andre bloggere. Sett av tid til andre bloggere.
Hvordan få respekt fra andre bloggere. Sett av tid til andre bloggere.
 1. 1
  Husk at andre bloggere er også lesere. Det betyr at når du sikter til å tjene sin takknemlighet, du sikter til å gi informasjon som leserne vil ønske å lese samt dele med folk de kjenner. Andre bloggere er lesere-med-fordeler, hvis de liker bloggen din, er det sannsynlig at de vil prøve å få kontakt med deg, dele innhold, og markedsføre deg. De kan søke å få deg gjest blogging for dem, eller de kan spørre om de kan gjest blogge for deg.
 2. 2
  Gi kvalitet innhold. Som nevnt i forrige trinn, de andre bloggere er også potensielle lesere. Som sådan, vil respekt fra andre bloggere kommer når de skjønner at du gir originalt, interessant og konsistent innhold. Selv om dette kan virke innlysende, det er mange blogger der ute som ikke samsvarer med denne singelen viktigste kravet, slik som blogger rett og slett regurgitate nyheter, andres blogg innhold, eller ikke engang prøver å presentere noe interessant å publikum. Andre blogger overstep merket ved å være noe annet enn en markedsføring kjøretøy for et enkelt produkt som lukter fryktelig av pyramide selger eller en fly-by-night drift. Ingen av disse tingene tiltrekke respekt for andre bloggere. Ting å huske på når du oppretter kvalitet på innholdet inkluderer:
  • Bruk originale meninger for å sette en interessant vinkling på den informasjonen du gir. Selv om alle har lest det før, kan en ny vri med original tanke har folk tenker nytt.
  • Bruk referanser. Ikke forvent at andre skal bare ta deg på ditt ord for faktiske opplysninger, gi dem bevisene. Som en del av dette, sørg for å gjøre det enkelt for dem å finne ressurser som du brukte - ingen wild goose jager eller oppdiktede ting.
 3. 3
  Sett av tid til andre bloggere. Ta deg tid til å svare på deres spørsmål om din egen blogg. Besøke deres blogger og lese og kommentere på deres innsats. Lag gjensidige relasjoner ved å være involvert i hva de sier og gjør også.
  • Spør dine favoritt bloggere hvis de er som å dele en gjest innlegg på bloggen din. Tilby å gjest innlegg på sine blogger, så vel som å tilby dem gjest innlegg muligheter på bloggen din.
  • Nettverk med andre bloggere kontinuerlig. Hold kontakten med hva de gjør og spre den via din Twitter-og Facebook-kontoer, og dette viser at du bryr deg om hva de sier. Delta på deres nett og det virkelige liv foredrag og seminarer hvis du kan. Og delta i sosiale medier nettverksgruppene, en rekke av disse er satt opp på nettsteder som LinkedIn. Og utvikle en plan for hvordan du vil dyrke og øke dine kontakter.
  • Være interaktiv med leserkommentarer. Bloggere legge igjen kommentarer også, og du kan eller ikke kan vite at de som har forlatt kommentarer er bloggere. Uavhengig av det, det er bare god etikette å svare på kommentarer hvor du er i stand til, så det holder leserne engasjert og varsler andre bloggere til bloggen din blir en interaktiv ett (mao det er godt vedlikeholdte og tatt vare på!).
 4. 4
  Chill på disrespecting andre bloggere. Hvis du begynner å peke ut bloggere og plukke på dem, eller å være negativt om dem, du tar en veldig stor risiko. Kanskje dette er hva du ønsker fra bloggen din, men husk at følgende problemer oppstår fra denne stikkende tilnærming:
  • Bloggere som støtter angrepet blogger vil band sammen. Og sammen er de et mye større kilde til å spre negativ informasjon om deg hvis det er klart du blir, usann, eller skremmende.
  • Å være i en krig med en annen blogger eller gruppe av bloggere ikke gjør for interessant lesning. Du stå å miste mange lesere hvis dette er hva innholdet ender opp som gjenspeiler.
  • Det er vanskelig for noen som ser ut som om de kan slå på bare øyeblikk og begynne å undergrave deg. Ved å angripe en annen blogger, vil andre bloggere ikke vet om dette er noe du vil snu og gjøre med dem eller ikke.
  • Vite forskjellen mellom og regelrett fordømmelse og uvennlighet. Du har en rolle i å påpeke feil og misforståelser i et grunngitt og dokumentert måte, men ikke har en rolle i å dra den personen gjennom gjørma. Alltid fokus på problemet, ikke person.
 5. 5
  Kjenner og respekterer blogger etikkregler eller etiske retningslinjer. Det finnes flere varianter av denne ideen flyter rundt på internett, men det grunnleggende kan filtreres ned til noen av følgende oppført neste. Det viktige er at ved å følge denne koden, vil du sannsynligvis øke potensialet for fra andre bloggere fordi du kan vise at du forblir dedikert til å bruke bloggen som en informativ, hensynsfull og ikke-stridslystne medium. Noen av de ideer som er involvert i de forskjellige kodene innbefatter:
  • Være ansvarlig for hva du opine. Hvis du tror noe, gjør det klart at det er du som mener det.
  • Overvåk Bloggen kommentarer. Fjern de som er hatefulle og provoserende overfor andre.
  • Vær ærlig og rettferdig, ikke plagiere, unngå å forvrenge bilder og gjør mangelen på sikkerhet eller faktum tydelig. Unngå å publisere unøyaktig informasjon (gjør din forskning).
  • Ikke uriktige opplysninger om faktum. Gjør det klart når du skriver mening, faktisk, kommentarer, advokatvirksomhet, eller gjetning og unngå å blande dem opp.
  • Fakta ikke betyr noe, selv om de kommer i veien for en god gjenfortelling. Sjekke fakta.
  • Ikke skjule reklame i din kommentar eller generell skrive opp. Vær åpen om hva som er markedsføring og reklame.
  • Ta hensyn til dem som kan bli skadet av det du skriver. Tenk om personvern, respekt, ærekrenkelse, og hensikten når "utsette" folk eller aktiviteter.
  • Vær følsom når man diskuterer mindreårige, uhyggelig problemer, tragedie, eller sorg, feile på siden av å beskytte private folks privatliv og ikke krysse grensene for god smak.
  • Innrøm det når du gjør feil og gjøre alt du kan for å rette dem og reparere dine relasjoner til å gjenoppbygge tillit. Offentlig korrekt feilinformasjon som du har blogget, gå tilbake til villfaren innlegget og gjøre det klart med en postscript at du har trukket feilene også (for eksempel streik gjennom feilaktige opplysninger). Og ikke føler at du må være "perfekt" - ingen er og å forvente at er urealistisk. Faktisk, når du fluff opp, du virker mer ekte enn noen gang og det er betryggende for de fleste lesere.
  • Avsløre interessekonflikter, tilknytninger og personlige agendaer. Du kan fortsatt ha et felt dag med dine personlige overbevisninger gitt folk vet hvor du kommer fra.
  • Ikke være uetisk og ikke stå for uetisk praksis i andre bloggere.
 6. 6
  Vær ærlig om dine informasjonskilder. Ikke å være ærlig om kilder uro andre bloggere en god del, "låne" (eller for å si det mer direkte, "stjele") sitt materiale, enten det er tekst eller bilder, er meget irriterende. Hvis du gjør dette, og nekter å erkjenne hvor informasjonen kom skjemaet, vil du aldri tjene deres respekt. De beste metodene er som følger:
  • Gi kreditt der kreditt skyldes. Alltid kreditere dine kilder, selv om de er bare en kilde for ideer. Det vil bli sett av andre bloggere og favør vil bli returnert.
  • Lage originale kilden lenker klart. Når du setter i linken til den opprinnelige kilden, ikke skjule det. Tillate det å bli sett uten at det trenger å bli sett for.
  • Ikke vannmerke bildene du bruker med din blogg link. Å gjøre dette er cheesy. Hvis det er en fotoblogg, vil du ønsker å finne noen måter å beskytte deg selv. Som den opprinnelige fotografen, dette er absolutt akseptabelt. Men hvis de ikke er dine bilder, bruker hotlink beskyttelse for de bildene som du ønsker å beskytte som ikke er dine.
 7. 7
  Bruk din egen båndbredde. Noe som har slitt ut mange nettside og blogg eiere over tid er bruken av deres båndbredde. Dette har resultert i mange mennesker stenge sine nettsteder eller blogger som et resultat av at det ikke er rimelig. Støtt fyr blogger ved hosting bildene som du bruker og ikke linke til deres. Og erkjenne hvor bildene kommer fra.
 8. 8
  Lære av. Du vil motta kritikk som blogger. Se det som en erfaring, og prøve å forbedre din blogging tilnærming, spesielt når forslagene kommer fra en annen blogger. Faktisk andre bloggere er en utrolig pool av kunnskap og ressurser for deg å tappe inn, så hvis de gjør gi deg råd om hva du skal gjøre bedre, bør du vurdere dette gratis trening!
  • Nasty kritikk fra en annen blogger vil bli sett for hva det er. Ikke ta det til hjerte, holde en følelse av humor og gjøre opp tankene dine om du vil svare på alle, eller bare for å gi en kort svar som engasjerer seg ikke nastiness men bare medgir poenget med hva som kunne gjøres bedre, eller børster av angrepet på en vennlig, moret mote.
  • Respekter leserne. Ikke bli nedlatende til dem (med mindre det er din "ting", og det er hva leserne forventer og nyt om bloggen din). Behandle dem som likeverdige.
  • Viser den samme respekt for andre at du prøver å tjene.

Tips

 • Så fristende som det kan virke, ikke generalisere og gripe om journalister. Mange av dem er nå andre bloggere uansett, og dagene der de holdt en hovmodig skille mellom hva de gjorde og blogging er raske pasninger. Forvent noen bloggere til å være journalister og uttrykke respekt for alle forfattere, forfattere, og bloggere som gjør sitt beste for å gi kvalitet innhold og analyse til resten av verden. Og forventer noen journalister å finne citizen journalism truende, det er opp til deg å motbevise dem, ikke kritisere dem.
 • Vær tålmodig, de fleste gode og populære blogger tar tid og er resultatet av en lang periode med å jobbe konsekvent og tålmodig for å bygge opp en solid mengde innhold og koblinger til andre blogger i bloggosfæren. Dette skjer ikke over natten og prøver stunts for å bli lagt merke til tidligere, kan slå tilbake, så ta stor forsiktighet for å bygge ditt rykte på fast grunn.
 • Skriv inn riktig engelsk. Husk at bare stavekontroll er ikke nok.

Advarsler

 • Vær svært forsiktig med rant innlegg. De kan fremmedgjøre mange lesere og la bloggere skeptisk til deg.